Stress Loslaten, 50% korting en een Tarot Tip uitdaging

Dit keer is het een wat langere nieuwsbrief maar er is dan ook veel te melden, zoals de 50% korting op ENGELEN en ENGELEN ORAKEL, de Jaar Readingen, natuurlijk voor de kerst ook met korting en meer.


De afgelopen maand had een energie die aan alle kanten voor stress zorgde en maakte dat alles meer moeite koste met misverstanden en wrijving bij bijna alles. Dat zorgde voor veel ongemak en stress. Nu is het dieptepunt daarvan achter ons en kunnen we weer verder. De huidige energie vraagt ons vooral om door ervaring te leren en het geleerde dan op ons leven en werk toe te passen. Maar voor nu is het belangrijkste wel om die stress los te laten zodat je weer open staat voor andere zaken. Verderop vind je daarvoor een legging.


Engelencursus Nieuwsbrief 2020


Jaar Readingen

Zoals elk jaar geef ik in december en januari Jaar Readingen, dat kan een Engelen Jaar Reading, een Tarot Jaar Reading of een gemengde Jaar Reading zijn. Deze Jaar Readingen helpen je door voor 2021 met de engelen te kijken wat er speelt en welke adviezen ze je daarbij geven.


Ik heb daar de volgende dagen voor ingepland:
in december:  21, 22, 28 en 29 

in januari:       12 en 14. 


Een Jaar Reading duurt in elk geval 60 minuten voor een basis reading, maar je kan ook de uitgebreide versie van 2 uur kiezen.

Omdat het in mijn ogen Kerst Readingen zijn krijg je daar ook een leuke korting op


Engelen en of Tarot Jaar Reading


Leren bij Engelencursus

Op dit moment ben ik druk bezig met andere dingen en de eerstvolgende Live les in Zoom is de Magische Midwinter Momenten workshop op 20 december. De Aquarius Angels werken dan met ons zodat we goed voorbereid 2021 in gaan. De Engelenpoorten worden besproken; wat zijn het, wat kan je dan precies doen en welke engelen helpen je op dat moment?  Al het energiewerk dat gedaan kan worden, wordt vooruit al gedaan om je zo maximaal voor te bereiden op komend jaar. Net als we in eerdere jaren gedaan hebben, wordt er ook in groepjes gewerkt, hiervoor hebben we afzonderlijke oefenruimtes in Zoom. Dat zorgt er ook voor dat de gezelligheid en het sociale aspect nog steeds aanwezig zijn.


Ik zie je graag in mijn virtuele lesruimte voor deze gezellige workshop. Door op de afbeelding te klikken kom je in de lijst met alle cursussen, kijk ook eens bij de groeiende lijst van Thuisstudie cursussen.


 Datum Cursus Locatie
29-06-2024Tarot VerdiepingCapelle aan den IJssel
  
Engelen en of Tarot Jaar Reading

  

Tarot Tip: Wat er aan de andere kant gebeurt

Ik heb al eerder geschreven over de positie van kaarten en hun betekenis, vooral omdat een kaart leggen zonder enige vraag of context niet echt te duiden is. Tegelijkertijd zie je in elke nieuwsbrief ook een kaartlegging die met zowel Engelenkaarten als de Tarot goed te doen is. Mijn tendens is om me te richten op vooruitgang en hoe je daar het beste toe komt.

 

Toch is het wel nuttig om ook naar de andere kant van de medaille te kijken. Het is namelijk vaak zo dat er op een hele ander niveau ook alles veranderd wanneer je stappen onderneemt. Dit is de kant waar we liever niet naar kijken maar het bestaat wel. Onze schaduwkant, of de tegenovergestelde situatie. Probeer daarom bij de onderstaande legging het volgende. Doe de legging zoals je die gebruikelijk doet, daarna draai je de vragen om zodat ze tegenovergesteld worden. Vervolgens leg je met de overige kaarten deze legging.

 

Als je met Engelenkaarten en de Tarot werkt, doe de eerste dan met de Engelenkaarten en de tweede met de Tarot. Niet omdat de Tarot negatief zou zijn, maar omdat deze praktischer is en in de tweede legging dan net even meer biedt. Omdat deze week de legging over stress gaat zal het tegenovergestelde ervan zich dus op iets positiefs richten. Wat? Dat mag jij dan kiezen en niet over loslaten maar juist aantrekken in je leven…

 

Laat me vooral weten wat je ervan gemaakt hebt en wat er van deze techniek vindt.

 

Tarot Tip van Engelencursus


  
  

Engelen en Engelen Orakel met 50% korting zolang de voorraad strekt

Mijn eerste boek ENGELEN zal in zijn huidige vorm gaan verdwijnen. Ik ben dan ook dankbaar dat ENGELEN 12 jaar op de markt is geweest in deze fantastiche vormgeving. Het is het basis engelenboek voor veel mensen met theorie en praktijk en heeft o.a. downloads die je helpen je spirituele hygiene te doen en ander energiewerk. 

Ik heb nog een aantal exemplaren en het lijkt me een mooi moment om deze voor de feestdagen beide aan te bieden met 50% korting. Dat maakt dat ENGELEN geen € 19,99 meer kost maar nu nog maar  € 9,99.


Ook ENGELEN ORAKEL is een product waar ik erg blij mee ben maar door de crisis is mijn uitgever Karakter genoodzaakt om voorraden zoveel mogelijk op te ruimen en dat betekent ook dat ENGELEN ORAKEL van de markt zal gaan. Deze set kun je zien als een kaartreading workshop in een doos. Leer je met deze set de engelenkaarten lezen, dan kan je elke engelen kaartenset lezen.

Ik heb ook hier nog een aantal exemplaren van en de geschenkdoos ENGELEN ORAKEL kost nu geen € 39,99 maar € 19,99. Wil je ze kado geven dan is nu het moment om ze te bestellen want de bezorgdiensten zijn allemaal erg druk, zeker met Sint en Kerst die binnenkort op de stoep staan!Engelen en Engelen Orakel in de aanbiedingStress Loslaten legging

Dit keer een legging om stress los te laten en meteen met de Tarot Tip te oefenen. Stress is slecht voor je gemoedsrust, je efficiëntie, je spijsvertering, je nachtrust, je lichamelijke gezondheid en hoort zo snel mogelijk aangepakt te worden. Met deze legging kan je dat in de goede richting sturen.


Deze legging kan met de Engelenkaarten alleen gedaan worden of zoals in de Tarot Tip beschreven met de Tarot alleen, of gecombineerd.  


Nodig dit keer Aartsengel Michael uit voor deze legging

 

gratis online engelen kaartlegging

Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. 

 

De betekenis van de positie:

  1. Wat levert me op dit moment stress op?

  2. Welk effect heeft dat op mijn leven?

  3. Wat kan ik doen om deze stress los te laten?

  4. Hoe heeft het loslaten invloed op mij?

  5. Wat brengt me dat op de lange termijn?


Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online Stress Loslaten kaartlegging gaan. Volg daar de instructies op het scherm. We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt.  


Dat is het weer voor vandaag, ik wens je een fijne zondag toe en wie weet zie ik je binnenkort voor een Engelen of Tarot Jaarreading of bij de Magische Midwinter Momenten in Zoom.


Veel plezier met de kaartlegging.


Annelies