Imbolc en even geen consulten

Imbolc is de tijd van het jaar waarin we vieren dat het licht terugkeert en het begin van nieuw leven. Dit is de tijd waarin de schapen gaan lammeren. (Imbolc betekent “in the belly”) Het is een periode voor een nieuw begin op vele vlakken. De vraag is dan ook: waar is jouw nieuwe begin? 


Voor mij betekent dit dat ik even geen consulten geef. Februari en maart zijn uit gepland en in april kijk ik hoe we verder gaan met de consulten. Dit geeft mij ook tijd om aan nieuwe projecten te werken en daar wat extra tijd in te steken.


Imbolc en even geen consulten bij Engelencursus

 

Workshop Schema

Wanneer je nadenkt over de Schrikkeldag - Springplank voor je ziel, dan is het wel goed om in gedachten te houden dat ik een maximum aan de groep gesteld heb en dat de aanmeldingen best snel gaan. Laat je kans dus niet lopen omdat je te lang wacht met beslissen.


De Engelencursussen staan altijd allemaal online en zijn te filteren op maand, dan krijg je alles in chronologische volgorde maar je kan ook gewoon per sectie kijken wat je leuker vindt. Daarom zie ik je graag in Capelle aan den IJssel voor een gezellige workshop. Door op de afbeelding te klikken kom je in de lijst met alle cursussen, kijk ook eens bij de groeiende lijst van thuisstudie cursussen.

Winter workshops 2020 bij Engelencursus

 

Tarot Tip

Timing in Tarot. Er zijn veel manieren om naar timing in de Tarot te kijken. Vooral wanneer men een vraag stelt waar een datum aan kan hangen. Bijvoorbeeld: “Hoe lang voordat….?”


In de bijgesloten kaartlegging kan je als je deze met de Tarot legt bij de vierde kaart grofweg bepalen hoelang het zal duren.  De Zwaarden geven aan dat het om dagen gaat, de Staven bepalen dat het om weken gaat, de Bekers dat het om maanden gaat en de Pentakels dat het om jaren kan gaan. De kaartbetekenis geeft dan een hint over wat er nog gebeuren moet om dat ook daadwerkelijk af te ronden.


Wil je meer weten over de Tarot en zelf leren hoe je de Tarot legt?  Kom dan in maart ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend. En inmiddels is er ook een Tarot Verdiepingsworkshop in april waar je je voor kan aanmelden. 

 

Tarot Tip

Engelen in je Dagelijkse Leven

Dagelijks praat ik met de engelen en vraag ze om advies, hulp en steun en ze zijn er altijd voor me want dat is de taak van engelen. Er voor zorgen dat we ons zo goed mogelijk voelen want dan is de kans groter dat we ons potentieel en onze zieledoelen ook nastreven. Wanneer jij ook graag een goed contact met je beschermengelen en de andere engelen wilt hebben dan is het nu tijd om je daar eens in te verdiepen met deze leuke thuisstudie. Je kan de pdf en mp3 bestanden gemakkelijk ophalen en met de engelen aan de slag op elk moment dat jij wilt. Lees er hier meer overThuisstudie bij Engelencursus gezellig thuis leren wanneer het jou uitkomt


 Imbolc Nieuwe Start Legging    

Imbolc is een periode voor nieuw begin. De vraag is dan ook: waar is jouw nieuwe begin? Door de kaarten te leggen kan je kijken waar je beste mogelijkheden liggen en of je al klaar bent om te handelen of het nog wat beter door zou moeten denken. De laatste kaart vertelt je wat er echt nodig voordat dit afgerond kan worden. Leg je de kaarten zelf met de Tarot dan raad ik je aan om de Tarot Tip even te lezen voor instructies.


Nodig dit keer Aartsengel Michael uit om je te helpen.

gratis online engelen kaartlegging

 

Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. 

  

  

De kaartbetekenis per positie 

  1. Waarin kan ik nu het beste mijn energie steken?

  2. Is er nog een aspect hiervan waar ik meer over moet weten?

  3. Welke actiestappen kan ik nu ook meteen ondernemen?

  4. Hoe lang duurt het voordat dit volledig afrondt?

Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online Imbolc Nieuwe Start Legging gaan. Volg daar de instructies op het scherm. We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt.  

 

 

Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.

 

  

Voor zover deze nieuwsbrief, ik hoop dat je het met plezier gelezen hebt en wie weet kom je naar een of meer workshops om aan je spirituele groei te werken. Geniet van het wat mildere weer deze week en bedenk dat wat regen goed is voor de natuur en het loslaten van oude emoties. Dus maak eens een wandeling in de regen.

 

Annelies