Slapeloze nachten je eigen pad kiezen

Deze week merken we dat de Mercurius Retrograde voor wat misverstanden en stress kan zorgen. Vooral wanneer je nieuwe dingen wilt opstarten. Elektronica en reizen zijn nu de gevoelige zaken waarmee problemen kunnen zijn. Daarom is het nu juist een goed moment om te kijken naar die dingen die je dwars zitten en die los te laten of er keuzes over te maken zodat je verder kan. Ook is het een goede tijd om dingen af te handelen. Dat brengt uiteindelijk meer controle en rust in de situatie. Hiervoor vind je verderop in deze nieuwsbrief een kaartlegging.


Daarnaast is het voor mij nu ook een tijd van afhandelen. De lesruimte is volledig leeg gemaakt en dinsdag lever ik de sleutels in. Een periode van 12 jaar in de Canaalstaete wordt daarmee afgesloten. De lessen gaan voorlopig nog door in de Live Videoles vorm en zullen te zijner tijd volledig online aangeboden worden. Wanneeer de gelegenheid zich voordoet zal ik ook vast nog wel workshops geven in een Hotel hier in de buurt. 
Doe ook mee met de Live Sessies op Facebook om 19:00 op de maandagavonden.
De ene keer geven de engelen informatie over wat er aan energie speelt(geen persoonlijke vragen) met een
engelenkaartlegging en visualisatie en de andere keer  doen we een groepsheling.

  

Leren bij Engelencursus

Op 4 juli geef ik de Werken aan je Innerlijke Kind workshop en de week erna de Helen met Engelen workshop. Beide erg nuttige en fijne dagen waarin je veel gereedschap krijgt aangereikt om mee aan de slag te gaan voor jezelf en anderen. Later in juli geef ik ook weer de derde oog workshop waarin je alles over het derde oog leert zodat je deze volledig kan ontwikkelen. Ben je nieuwsgierig naar hoe anderen het vonden om via Live Video les te krijgen. Lees hier hun mening.


We zien je graag bij Annelies in de virtuele lesruimte voor een gezellige workshop. Door op de afbeelding te klikken kom je in de lijst met alle cursussen, kijk ook eens bij de groeiende lijst van thuisstudies


Live videolessen bij Engelencursus van Annelies Hoornik  


Thuisstudie: Werken met Verlichte Meesters

Met de Werken met Verlichte Meesters Thuisstudie haal je alles in huis om door deze bijzondere Lichtwezens gesteund te worden bij elke situatie. Je leert werken met 14 Verlichte Meesters en per Meester krijg je geschiedenis/informatie, een channeling, een overzicht van waar deze Meester bij kan helpen, aanroepingen en een visualisatie of energiewerk. Je kan de hele workshop online volgen en als je wilt het bonusmateriaal downloaden en printen om een Verlichte Meesters Journaal en een eigen kaartenset te maken. Lees er hier meer over en meld je aan


Online cursus Werken met Verlichte Meesters bij Engelencursus

 

Tarot Tip: De Ridders

In de categorie Hofkaarten heb je naast de Pages ook de Ridders. Dit zijn de mannen en vrouwen die eerst doen en dan denken. Ze willen wat ze als Page geleerd hebben toepassen en doen dat binnen hun element op hun geheel eigen wijze. De Ridder van Zwaarden zal verbaal en strategisch bezig gaan, de Ridder van Staven met creatieve oplossingen die zijn ambities steunen, beide gaan er vol voor. De Ridder van Bekers zal in actie komen om zijn beoogde relatie achterna te jagen en de Ridder van Munten overweegt wanneer het juiste moment is om actie te ondernemen om zijn al uitgewerkte plannen te verwezenlijken.


Tarot Tip

 

Innerlijk werklegging     

Deze legging is gemaakt om tijdens deze Mercurius retrograde eens te kijken naar wat jouw aandacht nodig heeft, daar wat mee te doen en meteen ook te zien hoe je dat helpt in de toekomst. Deze legging helpt je de rust te bewaren en is zowel geschikt voor Engelen Orakel kaarten als voor de Tarot.

Nodig dit keer Chamuel uit voor deze legging. Deze legging kan zowel met de Engelen Orakel kaarten als Tarotkaarten gelegd worden.


Nodig dit keer Aartsengel Chamuel uit voor deze legging


gratis online engelen kaartlegging


Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. 

  

De kaartbetekenis per positie 

  1. Welk aspect van mij heeft nieuwe inzichten nodig tijdens deze periode?

  2. Wat kan ik daaraan doen?

  3. Hoe zal me dit vooruit helpen?

Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online De Innelijk Werklegging  gaan. Volg daar de instructies op het scherm. We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt.  

 

 

Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.

 

  

Ik hoop dat je deze nieuwsbrief met plezier gelezen hebt en dat de kaartlegging je weer een beetje verder helpt. Nog een fijne week gewenst en geniet van de iets grotere vrijheden.

Annelies