Volle maan en loslaten van oude emoties

Ik heb er de afgelopen nieuwsbrieven al over geschreven, de maan in schorpioen en haar invloed op je leven. De 23e is het ‘s morgens om 6:41 volle maan. Een mooi moment om even na te denken over wat er zoal gespeeld heeft in de afgelopen weken sinds nieuwe maan en dan op een velletje papier te schrijven wat je los wilt laten. Die kan je dan na 6:41 verbranden – wel veilig graag – en zo die oude emoties aan het universum geven. Dat kan je natuurlijk doen in combinatie met de kaartlegging die ik voor je gemaakt heb. Je vindt deze verderop.

 

 

Engelencursus nieuwsbrief

 

Merk jij ook zo duidelijk hoe de energie die in de lente en zomer zo duidelijk alles in beweging zette, nu echt weg is en je veel meer de behoefte hebt aan rust en stilte? Gewoon gezellig binnen met een kaarsje aan en ontspannen? Voor de meesten van ons is het ondanks dat je die behoefte hebt toch doorlopen omdat er zoveel op je lijstje staat dat nog gedaan moet worden. Probeer de balans te vinden tussen werk en ontspanning, mediteer, wandel of ga iets anders doen waar je energie van krijg. Zorg goed voor jezelf, dat is in de winter belangrijk. Wanneer je de drukte in balans weet te houden dan is je afweersysteem een stuk sterker en hebben griep en verkoudheden weinig vat op je.


Cursussen die komen

Op 23 december is de Magische Midwinter Momenten als voorbereiding op 2019, verder is de tijd in december deels consulten en voor mezelf gereserveerd. 

 

De tijd voor inkeer en persoonijke verdieping is aangebroken, daarmee komt de behoefte om op spiritueel vlak te groeien. Bij ons kan dat met gezellige en praktische engelen workshops. Op het plaatje zie je wat er in de komende maanden aan workshops gegeven wordt. We zien je graag in Capelle aan den IJssel of in Elst voor een engelendag. Door op de afbeelding te klikken kom je in de lijst met alle cursussen of kijk hier voor het overzicht van alle e-cursussen.Engelen cursus december 2018 en januari 2019
 

    

Fijn thuis leren wanneer jij tijd hebt

Dat kan met onze thuis-cursussen, inmiddels hebben we een aantal thuis-cursussen waar je gewoon lekker op je eigen bank mee aan de slag kan. Dit betekent dat je zelf kan kiezen wanneer je bezig gaat en niet zoals het door een ander in gepland is. Je kan ineens alles doen of in stukjes en beetjes, zoals het bij jouw tijdsbesteding past en natuurlijk kan je zo vaak herhalen als je wilt, omdat je de hele cursus thuis hebt. Ben je nieuwsgierig, wil je kijken welke mogelijkheden er zijn Klik dan hier!

 

Thuis-cursussen van Engelencursus online leren ecursus


Oude emoties  legging  

De donkere helft van het jaar heeft vooral het karakter van inkeer en transformeren wat je niet langer dient. Bij deze volle maan zijn dat emoties die je los wilt laten. Daar is deze legging speciaal voor gemaakt. Deze legging kan zowel met engelen orakelkaarten als met de Tarot gedaan worden.

 
gratis online engelen kaartlegging

 

Laat de situatie even door je hoofd gaan en stel de vragen zoals je ze bij de posities ziet en schud de kaarten. Leg de kaarten neer zoals ze hierboven genummerd zijn. Laat de kaarten een voor een op je inwerken en besteed aandacht aan je indrukken en gevoelens. Noteer alles gewoon direct zonder het in twijfel te trekken. Vraag de engelen om meer inzichten wanneer dat nodig is. Veel plezier met deze legging.


Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen.  

  

  

De kaartbetekenis per positie 

  1. Wat heeft er de afgelopen weken gespeeld?

  2. Wat heb je dit al voldoende opgelost?

  3. Hoe laat je dit het beste los?

 

Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online oude emoties loslaten legging gaan. Volg daar de instructies op het scherm. We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt. Wil je zelfstandiger de kaarten kunnen lezen dan zijn er mogelijkheden in de vorm van een workshop of de thuisstudie die je hieronder vindt. 

 

Wie weet zie ik je binnenkort in Capelle aan den IJssel voor de Magische Midwinter Momenten of voor een Jaar Reading.

 

Annelies

 

 

Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.