De energie van verandering

Deze week nodigt de energie ons uit om veranderingen in onze werkomgeving aan te brengen. Dit kan klein of groot zijn, maar dat voel je zelf wel aan. Wat dat oplevert is deels een innerlijk conflict over hoe dat te doen en het is dan handig om de Engel van Vertrouwen daarbij uit te nodigen. Ze helpt je om deze positieve veranderingen met vertrouwen door te voeren zodat het een succes kan zijn. Om je daarbij te helpen heb ik een kaartlegging gemaakt die je verderop in de nieuwsbrief kan vinden.Engelencursus Nieuwsbrief 2021


De Spirituele Jaargids

De Spirituele Jaargids 2021 is een 256 pagina’s tellende pdf en heeft naast die informatie, Nieuwe en Volle Maanleggingen, 3 Jaarleggingen, Quotes, Tips en pagina’s om als spiritueel dagboek of engelenjournaal te gebruiken. Zie het als een begeleider die je het hele jaar door structureel helpt om met de energieën van dat moment om te gaan en steun te bieden zodat jij 2021 optimaal meemaakt.


De Spirituele Jaargids is er in Minimalistische en Floral opmaak. Bekijk hier de details en bestel jouw Spirituele Jaargids 2021 zodat je weet wat er speelt en wat ermee te doen.

Spirituele Jaargids engelenpoorten engelen horoscoop 2021

voorbeeld van de Floral versie van de Spirituele Jaargids


Leren bij Engelencursus

Dit weekend mag ik weer mensen leren hoe te werken met de bijzondere Aquarius Angels en hun prachtige helende energie. Deze workshops brengen altijd een zachte liefdevolle energie die mij elke keer weer voedt en me blij maakt met de engelen te werken. Gelukkig kan ik in het weekend van 10 en 11 april deze prachtige workshop weer geven. Wil je ook leren werken met de Engelen dan kan je ook de Helen met Engelen workshop op 31 januari doen, waarin je leert met Aartsengelen Michael en Rafael een heling te geven.


Ik zie je graag in mijn virtuele lesruimte voor deze gezellige workshop. Door op de afbeelding te klikken kom je in de lijst met alle cursussen, kijk ook eens bij de groeiende lijst van Thuisstudie cursussen.


 Datum Cursus Locatie
29-06-2024Tarot VerdiepingCapelle aan den IJssel
 

Engelencursus lesrooster 2021Verandering in je werk legging

Deze kaartlegging helpt je om met vertrouwen veranderingen in je werkomgeving aan te brengen en daar succesvol in te zijn. De engelen helpen je daar natuurlijk bij, het is aan jou om te handelen. Via deze legging krijg je inzicht in welke verandering het beste voor je ziel is. Wat dat praktisch betekent voor je werk en hoe je dat kan doen. Natuurlijk zie je dan ook wat het oplevert.


Nodig dit keer de Engel van Vertrouwen uit voor deze legging


gratis online engelen kaartlegging

Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. 


De betekenis van de positie:

  1. Welke verandering is nodig om mij ziel gelukkig te houden?

  2. Wat betekent dat praktisch in mijn werk?

  3. Hoe kan ik dat het beste doorvoeren?

  4. Welk resultaat levert dat op?


Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online Verandering in je werk legging gaan. Volg daar de instructies op het scherm. We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt.  


Tarot Tip: Relationele vragen

Wanneer je een specifieke vraag hebt over je relatie met iemand kan je werken met enkel de Bekers kaarten om te zien wat te doen. Maar voeg hier een laag aan toe door te beginnen met de Grote Arcana kaarten alleen. Schud ze terwijl je vraagt wat je les is om op dit moment te leren in deze relatie. Trek de kaart en bekijk deze goed. Daarna schud je de bekers kaarten en vraag je hoe hier mee om te gaan. Je kan er dan voor kiezen om 2 kaarten te trekken. De ene kaart laat je zien welke actie te ondernemen en de andere wat de uitkomst op relationeel vlak zal zijn.


Het weekend van 20 en 21 februari geef ik ook weer de Leer de Tarot Lezen workshop, meld je bijtijds aan dan kan ik je het lesmateriaal opsturen/Tarot Tip van Engelencursus


Dat is het weer voor deze nieuwsbrief, blijf vooral kalm in verband met de verandering. Deze is er om je beter in je vel te laten zitten en meer plezier aan je werk te beleven. Wie weet zie ik je binnenkort bij een van de Live Groepslessen in Zoom of voor een consult en anders tot de volgende nieuwsbrief.


Een fijne week nog,

Annelies