Nieuwe maan en een engelenreading


Trek een engelen dagkaartje

In de vorige nieuwsbrief had ik gevraagd om feedback via een survey en dat heeft me veel inzicht gegeven in jullie leesgedrag en voorkeuren. Daarom zal de nieuwsbrief inderdaad vaker komen en korter zijn. De overweldigende voorkeur voor het engelenkaartje betekent dat de engelenreadingen vaker zullen voorkomen.


Ik ga jullie alleen niet telkens een kaartreading voeren alsof je een baby bent die niets kan, maar ook de mogelijkheid geven zelf je readingen te doen zoals ik eerder via Facebook gedaan heb met de Lente legging die een groot succes was. De onderwerpen zullen variëren en het energiewerk zal grotendeels afvallen want daar stak ik best veel tijd in maar blijkt nauwelijks gelezen te worden.


Morgenochtend is het nieuwe maan en deze luidt een periode in waarin je vooral op een rustige manier je plannen kunt gaan uitvoeren. Aan het begin van het jaar en bij de Magische Midwinter Momenten hebben we het er al over gehad dat 2017 aan het begin van een nieuwe cyclus staat waarin alles wat je dit jaar doet de fundering is voor de 8 jaren erna. Denk dus nu ook goed na over wat je wilt bereiken in de komende 6 maanden en steek daar dan je energie in want de energie van deze nieuwe maan is erg stabiliserend en perfect om een goede fundering mee te leggen.


Daarnaast is de komende maand de tijd waarin de maan dicht bij de Aarde staat en dat maakt het meteen ook de 

eerste supermaan van dit jaar. De andere twee super nieuwe manen volgen in mei en juni. Later dit jaar volgen 3 

super volle manen in oktober, november en december, zodat je er een speciaal jaar van kan maken dat letterlijk de fundering is van je wensen en dromen. Maak bewust gebruik van deze kans, anders blijf je weer een heel cyclus steken in de oude sleur, waar je mogelijk al een tijdje uit wilt.


Het is een heel fijn gevoel om te weten dat je nu die mogelijkheid hebt om een nieuw pad in te slaan en te weten dat je op een speciale kruizing in je leven staat, dat moment in tijd dat je er heel bewust voor kunt kiezen nu praktische stappen te ondernemen om een echte verandering door te voeren. Bedenk daarom vandaag dan ook wat je echt wilt en zet als doel morgen in elk geval één kleine eerste stap in de richting van dit doel te zetten. Na de eerste stap worden vervolgstappen altijd gemakkelijker.


Wanneer je twijfels hebt kun je gebruik maken van de mogelijkheid om je dagkaartje te trekken op onze website om je bij deze doelen te ondersteunen. Bedenk eerst wat je wilt vragen en klik dan op de link en vervolgens kies je een kaart. 


Wil je zelf dieper ingaan op de komende maanden via je een engelen-, of tarotkaarten legging dan kun je de onderstaande legging hiervoor gebruiken.


De nieuwe maan actiepaden legging


Het jaar is nieuw in een net gestarte cyclus, de maan is nieuw en een super maan. Je staat aan het begin van meerdere cycli in het donker zodat je niet afgeleid kan worden door alles om je heen en het universum vraagt van je dat je vanuit je binnenste, je ziel, nu naar boven laat komen wat het is dat jij hoort te doen. Dan weet je waar je als mens gelukkig van wordt en ook succesvol in zal zijn.


Wanneer je eenmaal de gedachte hebt dan is de vraag: “hoe nu verder?”

Daarvoor is deze kaartlegging ontworpen. Het helpt je praktisch om te gaan met deze opgeborrelde informatie die nu nog in je leven verwezenlijkt dient te worden. Ik noem het maar even de actiepaden.


Om het simpel te houden deze legging te doen zal ik twee actiepaden meenemen in de legging, maar dit kun je natuurlijk uitbreiden met meer actiepaden.  Klik op de afbeelding om naar de pagina te gaan met de grote afbeelding om deze legging zelf uit te werken.Nieuwe maan actiepaden leggingJe kunt boven in het midden beginnen met de eerste kaart te leggen en dan vervolgens de kaarten per actiepad naar beneden, zo leg je alle kaarten open neer en laat vervolgens de boodschappen van de engelen binnenkomen. Ben je nog niet erg bedreven in het engelenkaart readen dan kun je het boekje dat bij je kaartenset meegeleverd is gebruiken, of overweeg om eens een workshop te doen om het te leren.


De kaarten blijven tijdens mijn werk voor de engelen altijd weer terugkomen als een van de duidelijkste manieren om mensen van informatie te voorzien. Ik draag de engelen en hun orakelkaarten dan ook een warm hart toe. Tegelijkertijd blijf ik ook gefascineerd door de Tarotkaarten. Vooral omdat veel mensen die de Tarot eng vinden of denken dat deze te negatief is in feite wanneer ze met engeln orakelkaarten werken al die tijd al met de kaarten van de grote Arcana werken

zonder zich daar bewust van te zijn. 


Daarom heb ik besloten om naast de gebruikelijke Engelen Kaart Reading workshop nu ook een basiscursus Tarot Lezen te geven. Hierin leer je de kaarten op een positieve te zien en te lezen, want het zijn alleen maar de roddels die de Tarot eng hebben gemaakt. Nou helpen plaatjes als de toren, de gehangene en de dood ook niet echt, maar wanneer je ze eenmaal beter leert kennen zal je merken dat ze allemaal ook een positieve boodschap hebben.Tarot leren leggen en lezen workshop

Engelen kaart reading workshop     Kom naar de Tarot verdieping cursus op 29 juni bij Annelies of volg een leuke online cursus