2022 Een jaar om balans te vinden

Allereerst wil ik je het beste wensen voor 2022 en laten we ons dan richten op het jaar voor ons. 2022 is het jaar waarin balans belangrijk is. Niet alleen om te vinden maar ook om te houden. Vaak denken we dan meteen aan één ding waarvan we denken dat we de balans daar moeten vinden, maar het is nodig dat je breder denkt. Het gaat hier om elk aspect van je leven. Dat maakt dat juist nu zo'n mooie tijd is om daar mee aan de slag te gaan.


Deze nieuwsbrief heeft daarom als thema balans. Dit betekent dat de kaartlegging, de Tarot Tip en de Spirituele Jaargids allemaal bijdragen aan dit onderwerp.Engelencursus Nieuwsbrief 2022De Spirituele Jaargids

De Spirituele Jaargids 2022 is een 252 pagina’s tellende pdf en heeft naast channelingen van de engelen over de maandenergie, de Engelenpoorten en wat daarmee te doen, Nieuwe en Volle Maanleggingen, 3 Jaarleggingen, Engelen van de maand, Quotes, Tips en pagina’s om als spiritueel dagboek of engelenjournaal te gebruiken. Zie het als een begeleider die je het hele jaar door structureel helpt om balans te vinden en in balans te blijven zodat jij je in 2022 optimaal voelt.


De Spirituele Jaargids is er in zen en decoratieve opmaak. Bekijk hier de details en bestel jouw Spirituele Jaargids 2022 zodat je weet wat er speelt en wat ermee te doen.Spirituele Jaargids engelenpoorten engelen horoscoop 2022


Leer de Tarot Lezen

In het weekend van 22/23 januari kan je weer leren hoe je de Tarot leest. Dit weekend is een mengeling van leren en doen, er wordt vooral veel geoefend waardoor je je ook echt vertrouwd voelt met het geven van een reading. Alles wordt van klein naar groter opgebouwd en heeft een natuurlijke ontspannen flow. Je leert van elke kaart de kernwaarde en hoe een goede reading opgebouwd is. 


Deze 2-daagse cursus is inclusief een lespakket ter waarde van € 52,00 waarin een set Tarotkaarten, lesmap, journaal, flashcards, leggingen, kleurkaarten en meer zitten. Daarom is het belangrijk om je op tijd aan te melden want het moet ook verzonden worden. 


Ik zie je graag in mijn virtuele lesruimte voor deze gezellige workshop. Door op de afbeelding te klikken kom je in de lijst met alle cursussen, kijk ook eens bij de groeiende lijst van Thuisstudie cursussen.


 

Engelencursus lesrooster 2021


 Datum Cursus Locatie
29-06-2024Tarot VerdiepingCapelle aan den IJssel

 


Balans vinden legging

Deze kaartlegging helpt je om balans te vinden. Dit keer gaan we voor waar nu direct balans nodig is, maar je kan deze legging ook herhalen voor de diverse aspecten van je leven zoals gezondheid, relatie, werk etc. Daarnaast is deze legging door het jaar heen te gebruiken telkens wanneer je merkt dat je uit balans bent.gratis online engelen kaartleggingNodig dit keer Aartsengel Michael uit voor deze legging, dit lijkt een vreemde keus maar dat is niet zo. Als je in de Tarot kijkt naar de kaart Gematigdheid (RWS deck) dan zie je een engel met een cirkel met stip op het voorhoofd. Dit is het zonneteken en dat wordt geassocieerd met Aartsengel Michael. De logica achter mijn idee dat het hier om Michael gaat is dat hij er is om je angsten te overwinnen. Wanneer je uit balans bent, komt dat door angsten.Gematigdheid Tarot Aartsengel Michael


Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. De betekenis van de positie:

  1. Op welk vlak ben ik nu het meest uit balans?

  2. Welk effect heeft dit op mijn leven?

  3. Hoe kan ik daar nu balans in brengen?

  4. Welk positief effect heeft dat op mijn leven?


Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je naar de gratis online kaartlegging gaan. Volg daar de instructies op het scherm. We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt.  


Tarot Tip: Persoonlijke Jaarkaart

De Tarot leent zich voor veel manieren van werken. Numerologie is er een van en je kan dat gebruiken om de Jaarkaart en je persoonlijke jaarkaart te berekenen. De jaarkaart is redelijk simpel. Je telt het jaartal op en dat is komend jaar dus 2 + 0 + 2 + 2= 6. Dit is de algemene energie voor het jaar. In de Tarot wordt dan enkel naar de Grote Arcana gekeken en nu is dat de Geliefden. Deze kaart staat voor keuzes die gaan tussen wat je graag zou willen en wat je weet dat je moet doen. Tegelijkertijd is het ook een kaart die je vraagt je ergens op toe te leggen. Dat is dus voor dit jaar balans vinden en weten te houden. Dat is de energie die voor iedereen geldt voor 2022.


Daarnaast heb je de persoonlijke jaarkaart. Dit krijg je door je geboortedag, geboortemaand en het jaartal (2022) bij elkaar op te tellen. Wanneer die optelsom 22 of minder is, dan weer je welke kaart van de Grote Arcana jouw persoonlijke jaarkaart is (de Dwaas is in dit geval kaartnr. 22) Heb je meer dan 22 als uitkomst, dan trek je er 22 vanaf om tot je jaarkaart te komen. Zelf plaats ik mijn persoonlijke Tarot Jaarkaart altijd uitgeprint op een groot vel boven mijn monitor, zodat ik eraan herinnerd word dat dit mijn persoonlijke les voor dit jaar is. Wat is jouw persoonlijke jaarkaart?


Het weekend van 22 en 23 januari geef ik weer de Leer de Tarot Lezen cursus, meld je bijtijds aan dan kan ik je het lespakket opsturen.

Tarot Tip van Engelencursus

 

Dat is het weer voor deze nieuwsbrief en blijf vooral in balans. Doe jezelf een plezier en blijf dit jaar je balans vinden en behouden dan heb je een goed jaar. Wie weet zie ik je binnenkort bij een van de Live Groepslessen in Zoom of voor een consult en anders tot de volgende nieuwsbrief.


Een fijne week nog,

Annelies