Het waren drukke weken en een kaartlegging

De afgelopen weekenden was ik zo druk dat ik niet eens aan de nieuwsbrief toe ben gekomen... Wat heb ik dan gedaan? Ik ben in Ierland geweest voor een 4-daags CZT evenement. Certified Zentangle Teachers uit heel Europa komen dan bij elkaar en een aantal ervang geeft sessies waarin ze je leren om hun specialiteit te tanglen. Dingen als de Delftware Blue Square Button, Hundertwasser techniek, moonlight gelly on black en organic tanglen zijn kreten die dan heel normaal zijn. Een voorbeeld daarvan een paar foto's hieronder. Het programma was echter zo vol, dat de tijd die ik dacht te besteden aan een nieuwsbrief er echt niet was. Het programma was van 's morgens vroeg tot 's avonds laat vol gepland. Het maakte dat ik me wel eens afvroeg of ik hiermee door moest gaan of beter even kon stoppen. Voor dit soort situaties heb ik een kaartlegging voor je.


Engelencursus nieuwsbrief

 moonlight gelly rolls op zwarte tegel

 

Engelencursus nieuwsbrief

Wit, zwart, bruin en goud op Renaissance tegels

Engelencursus nieuwsbrief

een gezamenlijk stuk voor het hotel, posterformaat

 

Engelencursus Nieuwsbrief

Persian Style met 2 3Z tegels

 

Engelencursus nieuwsbrief

Hundertwasser stijl op A4


 

Aquarius Angels Day was mooi, op naar de Magische Midwinter Momenten

Afgelopen zaterdag was ons jaarlijkse engelenfeestje en we hebben Aquarius Angels Day in het NH hotel gehouden. Samen met elkaar en de engelen was het een bijzonder mooie en nuttige dag, waar ik veel goede feedback op heb gekregen. Al met al waren het drukke weken en afgelopen zondag moest ik dan zelf ook even bijkomen. De volgende bijzondere Aquarius dag zal de Magische Midwinter Momenten zijn waarin we samen met de Aquarius Angels vooruit blikken op de energiestromingen van 2019 en ze ons de engelenpoorten geven. Tijdens de Magische Midwinter Momenten wordt je voor zover mogelijk voorbereid voor het komende jaar. Al het energiewerk dat vooruit al gedaan kan worden, doen we samen met de engelen. In de agenda plannen we de belangrijke dagen en voorbereidingen alvast in, zodat je optimaal 2019 in gaat, je kan je hier aanmelden


  

Magiche Midwinter Momenten 23 december 2018
  

Cursussen die komen

De tijd voor school en lessen is weer begonnen. Ga jij ook weer wat leren? Bij ons kan dat op spiritueel gebied met gezellige en praktische engelen workshops. Op het plaatje zie je wat er in de komende maanden aan workshops gegeven wordt. We zien je graag in Capelle aan den IJssel of in Elst voor een engelendag. Door op de afbeelding te klikken kom je in de lijst met alle cursussen of kijk hier voor het overzicht van alle e-cursussen.

 

Engelen cursussen vierde kwartaal 2018 engelencursus

    

Fijn thuis leren wanneer jij tijd hebt

Dat kan met onze thuis-cursussen, inmiddels hebben we een aantal thuis-cursussen waar je gewoon lekker op je eigen bank mee aan de slag kan. Dit betekent dat je zelf kan kiezen wanneer je bezig gaat en niet zoals het door een ander in gepland is. Je kan ineens alles doen of in stukjes en beetjes, zoals het bij jouw tijdsbesteding past en natuurlijk kan je zo vaak herhalen als je wilt, omdat je de hele cursus thuis hebt. Ben je nieuwsgierig, wil je kijken welke mogelijkheden er zijn Klik dan hier!


Thuis-cursussen van Engelencursus online leren ecursus


De stop-start legging

Deze kaartlegging is voor heel veel situaties geschikt. Wanneer je even niet meer weet wat je het beste kan doen, dan is dit een legging die je in elk geval richting geeft, zodat alles los komt en je naar een oplossing leidt. Je kan deze legging zowel met de Engelen Orakelkaarten als met de Tarot doen.  

 
gratis online engelen kaartlegging

 

Laat de situatie even door je hoofd gaan en stel de vragen zoals je ze bij de posities ziet en schud de kaarten. Leg de kaarten neer zoals ze hierboven genummerd zijn. Laat de kaarten een voor een op je inwerken en besteed aandacht aan je indrukken en gevoelens. Noteer alles gewoon direct zonder het in twijfel te trekken. Vraag de engelen om meer inzichten wanneer dat nodig is. Veel plezier met deze legging.


Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen.  

  

  

De kaartbetekenis per positie 

  1. Waar kan ik het beste direct mee stoppen?

  2. Waar kan ik het beste direct mee starten?

  3. Waar kan ik het beste mee doorgaan?

 

Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online 3-kaart stop-start legging gaan. Volg daar de instructies op het scherm. We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt. Wil je zelfstandiger de kaarten kunnen lezen dan zijn er mogelijkheden in de vorm van een workshop of de thuisstudie die je hieronder vindt. 

 

Deze nieuwsbrief komt wat later dan je gewend bent, maar hopelijk heb je er weer plezier van. Wie weet zie ik je binnenkort in Capelle aan den IJssel bij een workshop.

 

Annelies


 

Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.