Engel van Vrede helpt met innerlijke stilte na de volledige eclips


Na de volledige eclipse van afgelopen week, die voor ons niet zichtbaar was, zijn er wel veranderingen te voelen. Deze week zijn er een aantal planeten in retrograde waaronder Mercurius en Jupiter. Dit betekent dat we op een aantal gebieden uitgedaagd worden. We worden er onzeker van, kunnen situaties niet volledig overzien en komen ook voor miscommunicaties, twijfels en andere zaken te staan. Het helpt om mentaal de notitie te maken dat tot het eind van de maand vertragingen op elk gebied verwacht kunnen worden en dat je beter even geen nieuwe dingen kan starten. Dit heeft momenteel de energie tegen zich. Wat helpt om de onrust die dit veroorzaakt te verminderen is een goed gesprek met de Engel van Vrede en mediteren. Ook als je nooit mediteert dan is het nu een goed moment om het toch eens te proberen. Als neem je die rust maar voor 5 minuten, je zal zien dat het je  helpt. Het is een kwestie van gewoon proberen, aan jou de keus of je dit doet of niet.


Engelencursus nieuwsbrief 

 

Doreen Virtue

Het zal je misschien al ter oren zijn gekomen dat Doreen Virtue - de schrijfster van veel engelen boeken, kaarten en cd's - besloten heeft dat haar pad een nieuwe richting ingaat. Daarbij horen, volgens haar, de producten niet langer die ze de laatste 20 jaar heeft gemaakt. Voor mij als uitgever van haar Nederlandse cd's betekent dat de contracten niet verlengd zullen worden en dat ik in 2020 haar cd's niet langer mag verkopen aan (web)winkels. Daardoor zullen de cd's over een half jaar dus ook echt van de markt gaan.


Dit is de reden dat ik de haar cd's nu aanbied met ongeveer 50% korting voor zolang de voorraad strekt. De cd Karma loslaten is al uitverkocht en van de 6 cd set Maak contact met de Engelen zijn er nu nog 4. Van de overige titels heb ik nog wel wat voorraad. Voor jou betekent dit dat je nu deze cd's nu goedkoop kan inkopen. Denk ook alvast even voorruit naar de feestdagen aan het eind van het jaar. Je kan ze alvast bestellen en dat scheelt je stress in december. Meestal zijn wij aan het eind van het jaar ook op vakantie en kunnen we rond Sinterklaas en de Kerst niet altijd op tijd leveren, simpelweg omdat we niet in het land zijn.


Neem je kans waar en bestel nu het nog kan!.


Doreen Virtue cd's met 50% korting

Thuis samenwerken met jouw Engelen

Wil jij ook graag hulp en steun van de engelen op een manier die je ook begrijpt en ervaart? Dat kan door ook dagelijks samen te werken met je engelen. De aartsengelen en jouw beschermengelen zijn elke dag bij je. Ze steunen je en geven je doorlopend advies, maar begrijp je ze ook? Leer hoe je ze beter kan begrijpen en laat je inspireren door deze bijzondere lichtwezens. Zij staan de hele dag voor je klaar.


Om je daarbij te helpen is deze e-cursus Engelen in je Dagelijkse leven ontworpen. De e-cursus bestaat uit een pdf van 68 mooi vorm gegeven pagina's met informatie en technieken en 5 visualisaties in mp3 formaat waar je veel van kunt leren en zo dagelijks praktisch te gebruiken.

 

 Lees hier meer over deze inspirerende thuiscursusEngelen in je dagelijkse leven Thuis-cursus bij engelencursus Annelies Hoornik

Cursussen die komen


Ook in de zomermaanden gaan de workshops bij Engelencursus gewoon door. Een van de meest nuttige workshops die ik geef is de Aardgebonden Geesten en Entiteiten Loslaten. Ik heb levens totaal zien veranderen nadat deze lage energieën verwijderd zijn. Leer zelf hoe je dat doet bij deze workshop op 13 juli. Ook werken aan je Innerlijke Kind kan veel oud zeer helpen loslaten en de weg openen naar een beter leven omdat je innerlijk kind je plannen niet langer saboteert, lees er hier meer over en meld je aan.

 

Door op de afbeelding te klikken kom je in de lijst met alle cursussen, kijk ook eens bij de groeiende lijst van thuisstudie cursussen.

 

Engelen cursussen 2019 engelencursus Annelies Hoornik

  

Tarot Tip!

De Kleine Arcana van de Tarot bestaat uit vier elementen. Dit keer wil ik het hebben over het element Vuur  in de Kleine Arcana. Deze worden getoond door de kaarten met Staven. Deze kaarten hebben te maken met energie, passie, inspiratie, enthousiasme, geloof, meningen en spiritualiteit. Niet zozeer wat je denkt, maar vooral waar je in gelooft. Je kan je voorstellen dat deze kaarten gaan over hoe je opstaat voor waar je in gelooft. Je passie willen volgen en daardoor mogelijk drastische veranderingen in je leven doorvoeren… dat laatste is echter meer iets voor de Grote Arcana. De Kleine Arcana gaat over dagelijkse zaken en in dit geval kun je denken aan een verhit gesprek waarin iedereen probeert zijn en haar mening over tafel te krijgen. Spontaan ergens op in gaan omdat het je er in gelooft dat het een goed plan is zonder er al te veel over na te denken. Passie en vuur in alle opzichten.


Tarot Tip kleine Arcana voor dagelijkse dingen 

Engel van vrede voor innerlijke stilte

Deze legging heb ik gemaakt om je te in deze wat chaotische en uitdagende week. De kans op misverstanden, verrassingen en vertragingen is groot en de kans bestaat dat je emotioneel wat te heftig reageert. Dit komt omdat we momenteel in het sterrenbeeld Kreeft zitten momenteel en dat is een gevoelsteken. Om de rust te herstellen deze legging. Nodig de Engel van Vrede uit om je hierbij te helpen.


Je kan deze legging zowel met engelen orakelkaarten doen als met de Tarot.

Veel plezier met deze legging.

 
gratis online engelen kaartlegging

 


Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. 

  

  

De kaartbetekenis per positie 

  1. Over welk onderwerp kan ik het beste mediteren?

  2. Wat zal deze meditatie me brengen?

  3. Hoe kan ik het beste met misverstanden omgaan deze week?

Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online Innerlijke Stilte kaartlegging gaan. Volg daar de instructies op het scherm. We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt.  

 

 

Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.Dat was de nieuwsbrief weer voor deze week. Ik wens je veel plezier met de kaartlegging en de Tarot Tip en wie weet zie ik je bij een van de workshops.

 

Annelies