De energie van samenwerking

De Mercurius retrograde die actief is geweest heeft bij veel mensen en ook mezelf gezorgd voor een vertraging in de dingen die we wilden doen. Ik heb er veel mensen over gehoord. Daaruit bleek ook dat ondanks nieuwe plannen en dingen aan willen pakken men zich energetisch geremd voelde na de retrograde. Wel willen maar niet handelen om het maar zo te zeggen. Dit komt nu ook los en alles is weer in beweging. Zelf merk ik dat ook heel goed hier met mijn eigen projectjes.


Deze week groeit de energie van de nieuwe start door en het kan zijn dat je je realiseert dat dit alles beter zal gaan met wat hulp. Het is aan jou om te besluiten of je wel of niet hulp wilt vragen. De energie geeft aan dat het beter voor je plannen is wanneer je hulp accepteert en ziet als een goed iets. Dit kan zorgen voor een verrassende wending in je plan, maar wel een die je ziel voedt. Terwij ik dit channelde dacht ik: "leuk voor anderen, maar ik werk zelf altijd alleen." En zie hier ineens zag ik een mogelijke samenwerking tussen mij en een vriendin voor een van mijn projecten. Een samenwerking die voor ons beide een win-win kan zijn. Ik heb ook meteen stappen ondernomen en ben benieuwd wat er uit komt.


Engelencursus nieuwsbrief 

 

Thuis samenwerken met jouw Engelen

Is samenwerken met anderen niet jouw ding? Dan kan je natuurlijk net als ik ook dagelijks samenwerken met je engelen. De aartsengelen en jouw beschermengelen zijn elke dag bij je. Ze steunen je en geven je doorlopend advies, maar begrijp je ze ook? Leer hoe je ze beter kan begrijpen en laat je inspireren door deze bijzondere lichtwezens. Zij staan de hele dag voor je klaar.


Om je daarbij te helpen is deze e-cursus Engelen in je Dagelijkse leven ontworpen. De e-cursus bestaat uit een pdf van 68 mooi vorm gegeven pagina's met informatie en technieken en 5 visualisaties in mp3 formaat waar je veel van kunt leren en zo dagelijks praktisch te gebruiken.

 

 Lees hier meer over deze inspirerende thuiscursusEngelen in je dagelijkse leven Thuis-cursus bij engelencursus Annelies Hoornik


  

Cursussen die komen

De strakblauwe lucht van afgelopen zondag maakte me zo blij. Het geeft me veel energie en de behoefte om daar iets mee te doen. Ik heb voor mezelf in de komende maand een uitstapje gepland staan waarin ik weer eens 4 dagen lekker bij ga leren. Het is voor mij voornamelijk om te ontspannen en creatief bezig te zijn. Ik kan me voorstellen dat jij ook toe bent aan nieuwe energie en wat is nou fijner dan engelenenergie?


Komende zaterdag 13 april geef ik weer een Engelen Basis Kennis, de workshop om te starten aan jouw persoonlijke traject van engelenwerk. De week erop de Engelen Kaart Reading om je te helpen de boodschappen van de engelen luid en duidelijk te begrijpen en wil je graag met je dierbare overledenen praten dan is de 27e ook de Medium Reading Geven worskhop, die je kan doen na de kaart reading. Allemaal mooie dagen waarin je veel leert. Door op de afbeelding te klikken kom je in de lijst met alle cursussen, kijk ook eens bij de groeiende lijst van thuisstudie cursussen.

 

Engelen cursussen 2019 engelencursus Annelies Hoornik

  

 

Tarot Tip!

Vaak wordt een Tarot deck in zijn geheel gebruikt voor het leggen van de kaart, maar een split-deck zoals dat genoemd wordt kan ook heel nuttig zijn. Zelf heb ik voor eigen gebruik altijd een gewoon Tarot deck en een split-deck klaar liggen. Dat maakt het gemakkelijk om snel een kaart op te zoeken, maar vooral ook makkelijk om sommige meer specifieke leggingen te doen. In oudere nieuwsbrieven heb ik bij de kaartlegging wel eens aangegeven om alleen de grote of kleine arcana te gebruiken. Dat is wanneer een split-deck handig is. Voor nu vraag ik je om de grote en kleine arcana te splitsen en deze te gebruiken. De hofkaarten doen dit keer niet mee.


Trek eerst een grote arcana en dan een kleine arcana. De eerste kaart vertelt je aan welke levensles je nu toe bent. Dit is iets wat gewoon gebeurt en waar je doorheen gaat. Je kan dat niet stopzetten, maar je kan wel kijken wat je er het beste mee kan doen. De tweede kaart vertelt je dan ook hoe je daar in je dagelijkse leven het beste mee om kan gaan. Op die manier kom je er snel verder mee. 


Tarot Tip grote en kleine arcana split-deck


E-cursus Wicca Eerste en Tweede Graad

De Wicca Eerste Graad is een perfecte manier om in contact te komen met de kosmische- en jaargetijden. Het helpt je de energie in en om je heen beter te begrijpen en daarmee in overeenstemming te leven. Dit doe je door te leren over de Godinnen en Goden, met oefeningen en magische werk dat goed voelbaar is. Het helpt je te onthaasten en je weer meer jezelf te voelen. Het zijn mooie lessen om de basis van Wicca te leren begrijpen en te ervaren. Wicca is gericht op persoonlijke energie en witte magie, het verbetert je kwaliteit van leven en veranderd je blik op de wereld en hoe jij daar in staat. Ben je nieuwsgierig of er ook klaar voor om dit te ontdekken?  Klik dan hier!


Wicca eerste graad Thuis-cursussen online leren ecursus

 Wicca Tweede Graad Jaargang 12 lessen

Heb je het eerste jaar al afgerond en ben je toe aan meer verdieping? Kijk dan hier voor de uitgebreide informatie over de 12 Wicca Tweede Graad Jaargang lessen 


 

Samenwerkging kaartlegging  

Deze legging is speciaal gemaakt om je te helpen je project tot een goed einde te brengen door hulp te accepteren. Daarbij kunnen wat vragen naar voren komen. Hiermee kan je de juiste hulp vinden – als je besluit dat je samen wilt werken – en zien wat er nodig is om je plannen succesvol af te ronden. Je kan deze legging zowel met engelen orakelkaarten doen als met de Tarot.


Nodig dit keer als je wilt Aartsengel Gabriël uit om je bij deze legging te helpen.

 
gratis online engelen kaartlegging

 

Laat de kaarten een voor een op je inwerken en besteed aandacht aan je indrukken en gevoelens. Noteer alles gewoon direct zonder het in twijfel te trekken. Vraag de engelen om meer inzichten wanneer dat nodig is. Wanneer je dan gewoon accepteeert wat er bij je opkomt, ben je al een eind op weg. Veel plezier met deze legging.


Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. 

  

  

De kaartbetekenis per positie 

  1. Is mijn project nog op de goede weg?

  2. Welke soort hulp heb ik nodig voor een goede samenwerking?

  3. Hoe vind ik de persoon die me kan helpen?

  4. Wat is er nodig om van het project een succes van te maken?

 

Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online Samenwerking kaartlegging gaan. Volg daar de instructies op het scherm. We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt.  

 

 

Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.Dat was de nieuwsbrief weer voor deze week. Ga jij alleen verder met je plannen of zoek je ook een samenwerking op om zo tot succes te komen? Ik ben benieuwd. Geniet van het voorjaar en ik wens je veel plezier met de kaartlegging en de Tarot Tip.

 

Annelies

 
Reacties van klanten op deze nieuwsbrief