Engelen Kaart Reading Verdieping: Relatie Readingen

Het is ieders wens dat het in de liefde perfect verloopt en dat je samen voor altijd gelukkig bent. De realiteit is vaak anders. Ondanks dat mensen heel veel van elkaar houden kan er van alles spelen dat er toch voor zorgt dat de gewenste perfectie ver te zoeken is.

In deze workshop leer je een aantal kaart readingen die mensen inzichten geeft in wat er nodig is in een relatie om deze een succes te laten zijn. Je leert wat er kan spelen aan invloeden van beide partners op elkaar, hoe invloeden uit het verleden en heden meespelen. Daarbij natuurlijk ook oplossingen.


Sommige mensen zijn van nature liefdevol een geven en ontvangen heel gemakkelijk liefde. Anderen kunnen heel goed geven maar hebben moeite met ontvangen. Dan zijn er ook nog mensen die op allerlei mogelijke manieren op zoek zijn naar liefde maar het maar niet voor elkaar krijgen een goede relatie op te bouwen. Dan is er onbalans in hoe ze geven en ontvangen. Ook hiervoor is een specifieke reading ontwikkeld.


Daarnaast bestaan er ook invloeden uit vorige levens die een relatie negatief kunnen beïnvloeden, dit heb ik al vaak gezien. Daarvoor hebben we ook een speciale reading. Deze geeft direct weer wat de oorspronkelijke situatie is geweest en hoe dat verder invloed heeft gehad. Dit kan oude blokkades en oud zeer verwijderen waardoor relaties weer een positieve wending krijgen.

Engelen Kaart Readingen Relaties

De leggingen die we doen tijdens deze dag:


-          De kernbehoeften in een relatie

-          Relatie invloeden

-          Liefde geven en ontvangen

-          De Engelen van Liefde

-          De karmische liefdes


Dit zijn allemaal leggingen van ongeveer een half uur.  3 van de 5 leggingen zijn voor alle relaties wel te gebruiken en 2 van de 5 leggingen zijn echt voor romantische relaties. 4 van de 5 leggingen kun je ook aan stelletjes geven


DIT IS DE LAATSTE KEER DAT DEZE WORKSHOP GEGEVEN WORDT,
DUS GRIJP JE KANS OM ER NOG BIJ TE ZIJN!!!Cursus data

Op dit moment zijn er geen data voor deze cursus, kijk op onze nieuwe website en doe deze cursus als online cursus !
Er wordt verwacht dat je eerst de Engelen Basis Kennis en de  Engelen Kaart Reading workshops gevolgd hebt.  

 

Volg mijn website met Bloglovin