Een nieuw begin

De energie die momenteel actief is en nog enkele maanden door zal zetten roept gevoelens in ons op waardoor we meer diepgang willen en vooral ook zoeken naar spirituele groei. Dit gaat over het algemeen gepaard met het loslaten van oude zaken en daaruit een nieuw begin maken. Dat is ook precies wat er nu speelt. De afgelopen weken is er al gewerkt aan het loslaten van oude zaken en de kans is vrij groot dat je dat deze week ook echt afrond. Door wel binnen je normen en waarden te denken, maar er iets flexibeler mee om te gaan is er een en ander losgekomen.

 

Engelencursus nieuwsbrief een nieuw begin

 

Boek een consult bij Annelies of volg een leuke online cursus

  

Je aangepaste denkwijze heeft emoties uit het verleden weg gewassen en geeft ruimte in je hart en geest. Daardoor voel je je veel beter en kan je alles meer overzien. Het is alsof je met je hoofd boven de wolken uitsteekt en ineens het zicht hebt van een vliegende arend, hoog boven alles wat er onder je afspeelt. Door vanuit een hoger perspectief te kijken, worden de emoties ook minder belangrijk en komt alles in een ander daglicht te staan. Dit biedt ruimte om verder te gaan. Een nieuw begin te maken. Verderop in deze nieuwsbrief vind je daar een kaartlegging voor.


Cursussen die komen

Naast een nieuwsbrief schrijven geef ik natuurlijk ook workshops en consulten. Deze breng ik graag onder je aandacht. De afbeelding laat zien wat er in de komende maanden aan workshops gegeven worden. We zien je graag in Capelle aan den IJssel of in Elst voor een gezellige en nuttige engelendag. Klik op de afbeelding om alle cursussen te zien.

 

Engelen cursussen in juni en juli bij engelencursus

 

Wicca thuisstudie

Wil je een snel en sterk spiritueel en persoonlijk groeipad? Begin dan aan een thuisstudie Wicca.

 

De Wicca Eerste Graad jaargang is er onder andere om je een betere connectie met de natuur en haar energetische getijden te laten maken. Je leert hoe je beïnvloed wordt door de energieën om je heen en hoe jij onbewust - maar als je eenmaal leert hoe - ook bewust, de omgeving met jouw energie beïnvloed.

 

Je leert wat magisch werk is en hoe men vroeger met het goddelijke archetype omging. Dit abstracte begrip leer je veel persoonlijker kennen, waardoor je een groeispurt maakt. Zo leer je de eeuwenoude principes en energieën gebruiken in je dagelijkse leven. Hierdoor krijg je meer grip, meer innerlijke rust en controle. Het helpt je om je spirituele spierkracht sterk te ontwikkelen zodat je magische werk - waarmee je jouw doelen bereikt - ook veel sterker wordt.

 

Dit alles wordt ondersteund met de oefeningen, achtergronden, kleine ritueeltjes en magisch energiewerk. Er wordt vanzelfsprekend alleen met witte magie gewerkt. 

 

Lees er hier meer over en meld je aan...

  

Wicca eerste graad - jaargang e-cursus bij Engelencursus thuisstudie


    

Een nieuw begin kaartlegging

Via deze kaartlegging vind je de antwoorden voor twijfels die je hebt over jouw nieuwe start. Sta je voor een nieuwe relatie? Een nieuwe baan, studie of begin je aan een creatief project? Deze legging helpt je om te zien wat belangrijk is en wat te doen en beter te laten. Je kunt deze legging doen met Engelen Orakel kaarten of met de Tarot. Schud de kaarten. Leg vervolgens de kaarten zoals in de afbeelding hieronder is aangegeven.


een nieuw begin engelen kaartlegging

 
Bekijk elke kaart goed en houd in gedachten op welke positie deze ligt, dat vertelt je waar deze kaart exact over gaat. Heb je het dan nog niet helemaal duidelijk vraag dan aan de engelen om je meer informatie te geven zodat je het beter snapt.

  

  

De kaartbetekenis per positie

  1. Op welk vlak maak ik een nieuw begin?

  2. Welke actie kan ik het beste ondernemen?

  3. Wat kan ik beter met rust laten?

 

Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online 3-kaart een nieuw begin legging gaan. Volg daar de instructies op het scherm.


We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt. Wil je zelfstandiger de kaarten kunnen lezen dan zijn er mogelijkheden in de vorm van een workshop of de thuisstudie die je hieronder vindt. 


Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. 


 

Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.

 

Meer inzicht in je leven brengen?

Wil je zelf ook leren om de engelen kaarten thuis te leggen? Dat kan met deze cursus. De doos bevat het boek en de engelen orakel kaarten. Het boek legt je stap voor stap uit hoe je de berichten van de engelen via je kaarten kan ontvangen. Je leert steeds een stukje meer, zodat het gemakkelijk en soepel gaat. Er staan door het boek heen veel oefeningen die je daarbij helpen en leuke leggingen waar je veel van leert en zelf mee aan de slag kan gaan. ben je nieuwsgierig en wil je meer weten?

Klik dan hier!

Engel orkakel boek met kaarten thuis cursus


 

Ik hoop dat je weer veel inzichten krijgt uit de kaartlegging en wie weet wat de volgende nieuwsbrief brengt. Tot ziens bij een consult of een van de komende workshops!


Annelies

Reacties van klanten op deze nieuwsbrief