Volle Super Sneeuw Maan 

Zondagochtend is er om 8:34 een Volle Super Sneeuw Maan en deze heeft een prachtige energie. Het is tijd om sociaal te zijn en te genieten van wat je familie je brengt, zoals bijvoorbeeld een goed gesprek. Doordat je al flink wat werk verzet hebt aan jezef is het nu ook zo dat je merkt dat je gewaardeerd wordt. Samen heb je een leuke tijd en je passie voor het leven komt nu echt naar voren. Ondanks dat je misschien niet een volledig overzicht hebt van wat er aan zit te komen, weet dat je het in gang hebt gezet en, het nu ook overvloedig bij je terug zal komen. Sta dan ook open om zowel de waardering als de geschenken uit het universum te ontvangen.


Natuurlijk is komende vrijdag ook Valentijnsdag, ik hoop dat iedereen het in de geest van waardering voor een ander kan vieren en niet alleen gericht is op alle commerciële zaken er omheen.


Super Volle Sneeuw Maan

 

Workshop Schema

Schrikkeldag - Springplank voor je ziel is al over 3 weken en dan kunnen we een hele dag werken aan het verdiepen van de Ziel en het triggeren van nieuwe informatie. Een bewustzijnsverschuiving van de Ziel zal dan ook voor een sterkere manifestatiekracht zorgen. Ik kijk er enorm naar uit en hoop dat je erbij bent.


De Engelencursussen staan altijd allemaal online en zijn te filteren op maand, dan krijg je alles in chronologische volgorde maar je kan ook gewoon per sectie kijken wat je leuker vindt. Daarom zie ik je graag in Capelle aan den IJssel voor een gezellige workshop. Door op de afbeelding te klikken kom je in de lijst met alle cursussen, kijk ook eens bij de groeiende lijst van thuisstudie cursussen.

Winter workshops 2020 bij Engelencursus

 

Tarot Tip

De Tarot wordt vooral gebruikt om inzicht te krijgen in situaties en de mogelijkheden te vinden die er op dat moment zijn voor de ontvanger. Dit kan ook anders, je kan de kaarten ook gebruiken om mensen die vast lijken te zitten te triggeren door naar de kaarten te kijkenen de vragen die bij je opkomen naar aanleiding van de kaart dan aan de ander te stellen. Neem bijvoorbeeld de Keizerin. je zou je daarbij onder andere af kunnen vragen :

  • wie ben je aan het bemoederen?

  • is het nodig de relatie tussen jou en je moeder, of andere vrouwen, te helen?

  • welke dromen plant je?

  • welke zaadjes werpen vruchten af?

Trek eens een kaart en ga er voor zitten om te kijken welke vragen er opkomen terwijl je naar de kaart kijkt. 


Wil je meer weten over de Tarot en zelf leren hoe je de Tarot legt?  Kom dan in maart ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend. En inmiddels is er ook een Tarot Verdiepingsworkshop in april waar je je voor kan aanmelden. 

 

Tarot Tip  stel vragen n.a.v. de kaartafbeelding

Engelen in je Dagelijkse Leven

Dagelijks praat ik met de engelen en vraag ze om advies, hulp en steun en ze zijn er altijd voor me want dat is de taak van engelen. Er voor zorgen dat we ons zo goed mogelijk voelen want dan is de kans groter dat we ons potentieel en onze zieledoelen ook nastreven. Wanneer jij ook graag een goed contact met je beschermengelen en de andere engelen wilt hebben dan is het nu tijd om je daar eens in te verdiepen met deze leuke thuisstudie. Je kan de pdf en mp3 bestanden gemakkelijk ophalen en met de engelen aan de slag op elk moment dat jij wilt. Lees er hier meer overThuisstudie bij Engelencursus gezellig thuis leren wanneer het jou uitkomt


 Volle Super Sneeuw Maan Legging    

Dit keer een legging die past bij de energie van dit moment, de Volle Super Sneeuw Maan heeft een mooie energie in gang gezet waarbij je goede diepgaande gesprekken met anderen kan hebben. Want het is belangrijk om nu ook goed contact met je vrienden en familie te hebben en te delen zodat je ook kan ontvangen. Om je daarbij te helpen heb ik deze legging voor je gemaakt. 


Nodig dit keer Aartsengel Gabriël uit om je te helpen.

gratis online engelen kaartlegging

 

Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. 

  

  

De kaartbetekenis per positie 

  1. Op welk vlak kan ik mijn contact met anderen verbeteren?

  2. Wat kan ik delen zodat ik het ook beter kan ontvangen?

  3. Hoe kan ik me het beste openstellen om te ontvangen?

  4. Wat zal me dat brengen?

Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online Delen en Ontvangen Kaartlegging gaan. Volg daar de instructies op het scherm. We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt.  

 

 

Kom naar de Tarot verdieping cursus op 29 juni bij Annelies of volg een leuke online cursus

 

  

Dat was de nieuwsbrief weer voor deze week. Ik hoop dat je de legging met plezier gedaan hebt en ook de Tarot Tip en dergelijke gelezen hebt. Door steeds kleine weetjes en tips over de Tarot te delen hoop ik de mensen die denken dat het een eng kaartspel is te laten zien dat dit niet zo is en degenen die al met de Tarot werken iets aan te reiken om hun technieken en kennis uit te breiden. 

 

Ik wens je een fijne week

Annelies