De Volle Maan Transformatie


Op 9 juni is er weer een volle maan die ons een kans geeft om de minicrisis die gaande is in je relaties of financiën te transformeren. De energie die op dit moment speelt is tijdens de nieuwe maan al in gang gezet en geeft ons de kans om het nodige te transformeren. Het blijft niet alleen bij relaties en financiën maar geeft ook ruimte voor heling en transformatie van liefdesverdriet en ziekte. Door de manier waarop de interactie tussen de planeten momenteel is, kan deze volle maan eerder als een crisis dan een omslagpunt voelen, maar laat je daardoor niet afleiden. Jij hebt nog steeds de mogelijkheid om daar op in te spelen en zo de energie te transformeren naar iets waar je baat bij hebt. Ik heb daar een kaartlegging voor gemaakt. 


Volle maan van 9 juni met legging


De Juni Transformatie Kaartlegging

Deze 4-kaartlegging is speciaal ontworpen voor het transformeren van problemen tijdens volle maan en is geschikt voor zowel de Engelenkaarten als voor de Tarot. Het geeft een reading die in een korte tijd te doen is en je de informatie geeft om actie te ondernemen.

De eerste kaart verwijst naar het de onderbewuste oorzaak van het probleem, de tweede kaart laat zien waar dit naar getransformeerd kan worden. De derde kaart vertelt je hoe dat te doen en de vierde kaart is wat het resultaat van die transformatie zal zijn.

Allereerst leg je in gedachten je probleem voor aan de engelen, dan kies je 4 kaarten uit de kaartenset hieronder.  Wil je deze legging online doen, dan kan dat ook op deze pagina. Veel plezier met je legging.

Volle Maan transformatie legging

Laat van elke kaart de tekst en afbeelding bij je binnen komen. De indrukken die je krijgt kunnen beelden, en gevoelens zijn. Blijf ook in gedachten houden waar de kaart steeds een antwoordt op geeft. Positites zijn belangrijk in kaartleggingen.Wanneer je vraag voor je gevoel maar deels beantwoord is dan kun je in gedachten de engelen vervolg vragen stellen om alles verder te verduidelijken. Soms betekent het dat je niet echt duidelijk bent geweest naar de engelen toe maar alleen je hart gelucht hebt en dan zal het antwoord ook vrij algemeen zijn.


Transformatie kan in zijn geheel ook ontstaan door het leren van technieken die je met Aartsengelen Michael en Rafael kan uitvoeren om problemen die je in je dagelijkse leven tegenkomt op te lossen. Dit maakt dat alles veel gemakkelijker gaat. Tijdens de Helen met Engelen workshop op 10 juni leer je dat.

  

Helen met Engelen workshopEen andere manier van werken met engelen is leren hoe manifestatie daadwerkelijk gebeurt. De Secret was destijds leuk, maar raakte maar het topje van de echte manifestatie-ijsberg. Manifesteren is namelijk een veel uitgebreider proces, dat je gemakkelijk in je dagelijkse leven kan inpassen. Dit komt doordat je je tijdens de workshops bewust wordt van alle details van manifesteren en deze bewustworden maakt dat je het in je leven toe kunt passen net als ademhalen of je veters strikken. Daar hoef je ook niet echt over na te denken. Wil je echt grip krijgen op hoe je jouw wensen en doelen realiseert dan is het tijd om deel te nemen aan de Manifesteren met Engelen workshop op 17 juni.

Manifesteren met engelen workshopSoul Retrieval is een proces dat chronische klachten kan helen. Het haalt verloren gegane zieledeeltjes terug die je door traumatische ervaringen bij anderen achtergelaten hebt en zorgt ervoor dat je ziel weer heel is. Daardoor wordt de klacht vanzelf overbodig en kan je lichaam herstellen. Dit kun je leren tijdens de Soul Retrieval en Progressie workshop van 11 juni. Tijdens progressie krijg je de kans om contact te maken met jezelf in een "toekomstig" leven waarin je dingen waar je nu nog moeite mee hebt al geleerd hebt. Dit kan je leven op dit moment heel goed ondersteunen. 


Soul Retrieval en Progressie workshop