De belangrijke energie van 2021 en Nieuwe Maan in Steenbok

Laat ik beginnen met je een gelukkig nieuwjaar te wensen. Ik hoop dat het voor iedereen een beter jaar zal worden dan 2020. Laten we dat jaar achter ons laten en ons richten op 2021. Wanneer je de getallen van 2021 bij elkaar optelt dan kom je uit om een 5. De 5 staat in numerologie voor verandering. Waar de 4 voor structuur, hoekstenen en in sommige gevallen voor stagnatie staat, is de 5 het getal waarmee alles verandert en in gang gezet wordt.


We hebben in december met de grote conjunctie ook een verschuiving gehad van Jupiter en Saturnus uit Steenbok naar Waterman en dat heeft voor de komende 20 jaar invloed op ons leven. Deze invloeden merken we vooral op de volgende vlakken, gezondheid, financiën, plezier, verantwoordelijkheid en grenzen aangeven. Gelukkig zijn we van het koppige autoritaire Steenbok naar Waterman verhuisd dat veel luchtiger en socialer is. Dat biedt ruimte voor veel positieve veranderingen. Daarom is de nieuwe maan die we op de 13e krijgen erg belangrijk. Ik heb een kaartlegging voor je gemaakt zodat je optimaal gebruik kan maken van het moment.Engelencursus Nieuwsbrief 2021


De Spirituele Jaargids

De Spirituele Jaargids 2021 is een 256 pagina’s tellende pdf en heeft naast die informatie, Nieuwe en Volle Maanleggingen, 3 Jaarleggingen, Quotes, Tips en pagina’s om als spiritueel dagboek of engelenjournaal te gebruiken. Zie het als een begeleider die je het hele jaar door structureel helpt om met de energieën van dat moment om te gaan en steun te bieden zodat jij 2021 optimaal meemaakt.


De Spirituele Jaargids is er in Minimalistische en Floral opmaak. Bekijk hier de details en bestel jouw Spirituele Jaargids 2021 zodat je weet wat er speelt en wat ermee te doen.

Spirituele Jaargids engelenpoorten engelen horoscoop 2021

voorbeeld van de Floral versie van de Spirituele Jaargids


Leren bij Engelencursus

Volgend weekend geef ik weer de Aquarius Angels Healing workshop. In 2 dagen tijd leer je hoe je met deze bijzondere engelen heelt. Dit leer je voor jezelf en voor anderen en meteen ook voor afstandsheling.  Ook in Zoom zijn ze heel gezellig en informatief met een deel theorie en natuurlijk praktijk zodat je de engelenenergie kan ervaren en oefenen met deze helende engelen onder leiding van Aartsengel Rafael.


Ik zie je graag in mijn virtuele lesruimte voor deze gezellige workshop. Door op de afbeelding te klikken kom je in de lijst met alle cursussen, kijk ook eens bij de groeiende lijst van Thuisstudie cursussen.


 Datum Cursus Locatie
29-06-2024Tarot VerdiepingCapelle aan den IJssel
 

Engelencursus lesrooster 2021Nieuwe Maan in Steenbok op 13 januari om 6:02

Deze Nieuwe Maan komt met de energie van ambitie en de bereidheid om hard te werken. Net aan het begin van het jaar is dat een goede energie om mee van start te gaan, maar wat doe je mee?


Je kan deze legging met de Engelenkaarten doen of met de Tarot. Nodig dit keer Je Beschermengelen uit voor deze legging.


Nodig dit keer Aartsengel Metatron uit voor deze legging om je te motiveren ook naar de antwoorden te handelen.


gratis online engelen kaartlegging

Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. 


De betekenis van de positie:

  1. Waar kan ik tijdens deze nieuwe maan aan beginnen?

  2. Wat moet ik weten om dit succesvol af te ronden in de komende maanden?

  3. Waar kan ik het beste mee beginnen om een goede start te maken?

  4. Wat kan ik het beste laten omdat dit succes zal verhinderen?

  5. Wie of welk aspect van mijzelf kan me hier het beste bij helpen?


Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online Nieuwe Maan in Steenbok legging gaan. Volg daar de instructies op het scherm. We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt.  


Tarot Tip: Een carrière vraag

Probeer dan eens een 3 kaartenlegging met alleen de staven. Je kan daarvoor de Aas tot en met de Koning van de staven nemen. Schud deze 14 kaarten terwijl je nadenkt over je vraag en trek er dan 3. De posities zijn dan

1: Aanleiding voor de vraag,

2: Advies en

3: Uitkomst.  


Zo kun je snel heel duidelijk krijgen wat er op carrièregebied speelt. Deze legging maakt dat je in het element van je vraag werkt en daarom dus ook echt een antwoord krijgt dat gericht is op een antwoord in dat gebied. Dit neemt niet weg dat een kaartreading met de hele Tarot ook bijzonder nuttige inzichten kan brengen. Neem daarom ook eens een tweede Tarot deck, schud die in zijn geheel en leg een extra kaart bij elke al getrokken kaart. Zie deze kaarten als een extra verdieping om te zien hoe je nog beter om kan gaan met de situatie


Tarot Tip van Engelencursus


Dat is het weer voor deze eerste nieuwsbrief van 2021, ik wens je een bijzonder goed 2021 toe, laten we er samen ene mooi en spiritueel jaar van maken.

Annelies