De volle maan van mei voor manifestatie


De volle maan van 10 op 11 mei is een maan die helpt om de goddelijke energie en inspiratie die door ons stroomt te aarden. Dit heeft als gevolg dat alle ideeën en plannen – die we al een paar dagen heel duidelijk naar voren voelen komen – extra krachtig zijn en hun volledige potentieel kunnen bereiken. Daarvoor is het natuurlijk wel nodig  dat je over gaat van alleen denken naar actie. De volgende kaartlegging helpt je hierbij.


De volle manifestatie maan van mei Engelencursus nieuwsDe 7-kaart manifestatie legging


Deze legging is er om je te laten zien wat er allemaal meespeelt op dit moment terwijl jij je plannen wilt uitvoeren. Door de legging in je voordeel te gebruiken kun je je plannen verwezenlijken. Je kunt elke orakel kaartenset of Tarot set gebruiken voor deze legging. Neem je plan in gedachten en wat je hoopt dat het je zal brengen. Schud de kaarten en leg ze meteen open neer volgens de nummering. Lees ze ook in de genummerde volgorde. De linker trap loopt omlaag naar het onderbewuste. De rechter trap omhoog naar een resultaat. De middelste kolom laat zien hoe jouw gevoelens als basis voor je plan en het potentieel ervan dienen.


De volle manifestatie maan van mei Engelencursus nieuws  1. Hoe je plan ontwikkelt als je alles laat zoals het is

  2. Het potentieel van je plan

  3. Invloeden die anderen uitoefenen op jouw plan

  4. De invloeden op je plan die nog verborgen zijn

  5. Je gevoelens over dit plan

  6. De te nemen actiestappen

  7. Het resultaat wanneer je de inzichten van de legging gebruikt en de actie uitvoert

Veel plezier met deze legging. Voel je vrij om even te reageren en me te laten weten hoe het gegaan is.Wil je zelf ook leren hoe je de boodschappen van de engelen of de Tarot doorgeeft - voor jezelf of aan anderen - meld je dan aan voor een van de onderstaande workshops. Je kunt tegenwoordig in één weekend de Engelen Basis Kennis en Kaart Reading workshops combineren met een leuke korting.


Engelen Basis Kennis Kaart Reading weekendHet is ook mogelijk om in één weekend de basis van het Tarot leggen en lezen te leren. Dit helpt je om jouw onderbewuste spirituele wereld te verkennen en de adviezen van jouw innerlijke wijsheid naar voren te brengen voor jezelf of een ander. De afbeeldingen op de Tarotkaarten hebben diepe symboliek en betekenissen die via je onderbewustzijn naar voren komen om antwoorden op levensvragen te geven. Ook als je de Tarot eng vindt vanwege een aantal afbeeldingen, weet dan dat ze er wel eng uitzien maar uiteindelijk positieve betekenissen hebben. Durf het aan om ze te ontdekken!


Leer de Tarot lezen workshop bij Engelencurus Annelies Hoornik 

Reacties van klanten op deze nieuwsbrief