Annelies neemt sabbaticalEngelencursus Sabbatical


Hopelijk heb je een fijne zomer en kijk je ook weer uit naar je werk of opleiding na je vakantie, want zo hoort het te zijn. Je zielepad geeft je energie en dat is waar elk mens mee bezig hoort te zijn. Ik heb net een paar weken vakantie gehad en dat was fijn. Het gaf me de ruimte om even bij te komen van de drukke periode sinds de pandemie begon, maar het was niet lang genoeg om helemaal bij mezelf te komen en te ontdekken waar mijn zielepad moment loopt. 


Het werken met de engelen is meestal volle vaart vooruit, maar de laatste tijd voel ik niet meer die energie die het me hoort te geven. Dit betekent dat er iets veranderd is op mijn zielepad en dat ik daar tijd en aandacht aan moet geven om de juiste koers weer op te pakken. Ga ik stoppen met engelenwerk? Nee, dat lijkt me niet, maar er gaan wel dingen veranderen zodat het werk me weer energie geeft. 

Voor nu betekent dit dat ik de rest van augustus een sabbatical neem om daarmee aan de slag te gaan. Rust, meditatie en bewegen om mijn hoofd en hartsgevoel weer helemaal helder te krijgen voor wat betreft mijn pad. Zodra ik eruit ben hoor je weer van me. 


Wil dit zeggen dat je helemaal niets met de engelen of bij Engelencursus kan doen? Nee hoor, er is genoeg te beleven want er stonden al een paar workshops gepland. Hieronder een overzichtje:Ik wens je een fijne maand en ik laat weer van me horen in september. Ongetwijfeld ben ik dan weer vol energie en er klaar voor om mijn zielepad dansend en wandelend verder te ontdekken.


Engelen Groetjes
Annelies