De volgende stap en een nieuwe thuis cursus

De tijd is gekomen om te leren op je ingevingen en je intuïtie te vertrouwen en stappen te ondernemen met betrekking tot het plan dat je hebt. Je innerlijke vrouwelijke kracht is sterk en zal je in de juiste richting sturen, laat je hoofd dus even een stapje terug doen. Durf op deze kracht en passie te vertrouwen en je toe te leggen op de restplanning en uitvoering van je ideeën. Deze week krijg je ook volledig zicht op hoe dat het beste te doen. Wanneer je daarna dan ook stappen onderneemt zal je al snel het eerste succesje kunnen vieren en je zal merken dat je op elk niveau van je wezen groeit. De legging hiervoor vind je verderop in deze nieuwsbrief.Engelencursus nieuwsbrief


Een nieuwe E-Cursus

De Aquarius Angels hebben me aangespoord om van de workshop “Maak Kennis met de Aquarius Angels” een thuisstudie te maken. Daar ben ik de afgelopen tijd dan ook druk mee geweest, maar nu is deze leuke workshop klaar voor thuisgebruik. Alle stukken waar met de Engelen specifiek wordt gewerkt zijn nu MP3 bestanden geworden. Daarmee bestaat de workshop uit een PDF met de uitleg, terminologie en de gechannelde berichten. Een PDF dat het werkboek is en 12 MP3 bestanden voor het energiewerk en de channelingen van de Aquarius Angels. Hiermee kan de volledige workshop nu thuis op exact dezelfde manier gedaan worden als in de lesruimte. Lekker op je eigen bank en je hoeft geen hele dag te reserveren, je kan steeds een stukje doen wanneer jij wil. Voor meer informatie en 10% korting tijdens deze eerste week kun je hier kijken.

  

Thuis Cursus Maak Kennis met de Aquarius Angels
  

Cursussen die komen

De tijd voor school en lessen is weer begonnen. Ga jij ook weer wat leren? Bij ons kan dat op spiritueel gebied met gezellige en praktische engelen workshops. Op het plaatje zie je wat er in de komende maanden aan workshops gegeven wordt. We zien je graag in Capelle aan den IJssel of in Elst voor een engelendag. Door op de afbeelding te klikken kom je in de lijst met alle cursussen en kijk hier voor het overzicht van alle e-cursussen.

 

Engelen cursussen september oktober 2018 engelencursus

   


De volgende stap legging

Deze kaartlegging helpt je om meer vertrouwen te hebben in je innerlijke leiding en de volgende stap te nemen om een succes te maken van je plan, het prettige gevolg zal zijn dat je er ook meteen een persoonlijke groei van doormaakt. Je kan deze legging zowel met de Engelen Orakelkaarten als met de Tarot doen.  

 
gratis online engelen kaartlegging

 

Stel de vragen zoals je ze bij de posities ziet en schud de kaarten. Leg de kaarten neer zoals ze hierboven genummerd zijn. Laat de kaarten een voor een op je inwerken en besteed aandacht aan je indrukken en gevoelens. Noteer alles gewoon direct zonder het in twijfel te trekken. Vraag de engelen om meer inzichten wanneer dat nodig is. Veel plezier met deze legging.


Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen.  

  

  

De kaartbetekenis per positie 

  1. Wat kan ik doen om beter op mijn innerlijke leiding te vertrouwen?

  2. Hoe kan ik het beste omgaan met het plannen van mijn volgende stap?

  3. Hoe kan ik het beste de volgende stap ondernemen?

  4. Welke persoonlijke groei zal hierdoor meest opvallend zijn?

 

Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online 4-kaart volgende stap legging gaan. Volg daar de instructies op het scherm. We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt. Wil je zelfstandiger de kaarten kunnen lezen dan zijn er mogelijkheden in de vorm van een workshop of de thuisstudie die je hieronder vindt. 


 

Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.

 

Wil jij ook direct van de engelen horen wat ze jou te melden hebben?

Dat kan met deze thuis-cursus. De doos bevat het boek en de engelen orakel kaarten. Het boek legt je stap voor stap uit hoe je de berichten van de engelen via je engelenkaarten kan ontvangen. Je leert steeds een stukje meer, zodat het gemakkelijk en soepel gaat. Er staan door het boek heen veel oefeningen die je daarbij helpen en leuke leggingen waar je veel van leert en zelf mee aan de slag kan gaan. Wanneer je eenmaal geleerd hebt hoe de engelenkaarten te lezen met dit boek en de bij behorende kaarten, dan kun je met elke engelen kaartenset de boodschappen ontvangen en ben je niet beperkt tot één setje kaarten.
Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten? Klik dan hier!

Engel orkakel boek met kaarten thuis cursus


Ik wens je veel plezier met de engelen kaartlegging en wie weet zie ik je binnenkort in Capelle aan den IJssel


Annelies