Ben je op zoek naar antwoorden en oplossingen?

Tarot consult bij Annelies Hoornik 

De tarot lezen is een manier om spirituele en praktische oplossingen te vinden voor levensvragen en de alledaagse situaties in je leven. Ik ben sinds 2000 dagelijks met de Tarot en Orakelkaarten bezig en geef professionele readingen sinds 2006. Mijn readingen zijn gericht op het vinden van opties en mogelijkheden voor je vragen. 


De focus ligt op het verstrekken van duidelijke en praktische inzichten aan klanten zodat het maken van keuzes gemakkelijker wordt. 


Ik houd ervan de Tarot te lezen voor mensen die echt hun leven willen veranderen en die kunnen omgaan met openhartige informatie en recht door zee advies. Dan bereik je het meest.


Doordat ik dagelijks met de Tarot werk is het totaal geïntegreerd in mijn dagelijkse leven. Het geeft me energie om met deze bijzondere kaarten te werken en zo de verborgen schatten en advies in de readingen die ik geef te vinden. 


Ik richt me niet op drama en readingen waarin rampscenarios aan bod komen. Dat is niet waar orakels in het algemeen en de Tarot specifiek voor bedoeld zijn. Ze zijn er om je inzicht te geven en je te helpen met adviezen die over de situaties en mensen gaan waar je mee te maken hebt.


ConsultDuurPrijsKorting prijs
Tarot Reading30 min.77.00
Tarot Reading60 min.144.00129.60

  

Boek een Tarot Reading bij Annelies