Creatie door inspiratie of intuïtie

Ken je dat gevoel? Daar zit je dan, je gevoel laat je weten dat je nodig iets nieuws moet doen… het voelt dringend en je weet dat het iets is dat door je ziel aangestuurd wordt… Maar tegelijkertijd heb je zo’n blub. Een totaal gebrek aan inspiratie… blanco… nada… noppes… er komt geen fantastisch idee bovendrijven. En nou wat? Ik heb dit in het verleden wel vaker meegemaakt om dan later tot de ontdekking te komen dat het een groter probleem is dan alleen bij mij. Het blijken de kosmische energieën te zijn die samen zo’n vertraging in je persoonlijke inspiratie kunnen veroorzaken.

 

Engelencursus nieuwsbrief

 

Kom naar de Tarot verdieping cursus op 29 juni bij Annelies of volg een leuke online cursus

  

Dat is momenteel ook gaande. Omdat de inspiratie deze week op een wat lager pitje zal liggen en de behoefte aan betekenisvolle bezigheid wel blijft aandringen, heb ik een oplossing. Laat je intuïtie eens aan het woord. Wat? Je intuïtie zomaar de leiding geven? Is dat niet erg wild?


Dat lijkt misschien zo, maar je intuïtie heeft meer verstand dan we het toedichten. Je intuïtie is namelijk nauw verbonden met je ziel en haar doelen. Dus door naar je intuïtie te luisteren geef je jouw ziel een stem. Dit leidt tot creatieve ideeën die je alleen maar met energie en wat toewijding hoeft te voeden om tot bloei te komen. Dat zorgt ervoor dat je aan de behoefte van de ziel voldoet en daarvoor voel je jezelf gelukkiger. Hiervoor heb ik dan ook een kaartlegging gemaakt.


Engelencursus Nieuwsbrief

Wat is Tarot wel en niet?

De Tarot roept emoties op, zowel negatieve als positieve. Positief voor de mensen die er al bekend mee zijn en weten dat het kan dienen als een life-coach simpelweg door de prachtige en praktische adviezen die er uit kunnen komen. Negatief voor de mensen die er onbekend mee zijn en de Tarot alleen van horen-zeggen kennen. Ze hebben allerlei dingen gehoord en misschien de kaarten wel eens gezien, maar zijn geschrokken van een aantal afbeeldingen, zonder dat ze weten wat die werkelijk betekenen. Zo is er bijvoorbeeld een kaart die gaat over een langzame transformatie, het afsluiten van een hoofdstuk in je leven zodat je weer verder kan met iets nieuws. Dat is de door velen gevreesde Dood kaart. Vroeger - en misschien zijn ze er nog wel - werd deze kaart door Tarotlezers ook vaak gebruikt om over overlijden te praten, terwijl dat niet is waar het om gaat.De Grote Arcana kaarten waaronder deze en wat andere "enge" kaarten vallen gaan allemaal over spirituele levenslessen.De Kleine Arcana zijn de kaarten die over dagelijkse beslommeringen gaan en je vertellen hoe je daar mee om kan gaan. Dan zijn er nog de Hofkaarten, dit zijn kaarten die over aspecten van jezelf, anderen of zelfs over aspecten van situaties gaan. Al met al bestaat de Tarot uit 78 kaarten die je behoorlijk kunnen verwarren wanneer je niet weet hoe je ermee om kunt gaan. Zelf heeft het me jaren gekost voordat het kwartje viel, vooral omdat de meest gebruikte methode nog steeds is om alles maar uit je hoofd proberen te leren. Of mensen gaan naar workshopjes en dan moet je het doen met: "wat vertelt je intuïtie je?" Dan krijg je helemaal geen houvast en moet je het maar doen met wat er opkomt. Dat maakt het allemaal heel onhandig en ik kom dan ook veel mensen tegen die wel willen, maar gewoon geen vertrouwen hebben in hun kunde om een Tarot kaartlegging te geven.

 Tarot kaartlegging Tarot workshop

Sinds vorig jaar geef ik dan ook Tarot weekend workshops waarin je een methode leert. Zo leer je binnen 2 dagen echt de kaarten kennen en een kaartlegging te doen. Je hebt dan alles wat je nodig hebt om ook echt aan de slag te gaan met mensen. Je moet er natuurlijk wel zelf mee doorgaan thuis om je kennis te verdiepen, maar je hebt een grondige basis. Zelf bied ik sinds enige tijd ook Tarot consulten aan en ben erg blij met de resultaten. Wil jij ook dat vertrouwen en die grondige basis omdat je het geknoei met je Tarotkaarten zat bent? Kom dan op 9 en 10 juni naar de Tarot workshop.


Cursussen die komen

Naast de nieuwsbrief geef ik ook workshops en consulten. Deze breng ik graag onder je aandacht. Op het plaat je zie je wat er in de komende maanden aan workshops gegeven worden. We zien je graag in Capelle aan den IJssel of in Elst voor een gezellige en nuttige engelendag. Klik op de afbeelding om alle cursussen te zien.

 

Engelen cursussen in juni en juli bij engelencursus

 

Wicca thuisstudie

Wil je een snel en sterk spiritueel groeipad? Begin dan aan een thuisstudie Wicca.

 

De Wicca Eerste Graad jaargang is er onder andere om je een betere connectie met de natuur en haar energetische getijden te laten maken. Je leert hoe je beïnvloed wordt door de energieën om je heen en hoe jij onbewust - maar als je eenmaal leert hoe - ook bewust, de omgeving met jouw energie beïnvloedt.

 

Je leert wat magisch werk is en hoe men vroeger met het goddelijke archetype omging. Dit abstracte begrip leer je veel persoonlijker kennen, waardoor je een groeispurt maakt. Zo leer je de eeuwenoude principes en energieën gebruiken in je dagelijkse leven. Hierdoor krijg je meer grip, meer innerlijke rust en controle. Het helpt je om je spirituele spierkracht sterk te ontwikkelen zodat je magische werk - waarmee je jouw doelen bereikt - ook veel sterker wordt.

 

Dit alles wordt ondersteund met de oefeningen, achtergronden, kleine ritueeltjes en magisch energiewerk. Er wordt vanzelfsprekend alleen met witte magie gewerkt..

 

Lees er hier meer over en meld je aan...

  

Wicca eerste graad - jaargang e-cursus bij Engelencursus thuisstudie


Voor de mensen die de eerste jaargang al doen:
Er wordt hard gewerkt aan de Tweede Graag zodat je nog
meer gereedschap en spirituele groei tegemoet kan gaan!


"Hoe je ziel te volgen" engelen kaartlegging

Door om de ontbrekende inspiratie heen te gaan en ons direct te richten op onze intuïtie kunnen we op dit moment snel verder groeien. De legging haalt naar voren wat je intuïtie wil en hoe je daar het beste mee om kan gaan. Natuurlijk laat het ook zien wat het resultaat daarvan zal zijn. Je kan deze legging zowel met de engelen orakel kaarten als met de Tarot doen. Met beide krijg je goede resultaten. Wanneer je met de Tarot werkt zou je de eerste kaart vanuit de grote arcana kunnen trekken en de overige 2 kaarten door de gehele Tarot set te gebruiken behalve de eerste kaart. Veel plezier ermee.


een nieuw begin engelen kaartlegging

 

Stel de vragen zoals je ze bij de posities ziet en schud de kaarten. Leg ze van links naar rechts neer. Laat de kaarten een voor een op je inwerken, besteed aandacht aan je indrukken en gevoelens. Noteer alles gewoon direct zonder het is twijfel te trekken. Vraag de engelen om meer inzichten wanneer dat nodig is. Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. 

  

  

De kaartbetekenis per positie 

  1. Wat wil mijn intuïtie me vertellen?

  2. Hoe kan ik daar het beste naar handelen?

  3. Wat zal het creatieve resultaat hiervan zijn?

 

Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online 3-kaart een creatie via intuïtie legging gaan. Volg daar de instructies op het scherm.


We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt. Wil je zelfstandiger de kaarten kunnen lezen dan zijn er mogelijkheden in de vorm van een workshop of de thuisstudie die je hieronder vindt. 


 

Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.

 

Wil jij ook direct van de engelen horen wat ze jou te melden hebben?

Dat kan met deze thuis-cursus. De doos bevat het boek en de engelen orakel kaarten. Het boek legt je stap voor stap uit hoe je de berichten van de engelen via je engelenkaarten kan ontvangen. Je leert steeds een stukje meer, zodat het gemakkelijk en soepel gaat. Er staan door het boek heen veel oefeningen die je daarbij helpen en leuke leggingen waar je veel van leert en zelf mee aan de slag kan gaan. Wanneer je eenmaal geleerd hebt hoe de engelenkaarten te lezen met dit boek en de bij behorende kaarten, dan kun je met elke engelen kaartenset de boodschappen ontvangen en ben je niet beperkt tot één setje kaarten.
Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten? Klik dan hier!

Engel orkakel boek met kaarten thuis cursus


Hopelijk vind je door je intuïtie je inspiratie weer en krijg je weer veel inzichten uit de kaartlegging. Wie weet zie ik je binnenkort bij de Tarot workshop of bij een consult!


Annelies

Reacties van klanten op deze nieuwsbrief