Nieuwe Maan in Kreeft en een tweede kans

Deze Nieuwe Maan in Kreeft is onze tweede kans om op het vlak van familie, vrienden en het thuisfront relaties te herzien en waar nodig te repareren. Dit is een zeldzame tweede kans met een nieuwe maan in Kreeft na de nieuwe maan in Kreeft tijdens de Solstice met eclips. Hiervoor heb ik een legging gemaakt met zeven aspecten om aan te werken en zo deze speciale gelegenheid maximaal te benutten.


Engelencursus Nieuwsbrief 2020

 

Leren bij Engelencursus

Het lesrooster voor de eerste helft van 2021 staat online. Die kan je op de gebruikelijke plek vinden.  Dat geeft je de kans om het hele Praktiserend Engelen Expert® en Gevorderd Praktiserend Engelen Expert® niveaus te volgen voordat de lessen volledig online gaan. Ook zijn de Aquarius en Tarot workshops volledig ingepland.


Dit zijn erg gezellige workshops en dat blijft met live videoles natuurlijk ook zo. Ben je nieuwsgierig naar hoe anderen het vonden om zo les te krijgen. Lees hier hun mening. Ik zie je graag in mijn virtuele lesruimte voor een gezellige workshop. Door op de afbeelding te klikken kom je in de lijst met alle cursussen, kijk ook eens bij de groeiende lijst van thuisstudie cursussen


Live videolessen bij Engelencursus van Annelies Hoornik  

Thuisstudie: Werken met Verlichte Meesters

Voordat de lessen na de zomer weer beginnen is het natuurlijk al mogelijk om fijn thuis – of op vakantie – waar en wanneer jij maar wilt online aan de slag te gaan met de diverse workshops. Kijk daarvoor echt even op onze Thuisstudie site


Zo vind je er bijvoorbeeld  de worskhop Werken met de Verlichte Meesters. De Verlichte Meesters zijn liefdevolle wezens die tijdens hun levens al hun karma en hun zorgen los hebben weten te laten. Door de incarnaties heen hebben zij zo'n grote kennis ontwikkeld dat ze je nu kunnen adviseren en helpen met o.a. je spirituele groei, manifesteren, bescherming, lastige gewoontes, verslavingen los te laten en meer. Klik hier voor meer informatie over deze leuke workshopThuis spiritueel groeien met de thuisstudies van Engelencursus


Lekker relaxen tijdens je vakantie met onze visualisaties

Wat is er nou lekkerder dan even achterover leunen en genieten van een goede visualisatie of meditatie. Voor beide kan je de juiste mp3 bestanden vinden in onze download sectie. Er is natuurlijk onze gratis visualisatie van 26 minuten die je over de wereldwateren laat varen en op diverse plekken helpt met het loslaten van oude emoties, die tegelijkertijd helende engelen energie achterlaat voor de diverse wateren rond de wereld. Verder vind je er de Diepe Chakrareiniging met affirmaties van de Aquarius Angels en muziek om op te mediteren.

 Visualisaties en meditatiemuziek bij Engelencursus

Tarot Tip: De Dagelijkse Kaart eens anders

Deze Tarot Tip gaat over de dagelijkse kaart. Daar heb ik eerder al eens over geschreven om die beter begrijpelijker te maken en nu wil ik een alternatief bieden voor de dagelijkse kaart. Kies een Tarot deck dat je visueel heel aantrekkelijk vindt en kies de 7 kaarten die je er het mooist vindt uitzien. Deze kaarten ga je in de komende 7 dagen als dagelijkse kaart gebruiken.


 

Elke dag neem je er een en teken je deze ruwweg na (inkleuren mag natuurlijk) maar bedenk ook wat deze visuele taal van de afbeelding voor jou specifiek betekent. Waarom heb je deze kaart uitgezocht? Niet alleen de afbeelding wil je hier iets vertellen, ook je onderbewustzijn heeft mee gekozen. Mediteer daar tijdens het tekenen over. Wanneer je klaar bent met het teken en meditatie deel kan je nadenken over hoe jij die informatie voor jezelf zou afbeelden. Dit kan dus een heel andere afbeelding worden en die kan je wanneer je dat wilt ook tekenen.


Tarot Tip van Engelencursus

 

Tweede Kansen met Nieuwe Maan in Kreeft  legging    

Deze legging helpt je om je te ondersteunen terwijl je de relaties met jezelf, je familie, vrienden en levenspartner onder de loep neemt om deze waar nodig te repareren of anders te optimaliseren. Bedenk dat Kreeft een emotioneel teken is en dat dit door de energie van de Nieuwe Maan nu ook voor iedereen geldt. De komende twee weken hopen emotionele energie zich op en dat kan uit de hand lopen. Wees dus lief voor jezelf en anderen.

Deze legging is bijzonder geschikt voor de Tarot vanwege de praktische antwoorden, maar kan ook heel goed met de Engelen Orakel kaarten gedaan worden voor de spirituele aspecten. 

  

Nodig ook dit keer Jeremiël uit voor deze legging


gratis online engelen kaartlegging


Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging en dit keer je ritueeltje was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. 

  

De kaartbetekenis per positie 

  1. Hoe kan ik me het beste verbinden met mijn familie?

  2. Hoe kan ik het beste mijn gevoel van veiligheid verbeteren?

  3. Hoe kan ik het beste fysiek voor mezelf zorgen?

  4. Hoe kan ik het beste opgekropte emoties loslaten?

  5. Hoe kan ik daarna het beste op emotioneel gebied voor mezelf zorgen?

  6. Hoe kan ik het beste omgaan met mijn vrienden op dit moment?

  7. Hoe kan ik het beste omgaan met mijn levenspartner?

  

Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online Tweede Kans Nieuwe Maan in Kreeft legging gaan. Volg daar de instructies op het scherm. We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt.  

 


Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.

 

  

Ik hoop dat je de nieuwsbrief weer met plezier gelezen hebt en dat de kaartlegging nuttig voor je was. Ik wens je een fijne zomervakantie toe, waar deze ook is. Tot de volgende nieuwsbrief!

 

Annelies