Nieuwe maan in Tweeling

Vrijdag is er weer een nieuwe maan en dit keer draait de energie om het verbeteren van de communicatie. Deze nieuwe maan staat in het teken van Tweelingen. Dat is een lucht teken en die draaien om het mentale aspect. Hoe je denkt, praat en beslissingen neemt. Daarbij is het vinden van de waarheid ook erg belangrijk. De nieuwe maan heeft te maken met een nieuwe start van de maancyclus en dat geeft ons dus de kans om onze manier van communiceren te vernieuwen en onderwerpen die al even liggen een goed door te praten. Het is ook belangrijk je te realiseren dat door zo in je hoofd te zitten, je wel eens mist wat er bij een ander speelt. Daarvoor heb ik dit keer de kaartlegging gemaakt.


 

Doe ook mee met de Live Sessies op Facebook om 19:00 op de maandag en woensdagavonden.
De engelen geven informatie over wat er aan energie speelt, een engelenkaartlegging
over de huidige situatie (geen persoonlijke vragen) en een visualisatie.


Engelencursus Nieuwsbrief 2020 

Leren bij Engelencursus 

Volgend weekend op zaterdag 23 mei kan je per live video Aquarius Angels Healing Gevorderd workshop volgen waarin je leert op afstand te werken en met een energetische Lastral. Heb je meer met kaartreadingen dan kan je op zondag 24 mei de Keltische Verdieping workshop volgen. We hebben de komende maanden meer leuke workshops in de planning die via live videolessen te volgen zijn. Je hoeft dus niet te reizen maar krijgt wel rechtstreeks live les van Annelies.


We zien je graag bij Annelies in de virtuele lesruimte voor een gezellige workshop. Door op de afbeelding te klikken kom je in de lijst met alle cursussen, kijk ook eens bij de groeiende lijst van thuisstudie cursussen


Live videolessen bij Engelencursus van Annelies Hoornik  

Thuisstudie: 

Met de Thuisstudie Engelen in je Dagelijkse Leven leer je thuis in je eigen tempo zelf hoe je met de Engelen praat en werkt. Je leert achtergronden zoals  wie de Engelen zijn en waar ze jou specifiek mee kunnen helpen. Je leert o.a. over de Triaden, Engelenkoren, de Aartsengelen en Beschermengelen. De een zal je helpen wanneer je iets wilt helen, de ander wanneer je je onveilig voelt en weer een andere engel kan je helpen met creatieve uitingen en oplossingen.

 

Het lesboek in pdf formaat bevat naast veel informatie, mooie afbeeldingen, oefeningen en associatietabellen die je helpen om heel specifiek met de engelen te werken. De bijgeleverde visualisaties helpen je om jouw Engelen ontmoetingsplek te ontdekken en wie de Engelen van de windrichtingen zijn.


Van beginner tot gevorderde kun je in deze Thuisstudie manieren vinden om met de Engelen aan de slag te gaan. Deze cursus is zowel als download in pdf en mp3 formaat te doen of via onze online platform als volledige online Thuisstudie te doen.

 

Engelen in je Dagelijkse Leven online cursus

Tarot Tip: De 8-en

In de kleine Arcana serie van de getallen kijken we dit keer naar de 8-en. De 8 is een kaart die het einde van de cyclus van Aas naar 10 nadert. Hier zijn de laatste momenten van verfijnen, richtingsverandering of eerlijke inzichten die gedaan kunnen worden om de stroomversnelling van manifestatie in gang te zetten waardoor je via de 9 naar het slot van de cyclus kan komen. De acht is ook twee keer een vier en de vier biedt stabiliteit en de acht is in die zin een verdubbeling daarvan.


Dat kan betekenen dat je de stevige basis nog verder weet uit te breiden maar het kan ook betekenen dat je daarin je doel voorbij schiet en als het ware vastloopt in die structurele stevigheid. Wees je daar bewust van. Je kan zoals bij de zwaarden vastlopen in je denkpatronen en dogma’s eerlijkheid en realistisch de zaak benaderen helpt dan. Je kan merken dat je emotioneel vastloopt en mogelijk moet je daar toch even een stapje terug doen en overwegen of je deze koers nog langer wil varen. Bij de munten is het een kwestie van de stevige basis verder uitbreiden door verfijning en de staven zie je in volle gang naar beneden komen. Dat kan betekenen dat je manifestatie naar je onderweg is, maar je kan natuurlijk ook uit de bocht vliegen en te veel hooi op je vork nemen. Al met al zijn de 8-en interessante kaarten die je vooral in context moet lezen om te zien wat er exact speelt.


Tarot Tip

 

Nieuwe maan in Tweeling legging    

Deze week hebben we de energie van nieuwe maan in Tweeling. Dat betekent communicatie en eerlijkheid. Met name naar jezelf toe en het is dan ook goed om je ervan bewust te zijn hoe jouw communicatie of gebrek daaraan anderen om je heen beïnvloedt. Deze legging stuurt je in de goede richting en is zowel geschikt voor Engelen Orakel kaarten als voor de Tarot.


Nodig dit keer Michael uit voor deze legging


gratis online engelen kaartlegging


Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. 

  

De kaartbetekenis per positie 

  1. Waarin ben ik te veel met mezelf bezig om te zien wat er bij anderen speelt?

  2. Hoe heeft dat invloed op degenen waar ik van houd?

  3. Hoe kan ik meer aanwezig zijn voor de mensen om me heen?

  4. Hoe kan ik het beste balans brengen in mijn geest?

Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online Nieuwe maan in Tweeling legging gaan. Volg daar de instructies op het scherm. We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt.  

 

 

Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.

 

  

Ik hoop dat je deze nieuwsbrief met plezier gelezen hebt en dat je tijdens de Nieuwe Maan een mooi begin maakt met nieuwe communicatie. Mijn boeken ENGELEN HELEN en ENGELEN EN DE ZIEL zijn nog tot het eind van de maand met 50% korting te koop, laat die kans niet liggen.  Geniet in de komende tijd van de versoepelde regels maar blijf veilig en houd afstand :-)

 

Annelies