Volle Maan in Tweelingen

Zondag 19 december is het Volle Maan in Tweelingen en hierbij staat communicatie centraal. Je bent waarschijnlijk net iets spraakzamer en dat kan heel gezellig zijn. Deze energie blijft de komende 2 weken dan ook nog bij je. Dit komt na de zonsverduistering van de nieuwe maan op 4 december en deze volle maan staat tegenover het galactisch centrum. De combinatie van dit alles zorgt voor een positieve energie. Het helpt ons het zilveren randje te zien van de mindere momenten en wat de zonsverduistering en nieuwe maan getriggerd hebben eerder deze maand wordt nu verder versterkt. Verderop in de nieuwsbrief vind je daarvoor een kaartlegging


Engelencursus Nieuwsbrief 2021

 


Magische Midwinter Momenten op zondag 19 december

Dit jaar valt de Magische Midwinter Momenten dag tegelijk met de volle maan en een Engelenpoort, een energetisch bijzondere dag. De Aquarius Angels praten je bij voor het hele komende jaar. Zo zorgen de Aquarius Angels ervoor dat we goed voorbereid 2022 in gaan. De maandelijkse Engelenhoroscoop en de Engelenpoorten worden besproken, al het energiewerk dat gedaan kan worden, wordt vooruit al gedaan om je zo maximaal voor te bereiden op komend jaar. Net als we in eerdere jaren gedaan hebben, wordt er ook in groepjes gewerkt, hiervoor hebben we afzonderlijke oefenruimtes in Zoom. Ik zie je graag in mijn virtuele lesruimte voor deze gezellige workshop. 

Ik meld me aan voor deze Engelencursus

   
 
Magische Midwinter Momenten op 19 december 2021

Door op de afbeelding te klikken kom je in de lijst met alle cursussen


 Datum Cursus Locatie
29-06-2024Tarot VerdiepingCapelle aan den IJssel

Engelen en Tarot Jaar Readingen

Dit jaar geef ik een beperkt aantal Jaar Readingen. Tijdens een Jaar Reading kijken we naar wat er voor jou speelt in 2022. De engelen geven inzichten en adviezen zodat je het jaar optimaal in gaat en er het maximale van kan maken. Deze geef ik met de Engelenkaarten of met de Tarot, of als je dat wilt gecombineerd. Er is keus uit de normale Jaar Reading van 1 uur en de uitgebreide van 2 uur. Dit keer kan je geen datum kiezen, maar zullen we in overleg een datum prikken in december of januari. Wil je meer weten? klik dan hier voor een Engelen Jaar Reading  of hier voor een Tarot Jaar Reading.
 

Engelen Jaar Reading bij Annelies Hoornik   Tarot Jaar reading bij Annelies Hoornik

 

Engelen en Tarot Jaar Readingen voor 2022

  


Tarot Tip: Een kaart in stukjes lezen

Dit is een techniek waarbij je de kaart als het ware in 6 stukken verdeeld. Je trekt in gedachten 1 verticale lijn en 2 horizontale lijnen over een kaart. Op deze manier lezen geeft de kaart een heel ander perspectief. Je legging is dan ook maar 1 kaart groot.

  • In de onderste laag met 2 stukjes lees je wat er op onderbewust niveau gebeurt. De linkerkant van de kaart lees je als het zijnsdeel van jezelf of de klant en de rechterkant als de actiekant, dit links rechts blijft door de lagen heen hetzelfde. 

  • In de middenlaag lees je wat er zich in de gedachtewereld afspeelt.

  • In de bovenste laag lees je wat er op spiritueel gebied speelt. 

Dit kan in eerste instantie vreemd aanvoelen omdat de kaart dan in kleine stukjes verdeeld is waarop maar heel beperkt iets te zien is. Wanneer je deze techniek doet met een echte vraag dan valt het helemaal op zijn plaats.


Tarot Tip van Engelencursus

  
 Leer de Tarot Lezen bij Annelies Hoornik
  


Volle Maan in Tweelingen legging

Deze legging heb ik voor je gemaakt om optimaal gebruik te maken van de energie van de Volle Maan in Tweelingen. we hebben te maken met een mooie kans om een positieve wending aan ons leven te geven op dit kosmische moment. Vanuit de Tweelingen hebben we ook te maken met twee kanten en in dit geval zijn dat onze zijnskant en onze actiekant. Deze legging helpt je om het beste uit deze volle maan te halen.


Je kan deze legging met de Engelenkaarten doen of met de Tarot.  


Nodig dit keer Aartsengel Michael uit voor deze legging

 

gratis online engelen kaartlegging


Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. 

 

De betekenis van de positie:

  1. Wat kan ik doen om de getriggerde energie van de nieuwe maan te optimaliseren tijdens deze Volle Maan?

  2. Wat kan mijn zijnskant hieraan bijdragen?

  3. Wat kan mijn actiekant hieraan bijdragen?

  4. Hoe kan ik deze twee het beste combineren?

  5. Wat brengt het me wanneer ik dat succesvol doe?

Online kaartlegging

We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt.  


Dat is het weer voor deze nieuwsbrief, ik wens je een fijne week toe en ik hoop je te zien bij de Magische Midwinter Momenten.

Veel plezier met de kaartlegging.


Annelies