Vrijdag de dertiende, de vrouwelijke goddelijke energie en Wicca Eerste Graad

Kosmische getijden. Dat is een kreet die ik wel vaker gebruik. Maar wat betekent dat nou precies? Heb je gemerkt hoeveel energie er deze week losgekomen is? Er is kosmisch van alles gaande en dat maakt oud zeer los en kan je enorm uitdagen. Gelukkig is het ergste daarvan inmiddels weer achter de rug en de balans tussen het donker en licht in jezelf – tussen je persoonlijkheid en je ziel – komt weer terug. De eb en vloed van de kosmische energie is wat ik kosmische getijden noem, dat is wat kort door de bocht, maar het legt het voor nu wel genoeg uit.


De energie is weer van een hoge frequentie zoals deze aan het begin van het jaar was. Dit betekent ok dat je waarschijnlijk weer enthousiaster bent geworden over de plannen die je hebt en de projecten waar je mee bezig bent. Het is wel nodig dat je voor jezelf zorgt en een balans houdt tussen wat je moet doen en wat je leuk vindt. Deze maand is het vooral belangrijk om goed voor onszelf te zorgen en meer plezier te beleven.


Kosmische getijden engelencursus nieuwsbrief


Zoals ik dit jaar wel vaker aanhaal is het een 1 jaar en belangrijk om wat je aangeboden wordt aan groeimogelijkheden ook aan gegrepen wordt zodat je het maximale uit dit jaar kunt halen. Dat maakt de rest van deze 9 jaarcyclus een stuk gemakkelijker om door te komen. Dit is natuurlijk een gelegenheid om een kaartje voor te leggen. De legging vind je verderop in de nieuwsbrief.


Engelencursus nieuwsbrief Het is een 1 jaar


Het vrouwelijk goddelijke op vrijdag de dertiende

Deze vrijdag de dertiende is al weer bijna voorbij en stond ook helemaal in het teken van het vrouwelijk goddelijke, de energie van de Godin. Een manier van werken met energie die vanuit de wicca heel normaal is. Waar de mannelijke energie vergeleken wordt met het licht en de dag, wordt de vrouwelijke energie vergeleken met de nacht en het donker. Dat betekent niet dat het slecht is maar dat het te maken heeft met je intuïtieve kant, je heldervoelen, helderzien, helderhoren en helderweten.

Het gaat over alle vrouwelijke aspecten in je leven zoals het zorgende aspect, magnetische energie, het naar binnen keren en mediteren en ontvangen. Voor veel mensen is dit tegenwoordig moeilijk omdat ze niet meer echt in contact staan met de energie en de natuur zoals deze om ons heen actief is. Daar probeer ik met deze nieuwsbrieven al zoveel mogelijk bij te helpen, zodat je leven wat gemakkelijker op het pad blijft. Maar het kan ook anders.


Je kunt ook zelf leren hoe je omgaat met dit soort energieën. Een beter contact maakt met de natuur en de magische krachten die daarin aanwezig zijn. Zo ga je mee met de seizoenen en de unieke energieën die daarbij spelen zodat je jouw leven kunt optimaliseren. Speciaal om daaraan tegemoet te komen heb ik besloten om de Wicca die ik al jaren zijdelings mentor aan kleine groepjes aan te bieden als een Wicca Eerste Graad thuisstudie. Zodat iedereen er baat bij kan hebben.


Wil jij ook de energie begrijpen die invloed heeft op jou en hoe jij daar invloed op uit kan oefenen? Wil je leren magisch werk te doen zoals het maken van een talisman, je energetische spieren versterken met oefeningen, het werken met magische kruidenmiddelen en een begin maken met simpele magische rituelen die je leven een positieve draait geven? Dan is wicca iets voor jou.


Wicca eerste graad - jaargang e-cursus bij Engelencursus


Cursussen die komen

De meest overzichtelijke manier om je te laten weten welke workshops er aankomen is ze even in een lijstje te zetten. Bij deze kun je zien wat er in de komende weken aan workshops gegeven worden. We zien je graag in Capelle aan den IJssel of in Elst voor onze Engelenworkshops.


 Datum Cursus Locatie
29-06-2024Tarot VerdiepingCapelle aan den IJssel
 
 

Aquarius Angels Healing bij Engelencursus


Legging voor vrijdag de 13e

Deze legging is vooral gericht op het ontdekken van wat de energie van deze week heeft losgemaakt in jou, wat je ervan kunt leren en hoe de vrouwelijke energie die nu steeds actiever wordt jou nu helpt.


Je kunt deze legging doen met een engelenorakel kaartenset of met de Tarot en natuurlijk kan je ook naar onze online 3-kaartlegging gaan.


3-kaart creativiteitslegging

De betekenis van de positie:

 

Kaart 1 – Hoe heeft de losgekomen energie mij deze week beïnvloed?

Kaart 2 – Wat heb of kan ik daar van leren?

Kaart 3 – Hoe helpt de vrouwelijke goddelijke energie me in de komende dagen?Actiestappen:


Ga er even rustig voor zitten, en zorg dat je een stapeltje schoongemaakte en ingewijde kaarten bij de hand hebt. Adem een aantal keer rustig en stel in gedachten de vraag die je bij kaart 1 ziet hierboven. Schud de kaarten en trek de eerste kaart, leg deze open neer. Herhaal dit voor de andere twee kaarten.

 
Laat nu het geheel even tot je doordringen en richt je dan op de eerste kaart specifiek. Herhaal nogmaals de vraag die bij deze kaart hoort en laat het bericht bij je binnenkomen. Voor veel mensen helpt het om met een paar vingers die specifieke kaart aan te raken voor meer informatie.

Herhaal de stappen voor de andere kaarten. Veel plezier!!


Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online 3 kaart legging doen, houd dan wel even in de gaten dat je de tekst van de nieuwsbrief volgt in plaats van die van de pagina. Volg daarna de instructies op het scherm. Wil je zelfstandiger de kaarten kunnen lezen dan zijn er mogelijkheden. We hebben tegenwoordig ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt.


Helend werk

De aartsengelen staan natuurlijk ook altijd klaar om jou te helpen met situaties die je meemaakt en waar je naast emotioneel, karmisch, mentaal, fysiek of misschien wel spiritueel nog wat te helen hebt. Daar geeft het boek ENGELEN HELEN allerlei informatie, tips en technieken voor.


Engelen Helen boek met tips en technieken voor het werken met engelen


Dat is het weer voor vandaag, ik wens je een fijn weekend toe en veel plezier met de kaartlegging.

Annelies


Reacties van klanten op deze nieuwsbrief