Bijna vakantie, Nieuwe Maan in Kreeft en korting

Ben jij ook zo toe aan vakantie? Ik wel in ieder geval. Ik merk dat ik momenteel veel behoefte heb aan niets doen. Dat is niet echt productief en het voelt wat minder omdat ik ook meen jullie van een nieuwsbrief met kaartlegging te moeten voorzien. Daarom dit keer een korte nieuwsbrief. Hierin een overzichtje van de cursussen, een kaartlegging voor de nieuwe maan die vrijdag was, maar de energie geldt nog tot volle maan en een kortingsactie. Verder zal ik na mijn vakantie weer fris en fleurig van de partij zijn om de nieuwsbrief te sturen met leuke legging, tarot tips en natuurlijk meer over de energie van het moment.


Voor degenen die de Spirituele Jaargids hebben:  Maak gebruik van de Engelenpoort die vandaag tot 17:10 open is. 

  

Engelencursus Nieuwsbrief 2021

  

Korting op het Zomer Werkboek Leef Bewust Beleef de Zomer

Het Zomer Werkboek is sinds 20 juni uit en men is er erg blij mee. Dingen die ik hoor zijn: ”Het zijn zulke leuke kleine praktische dingen die je kan doen.” en “Gezellig, ik kan niet wachten.” en “Wat ziet het Zomer Werkboek er mooi uit, echt helemaal mijn ding om mee aan de slag te gaan.”  Wil jij ook meer bij jezelf blijven en met kleine leuke en bewuste stapjes door blijven groeien terwijl je van de zomer geniet? Dat is het Zomer Werkboek echt iets voor jou!

 
Deze week krijg je ook korting op het Zomer Werkboek. Vul bij de bestelling de kortingscode zomer2021 in en ontvang het Zomer Werkboek voor € 9,99 in plaats van € 17,50. 

2021 Leef Bewust Beleef de Zomer werkboek

Leren bij Engelencursus

Ik zie je graag weer in mijn Zoom lesruimte voor een gezellige cursus. Eerder deze maand heb ik overwogen om de Angels Blessings Day weer in een zaal les te geven, maar met de snel om zich heen grijpende Delta variant van het corona virus, zet ik dat plan even in de koelkast en kijk ik naar een mogelijkheid voor de Magische Midwinter Momenten. Wie weet dat het dit jaar dan toch nog lukt.


Ik zie je graag in mijn Zoom lesruimte voor deze gezellige cursus. Door op de afbeelding te klikken kom je in de lijst met alle cursussen, kijk ook eens bij de groeiende lijst van thuisstudie cursussen

  

 Datum Cursus Locatie

  

Thuis leren met Engelencursus deze zomer

Kijk eens rond bij onze thuisstudies. Je kan kiezen uit online leren of downloads ophalen en de Wicca kan in zijn geheel opgehaald worden of via email in hoofdstukken naar je toe komen. Momenteel wordt er gewerkt aan een nieuwe website waar de lessen naartoe gaan en dan zullen er ook weer nieuwe cursussen volgen. Voor de zomer is een Engelen Overleg leuk om te doen of de Engelen Wenszegels
 

Wie weet wil je het mediteren wel oppakken deze zomer, daar hebben we een leuke beginners cursus Leer Mediteren voor die je van 5 minuten naar een half uur mediteren brengt.

   

Leer thuis begeleid Mediteren

  

Nieuwe Maan in Kreeft legging    

Deze Nieuwe Maan maakt dat je meer emotioneel bent dan anders en dat je graag je familie en vrienden dicht bij je hebt. Dit is het moment om te werken aan deze relaties. Gelukkig is Kreeft echt een maanteken, dus de veranderingen die hieruit voortkomen zijn meestal positief.

  

Nodig dit keer Aartsengel Rafael uit voor deze legging


gratis online engelen kaartlegging


Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. 

  

De kaartbetekenis per positie 

  1. Hoe kan ik zelfverzekerder zijn?

  2. Wat moet ik doen om dat te bereiken?

  3. Welke emoties kunnen geheeld worden?

  4. Hoe kan ik mijn familiebanden verbeteren?

  5. Hoe kan ik het beste met deze positieve verandering omgaan?

  

Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je naar gratis de online engelen kaartlegging gaan. Volg daar de instructies op het scherm. We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt.  

 


Dat is het voor deze nieuwsbrief. Ik wens je veel zomer plezier, tot de volgende nieuwsbrief.

 

Annelies