Een nieuwe deur opent zich

Het is al een tijdje gaande dat ik merk dat mijn zieledoelen zich aan het verschuiven zijn. Dat is een mooi iets en het is mijn taak daarnaar te luisteren. Dat heeft in het afgelopen jaar een aantal veranderingen teweeggebracht in de zaak. Een groot deel ervan zal jullie ontgaan zijn omdat die achter de schermen gebeuren. Wat jullie wel gemerkt hebben is een andere nieuwsbrief sinds vorig jaar, een verkleining van de lesruimte en het begin van de e-cursussen bij Engelencursus.


Voor mij voelt het als een grote schoonmaak in een logge machine die ontstaan is door snelle groei en te weinig menskracht om dit vol te houden. Ondanks de hulp van Rob is het gewoon allemaal te veel werk. Daarom is er bewust geminderd om het plezier aan het werk weer terug te krijgen en te veel rompslomp die me van mijn persoonlijke pad haalt losgelaten. Daarmee ontstaat er na een lange tijd, voor mij een nieuwe vruchtbare periode aan. En laat het daar nu net over gaan deze week. Engelencursus nieuwsbrief


De huidige energie maakt dat je na een lange periode (van misschien wel jaren) een stuk van je leven afsluit. Het was een deel waar je niet gelukkig van werd en waar je hard aan gewerkt hebt om dit achter je te kunnen laten. Dit brengt meer balans en er breekt voor jou ook een vruchtbare periode aan. Want wanneer je iets opruimt geeft dat ook altijd ruimte voor nieuwe leukere dingen. Dat is precies waar het deze week om gaat net als dat voor mij al een poosje gaande is.


Bedenk wel dat die nieuwe leuke dingen je ook erg kunnen afleiden van wat er verder op relationeel gebied in je leven afspeelt. Besteed daarom ook extra aandacht aan je familie en vrienden. Het is belangrijk om samen de gezelligheid te delen en goede gesprekken met elkaar te hebben.

  

Engelencursus Nieuwsbrief
  

Waarom heb je plannen en voer je die niet uit?

We hebben allemaal wel eens van het Innerlijke Kind gehoord, maar wist je dat op ongeveer dezelfde plek ook het Karmische Kind huist? Samen bepalen deze twee voor een groot deel je leven. Zaken die maar niet lukken, terugkerende vervelende ervaringen en die nare rode draad die door je leven loopt. 


Wil jij ook leren hoe je met je Innerlijke/Karmische Kind dit soort dingen achter je kan laten zodat je weer vrij bent om te genieten van alles wat het leven je te bieden heeft? Dat kan! Ik geef 28 juli een Innerlijk Kind Heling workshop waarin je dit leert voor jezelf, maar ook om anderen te helpen.


Cursussen die komen

Op het plaatje zie je wat er in de komende maanden aan workshops gegeven wordt. We zien je graag in Capelle aan den IJssel of in Elst voor een gezellige en nuttige engelendag. Door op de afbeelding te klikken kom je in de lijst met alle cursussen en e-cursussen.

 

Engelen cursussen zomer 2018 engelencursus

  

Thuis elke dag contact met jouw Engelen

Engelen verbeteren mijn leven al sinds 2000, ze brengen me kennis. Ze weten me te steunen wanneer ik het moeilijk heb en zijn bijzonder goed gezelschap wanneer je alleen bent. Ook helpen ze me bij het maken van keuzes doordat ze me laten weten wat de beste optie op dat moment is en het gevoel voor humor van de gemiddelde engel is echt fantastisch.


Wil jij ook meer Engelen in je dagelijkse leven? Dat kan door je wat meer in ze te verdiepen. Om je daarbij te helpen is deze e-cursus Engelen in je Dagelijkse leven ontworpen. De e-cursus bestaat uit een pdf van 68 mooi vorm gegeven pagina's met informatie en technieken en 5 visualisaties in mp3 formaat waar je veel van kunt leren en zo dagelijks praktisch te gebruiken.

 

  

Engelen in je dagelijkse leven e-cursus thuis studie

 


Sociale contacten legging

De kaartlegging deze week richt zich op het wat je na het loslaten van je verleden aan vruchtbare aspecten terugkrijgt en hoe je balans te houden tussen projecten en sociale contacten. Deze legging kan zowel met de Engelen Orakelkaarten als met de Tarot gedaan worden. 

 
gratis online engelen kaartlegging

 

Stel de vragen zoals je ze bij de posities ziet en schud de kaarten. Leg de kaarten neer zoals ze hierboven genummerd zijn. Laat de kaarten een voor een op je inwerken en besteed aandacht aan je indrukken en gevoelens. Noteer alles gewoon direct zonder het in twijfel te trekken. Vraag de engelen om meer inzichten wanneer dat nodig is.  Veel plezier met deze legging.


Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. 

  

  

De kaartbetekenis per positie 

  1. Welk stuk van mijn leven sluit ik af?

  2. Op welk gebied start er een vruchtbare periode?

  3. Hoe kan ik het beste mijn tijd indelen om projecten en sociale contacten te balanceren?

 

Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online 3-kaart sociale legging gaan. Volg daar de instructies op het scherm. We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt. Wil je zelfstandiger de kaarten kunnen lezen dan zijn er mogelijkheden in de vorm van een workshop of de thuisstudie die je hieronder vindt. 


 

Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.

 

Wil jij ook direct van de engelen horen wat ze jou te melden hebben?

Dat kan met deze thuis-cursus. De doos bevat het boek en de engelen orakel kaarten. Het boek legt je stap voor stap uit hoe je de berichten van de engelen via je engelenkaarten kan ontvangen. Je leert steeds een stukje meer, zodat het gemakkelijk en soepel gaat. Er staan door het boek heen veel oefeningen die je daarbij helpen en leuke leggingen waar je veel van leert en zelf mee aan de slag kan gaan. Wanneer je eenmaal geleerd hebt hoe de engelenkaarten te lezen met dit boek en de bij behorende kaarten, dan kun je met elke engelen kaartenset de boodschappen ontvangen en ben je niet beperkt tot één setje kaarten.
Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten? Klik dan hier!

Engel orkakel boek met kaarten thuis cursus


Ik ga even een paar daagjes van de zon genieten en ik wens je veel plezier met de kaartreading en natuurlijk met je familie en vrienden. Tot de volgende nieuwsbrief. 


Annelies