Aartsengel Haniëls kaartlegging voor de energie van deze week

Aartsengel Haniël geeft aan dat de energie van deze week je extra gevoelig maakt voor de energieën en emoties om je heen. Zorg daarom goed voor jezelf door tijd vrij te maken waarin je even geen mensen om je heen hebt en iets leuks kan doen of mediteren om jezelf op te laden. Anders bestaat de kans dat de emmer van geduld ineens vol is en overloopt waardoor je te fel reageert op de ander. Dat is helemaal niet nodig, door aan zelfzorg te doen deze week voel je je als herboren en dat is natuurlijk prettiger dan stress van anderen op te pakken. Verderop in deze nieuwsbrief is de kaartlegging die ik hiervoor gemaakt heb.

Engelencursus Nieuwsbrief 2021

De Engelenpoort van deze maand

In maart hebben we 1 Engelenpoort op de 13e, als je de Spiritele Jaargids hebt wil ik je vragen om alvast even naar pagina 51 te gaan want je kan in de komende twee weken alvast voorbereiden op de Engelenpoort. Heb je de Spirituele Jaargids nog niet, dan kan je deze nog steeds kopen en er alle goede dingen uithalen zoals Nieuwe en Volle Maanleggingen, 3 Jaarleggingen, Quotes, Tips en pagina’s om als spiritueel dagboek of engelenjournaal te gebruiken.

De Spirituele Jaargids 2021 is een 256 pagina’s tellende pdf in twee ontwerpen: Minimalistische en Floral.


Spirituele Jaargids engelenpoorten engelen horoscoop 2021


Leren bij Engelencursus

Zondag 7 maart kan je weer leren met de Geavanceerde Orakel Technieken te werken. Deze workshop is geschikt als je al weet hoe je kaarten legt en interpreteert. Dit is geen beginners workshop zoals de naam al aangeeft maar brengt wel mooie nieuwe technieken om mee te werken, voor jezelf en anderen.

Op 20 en 21 maart is het weer tijd voor een Aquarius Akasha Reading en Healing weekend waarin je leert de Akasha voor jezelf en anderen te openen en erin te lezen en een ondersteunende heling met de Aquarius Angels te geven.


Ik zie je graag in mijn virtuele lesruimte voor deze gezellige workshop. Door op de afbeelding te klikken kom je in de lijst met alle cursussen, kijk ook eens bij de groeiende lijst van Thuisstudie cursussen.


 Datum Cursus Locatie
29-06-2024Tarot VerdiepingCapelle aan den IJssel
 

Engelencursus lesrooster 2021


Engelen in je Dagelijkse Leven 

Engelen zijn altijd bij ons, ze zijn de hele dag om ons heen en ons hele leven lang aanwezig. We zijn er zo aan gewend dat we de Engelen niet eens meer waarnemen. Door je weer bewust te worden van wie de Engelen zijn, te weten welke Engelen bij jou zijn, kan je daar verandering in brengen. Zo kun je zelf meer geluk, gezondheid en wat mensen "gelukkige toevalligheden" noemen in jouw eigen leven brengen.


Met de thuisstudie Engelen in je Dagelijkse Leven kun je gewoon gezellig thuis - op de bank of achter je pc online - leren hoe je zelf met de Engelen kunt praten en helen. Je ontvangt het lesboek met 68 pagina's in pdf-formaat, en 5 visualisaties in mp3 formaat


Engelen in je Dagelijkse Leven thuisstudie en online leren


Aartsengel Haniëls kaartlegging

Zoals ik aan het begin van de nieuwsbrief al melde, is er veel sensitiviteit deze week, wat to botsingen kan leiden wanneer je vergeet om goed voor jezelf te zorgen. Deze kaartlegging is me door Aartsengel Haniël aangereikt om daar mee om te gaan.


Doe deze legging bij voorkeur met de Engelenkaarten maar je ook de Tarot gebruiken of er een dubbele laag van maken met de Tarot als verdieping bij elke Engelenkaart. Nodig dit keer Je Aartsengel Haniël uit voor deze legging.gratis online engelen kaartlegging

Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. 


De betekenis van de positie:

  1. Op welk gebied ben ik deze week extra sensitief?

  2. Op welk gebied kan dan negatieve effecten hebben?

  3. Hoe kan ik het beste voor mezelf zorgen?

  4. Op welk gebied voel ik me dan herboren?

  5. Hoe kan Aartsengel Haniël me hierbij helpen?


Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je deze legging ook online doen. Volg daar de instructies op het scherm. We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt.  


Tarot Tip: Tarot en de Seizoenen

Wanneer ik tijdens een reading naar de kaarten kijk neem ik van alles in me op en daarbij komen ook indrukken van de seizoenen naar voren. Het wordt meestal vooraf niet gevraagd, maar soms komt ineens de vraag: "maar wanneer dan?" De kaarten die dan al liggen geven over het algemeen al een redelijke indruk. Voor mij hebben de elementen een logische volgorde en dat zijn de Zwaarden voor de Lente, de Staven voor de Zomer, de Kelken voor de Herfst en de Munten voor de Winter. De kaarten die er liggen hebben ook per kaart een betekenis om een reading context te geven en soms is daarbij een kaart meer geschikt voor datum bepaling dan anderen. Als dat zo is dan gebruik ik deze kaart, maar anders kijk in naar het element dat het meest aanwezig is en gebruik dat om een antwoord te geven op de vraag.


Tarot Tip van Engelencursus


Dat is het weer voor deze nieuwsbrief, Ik hoop dat de Lente snel doorzet zodat we allemaal wat meer naar buiten kunnen en ons opladen met zonlicht.

Tot de volgende nieuwsbrief of bij een van de cursussen.


Annelies