Volle Maan in Waterman en Zomer

Maandag 3 augustus staat er een volle maan aan de hemel te prijken en deze is in Waterman. Dat terwijl het actieve dierenriemteken Leeuw is. Dat betekent dat we een Lucht en Vuur teken bij elkaar hebben. Intellect en goedmoedigheid samen met de passie en moed van vuur dat kan interessant zijn. Want je weet lucht kan vuur aanwakkeren, maar ook gewoon rustig blijven en het vuurtje zo sussen. Al met al geeft het ons ruimte om een gezellige tijd  te hebben zolang we allemaal ons best doen. Aartsengel Jofiël is er om ons daarbij te helpen. Verder op ook een kaartreading om daarbij te helpen.


Engelencursus Nieuwsbrief 2020

 

Leren bij Engelencursus

Vakantie en mooi weer! Dat is natuurlijk een recept voor buitenactiviteiten, maar met de stijgende cijfers van de covid19 besmettingen is het niet altijd mogelijk om lekker buiten te recreëren. Misschien is het dan nu juist wel de tijd om alvast je cursussen te plannen voor na de zomer. Wij beginnen 22 augustus weer met een vernieuwde versie van de Aquarius Angels® Healing workshop die 2 dagen duurt en het weekend erna met de Tarot.  Beide erg leuke en nuttige workshops. 

Ook staat het lesrooster voor de eerste helft van 2021 nu online.


Dit zijn erg gezellige workshops en dat blijft met live videoles natuurlijk ook zo. Ben je nieuwsgierig naar hoe anderen het vonden om zo les te krijgen. Lees hier hun mening. Ik zie je graag in mijn virtuele lesruimte. Door op de afbeelding te klikken kom je in de lijst met alle cursussen, kijk ook eens bij de groeiende lijst van thuisstudie cursussen


Live videolessen bij Engelencursus van Annelies Hoornik  

  

Thuisstudie: Engelen Overleg of toch liever Engelen Wenszegels maken?

Het is nu een mooie tijd om creatief bezig te zijn en dat kan je perfect combineren met de Thuisstudies Engelen Wenszegels en het Engelen Overleg. Beide zijn gewoon in een middagje te doen met als voordeel dat je ze altijd weer opnieuw kan oppakken wanneer de situatie en daarmee jouw wensen veranderen. Ik heb hier altijd veel mee gewerkt en zo mijn zaak heel goed kunnen ondersteunen toen ik deze aan het opbouwen was. 


Natuurlijk zijn er meer workshops die je thuis kan doen. Kijk daarvoor op onze website in de thuis leren sectie van Engelencursus


Zo vind je er bijvoorbeeld  de worskhop Werken met de Verlichte Meesters. De Verlichte Meesters zijn liefdevolle wezens die tijdens hun levens al hun karma en hun zorgen los hebben weten te laten. Door de incarnaties heen hebben zij zo'n grote kennis ontwikkeld dat ze je nu kunnen adviseren en helpen met o.a. je spirituele groei, manifesteren, bescherming, lastige gewoontes, verslavingen los te laten en meer. Klik hier voor meer informatie over deze leuke workshopThuis spiritueel groeien met de thuisstudies van Engelencursus

Tarot Tip: De voortgang in kaarten

Het mag bekend zijn dat de kaarten van Aas tot tien de voortgang laten zien binnen een element. Maar hoe zit het met de voortgang tussen de elementen? Als je er heel simpel naar kijkt dan is het zo dat je om van niets naar iets te gaan als eerste iets te binnen moet schieten. Het aha moment, dat is het element lucht of ook wel Zwaarden. Daarna moet je overgaan tot actie om iets gedaan te krijgen, dat is het element vuur of ook wel Staven. Een van de gouden regels van manifesteren is dat gedachten + emoties = manifestaties. Daarmee moeten we aan de stappen van denken, naar handelen nu ook de emoties toevoegen, dat is het element water of wel de Kelken. Als laatste moet je om iets echt te manifesteren dit in zijn geheel gronden, dat is het element aarde of wel Pentakels. Als je er zo naar kijkt dan kunnen de diverse elementen op zich heel goed bestaan en daarbinnen een voortgang hebben, maar om zaken echt te kunnen regelen is het toch nodig dat pad te vinden waarin alle elementen opgenomen zijn.


Tarot Tip van Engelencursus

 

Volle maan in Waterman

De Volle Maan in Waterman heeft wat goedmoedigs over zich en dat helpt om de spanningen - die we allemaal voelen omdat we niet helemaal kunnen doen wat we willen – te sussen. Deze legging houdt het simpel met drie kaarten maar is wel heel nuttig. Je kan deze legging dagelijks doen of wanneer je je gespannen voelt. Deze legging is bijzonder geschikt voor de Tarot maar kan ook heel goed met de Engelen Orakel kaarten gedaan worden.


Nodig dit keer Aartsengel Jofiël uit voor deze legging


gratis online engelen kaartlegging


Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging en dit keer je ritueeltje was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. 

  

De kaartbetekenis per positie 

  1. Wat heb ik op dit moment nodig?

  2. Wat kan ik het beste niet doen op dit moment?

  3. Wat kan ik op dit moment het beste wel doen?

  

Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online Volle Maan in Waterman legging gaan. Volg daar de instructies op het scherm. We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt.  

 


Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.

 

  

Ik hoop dat je de nieuwsbrief weer met plezier gelezen hebt en dat de kaartlegging nuttig voor je was. Ik wens je een fijne zomervakantie toe, waar deze ook is. Tot de volgende nieuwsbrief!

 

Annelies

 
Reacties van klanten op deze nieuwsbrief