Volle maan, je ergens op toeleggen en in een stroomversnelling raken

De afgelopen weken ben ik erg druk ben geweest met het afsluiten van vorig jaar want de belastingdienst en de Amerikaanse uitgevers willen hun data ontvangen. Tijd vliegt dan echt. De Nieuwe Maan is dan ook alweer achter ons en heeft een energie in gang gezet waarbij we ons moeten toeleggen op wat we echt willen. Deze levensles kan een project zijn waar we ons dan ook echt aan moeten verbinden, of bijvoorbeeld heling waarvoor je kiest en er vol voor gaat. Het resultaat zal er dan ook naar zijn. Alles raakt in een stroomversnelling en gaat de goede kant op. Maar zorg er wel voor dat je jezelf niet opbrandt? Je kan ook te hard van stapel lopen. Zorg dat je de balans bewaart en ook je rust pakt anders heb je daarna zo ongeveer een vakantie nodig om bij te komen. Gelukkig weet je nu al dat je dit in de gaten moet houden om te voorkomen dat je je doel voorbijschiet. Verderop vind je een kaartlegging om hier mee om te gaan.


Nieuwe Maan en nieuwe online workshop bij Engelencursus

 

Workshop Schema

Ik ben er weer helemaal klaar voor om je aankomend weekend alles te leren over je Derde Oog en wat je kan doen om je helderziendheid te optimaliseren en over 2 weekjes kan je weer leren hoe je samen met Aartsengelen Rafael en Michael leert te helen. Daarom zien ik je graag in Capelle aan den IJssel voor een gezellige workshop. Door op de afbeelding te klikken kom je in de lijst met alle cursussen, kijk ook eens bij de groeiende lijst van thuisstudie cursussen.

Winter workshops 2020 bij Engelencursus

 

Tarot Tip

Ken je dat gevoel bij het dagelijkse kaartje? Je schudt de kaarten en trekt er een. Dan zit je daar en denk je. Tsja, ik ken de betekenis ongeveer maar wat moet ik er nou precies mee? Zie dat soort kaartjes als oefening om meer uit een kaart te halen en probeer je Tarot Journaal aan te vullen met de extra inzichten die je er mogelijk uit haalt. Je kan het ook anders doen om wat meer persoonlijke betekenis uit de kaarten te halen. Begin daarom je dag eens met 2 kaarten. De eerste: Wat kom ik tegen vandaag? en de tweede: Hoe ga ik daar het beste mee om?  Dan zie je dat de kaarten direct meer betekenis krijgen. Maak natuurlijk wel aantekeningen in je Tarot Journaal van de mini legging en eventuele extra inzichten over de kaarten zelf ook weer bij de kaart specifieke pagina's in je Tarot Journaal.


Wil je meer weten over de Tarot en zelf leren hoe je de Tarot legt?  Kom dan in maart ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend. En inmiddels is er ook een Tarot Verdiepingsworkshop in april waar je je voor kan aanmelden. 

 

Tarot Tip


Onze Thuisstudies

We voegen steeds meer online cursussen toe. Na de Verlichte Meesters hebben we ontdekt dat er veel minder mensen een creditcard gebruiken dan we aannamen en dat er ook mensen zijn die liever niet helemaal online leren maar graag de bestanden downloaden. Daarvoor hebben we de Werken met de Verlichte Meesters workshop nu ook als download beschikbaar gemaakt. Door het jaar heen zullen we kijken naar een ander leer platform dat wel gewoon iDeal accepteert zodat het gemakkelijker wordt voor iedereen om online te leren. Tegelijkertijd werk ik natuurlijk door aan meer leuke online workshops.Thuisstudie bij Engelencursus gezellig thuis leren wanneer het jou uitkomt


Je ergens op toeleggen en balans houden legging

Wanneer je begrijpt dat je je ergens echt op toe moet leggen om het gewenste resultaat te krijgen dan wordt het gemakkelijk om er al je energie in te steken. Soms is dat goed, maar wanneer dat te lang duurt dan loop je jezelf voorbij en raak je uit balans. Dat kan als resultaat hebben dat je net voor de eindstreep geen energie meer hebt. Deze legging helpt je om meer balans in je leven te brengen.


Nodig dit keer Aartsengel Rafael uit om je te helpen.

gratis online engelen kaartlegging

 

Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. 

  

  

De kaartbetekenis per positie 

  1. Waarop kan ik me toeleggen?

  2. Hoe kan ik dat doen?

  3. Hoe zorg ik ondertussen ook goed voor mezelf?

  4. Welk resultaat levert dat op?

Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online Je ergens op toeleggen en balans houden legging gaan. Volg daar de instructies op het scherm. We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt.  

 

 

Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.

 

  

Voor zover deze nieuwsbrief, ik hoop dat je het met plezier gelezen hebt en wie weet kom je naar een of meer workshops om aan je spirituele groei te werken. Geniet van het wat mildere weer deze week en bedenk dat wat regen goed is voor de natuur en het loslaten van oude emoties. Dus maak eens een wandeling in de regen.

 

Annelies