Soul-Retrieval en Progressie


Soulretrieval en Progressie workshop

Bij traumatische ervaringen kunnen er stukjes van je ziel versplinteren en achterblijven bij anderen. Door de stukjes ziel die jij van anderen bij je draagt te retourneren en jouw stukjes ziel weer in jezelf te integreren wordt je leven geheeld.


Het gevoel er niet helemaal te zijn, je apathisch en moe voelen en chronische klachten kunnen door Soul retrieval geheeld worden, vaak ontstaan dit soort klachten door situaties door misbruik, het overlijden van een geliefde of een heftige traumatische ervaring. Een soul retrieval brengt dan de nodige heling zodat je het achter je kunt laten en verder kunt met je leven


Ontdek tijdens deze dag ook de helende kracht van een bezoek aan toekomstige levens door progressie. Ontdek hoe helend het voor je is om je eigen ziel te bezoeken op een moment in tijd, waarop je de levenslessen die je nu nog tegenkomt, en waar je niet uit komt, al gemeesterd hebt.


Door in de toekomst met je eigen ziel te praten leer je hoe jij specifiek als individu situaties kunt helen die nu problematisch blijven, want wat voor anderen werkt is niet persé voor jou ook een oplossing. Van wie kun je beter leren dan je ziel die dit al mee gemaakt heeft en weet hoe met bepaalde zaken om te gaan.


Zo kun je situaties die maar blijven terugkomen helen door een combinatie van Soul retrieval en Progressie.


Cursus data

Op dit moment zijn er geen data voor deze cursus, kijk op onze nieuwe website en doe deze cursus als online cursus !


  

 

Volg mijn website met Bloglovin