Van volle maan naar midwinter

Op 12 december was de volle maan die de energie van loslaten met zich meebrengt. We hebben in de laatste weken al het nodige losgelaten met de Mercurius readingen en weer opgeladen met de anti-stress legging en nu, net voor de Wintersolstice krijg je weer de kans om nog op te ruimen en oude emotionele troep en gedachtengoed dat je niet langer dient los te laten en in het oude decennium achter te laten. Een mooie manier om schoon weer verder te gaan en een nieuw cyclus aan te gaan. Daarvoor heb ik natuurlijk een kaartlegging voor je gemaakt. Deze vind je verderop in de nieuwsbrief.


Engelencursus Nieuwsbrief engelen kaart legging

 


Magische Midwinter Momenten  

Op 22 december is de werkshop Magische Midwinter Momenten. We kijken met de Engelen naar wat we energetisch kunnen verwachten in 2020 want volgend jaar is het begin van een nieuw decennium en wat we doen zet de toon voor de komende 10 jaar. De Engelenpoorten worden doorgenomen en er wordt ook duidelijk gekeken naar wat je dan precies kan doen voor de momenten in 2020 die uitdagingen brengen. Samen met de Engelen werken we alvast vooruit zodat je volledig voorbereid bent om van 2020 een groot succes te maken. We zullen ook een klein ritueel doen tijdens de Wintersolstice om het oude jaar goed af te ronden en het energetische nieuwe jaar te starten.   


We zien je graag bij Annelies in Capelle aan den IJssel voor een gezellige workshop. Door op de afbeelding te klikken kom je in de lijst met alle cursussen, kijk ook eens bij de groeiende lijst van thuisstudie cursussen.


Engelencursus nieuwsbrief

 

Tarot Tip


Dit keer gaan we kijken naar de kleine Arcana 4-kaarten. Deze borduren weer voort op de 3-kaarten. De vier staat bekend om zijn stabiliteit. We hebben het meestal over de 4 hoekstenen in een fundering en dat geeft al aan waar het hier om gaat. Het begin van de actie die door de drieën getoond werd is nu omgezet naar een stevige basis. Soms komt dat ook met een vaag gevoel van is dit het nou (bekers)? Of als dat maar goed gaat, laat ik alles stevig vast proberen te houden (pentakels). Gelukkig helpen de elementen je te snappen om welk aspect van je leven het bij deze kaarten gaat.

Tarot Tip symboliek

  

 

Het decennium afsluiten kaartlegging  

We hebben net de volle maan gehad en staan voor de kerst en het eind van een decennium. Een mooie tijd om eens goed af te sluiten zodat we later fris en fruitig het nieuwe jaar en decennium in kunnen gaan. Deze legging helpt je om nog eens goed terug te blikken en los te laten. Je kan deze legging doen met Engelen Orakel kaarten of de Tarot. Beide zullen je goede antwoorden en inzichten geven. 


Nodig dit keer je Beschermengelen en Aartsengel Zadkiël uit voor je kaartlegging.


gratis online engelen kaartlegging

 


Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. 

  

  

De kaartbetekenis per positie 

  1. Wat heb ik de laatste 10 jaar meegesleept dat me niet langer dient?

  2. Hoe kan ik dat het beste loslaten?

  3. Wat heb ik de afgelopen 10 jaar geleerd?

  4. Hoe heeft me dat vooruit geholpen?

  5. Is er nog iets dat ik kan leren van de afgelopen 10 jaar?

  6. Wat is mijn grote kracht die ik meeneem naar 2020?


Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online Het decennium afsluiten kaartlegging gaan. Volg daar de instructies op het scherm. We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt.  

 

 

Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.

 

  

Voor zover deze nieuwsbrief. Ik hoop dat je deze met plezier gelezen hebt en dat de kaartlegging je weer een stukje verder op je zielepad helpt. Wie weet zie ik je bij de Magische Midwinter Momenten volgend weekend of bij een van de Engelen Jaar Readingen. Wij zijn inmiddels weer thuis aangekomen en buigen ons over de post.

 

Annelies