De volle maan van oktober en een kaartlegging

De volle maan vanavond wordt ook wel de jachtmaan en de maïsmaan genoemd. Dit jaar valt deze volle maan het dichtst bij de herfstequinox en daarom heet het dit keer ook de oogstmaan. Leuk natuurlijk al die namen, maar wat brengt deze volle maan ons? Als we het simpel doortrekken dan kun je bedenken dat er in deze periode geoogst wordt en bij het oogten worden er ook zaadjes bewaard om het volgende seizoen weer te planten. Dat is dit jaar natuurlijk helemaal belangrijk omdat het een jaar is waarin de fundering gelegd wordt voor de rest van de 9-jaar cyclus. Kijk eens naar wat jij geoogst hebt over de afgelopen zes maanden. Waar ben je in april aan begonnen en wat heeft je dat nu opgeleverd?


Deze maan brengt ook een energie met zich mee waarbij de eerlijkheid naar jezelf toe bepaalt of je je goed voelt of juist heel ongemakkelijk, want je ziel herinnert je aan je zieledoelen en legt daarbij verborgen innerlijke waarheden bloot. Ga je die open tegemoet dan zal het een periode zijn waarbij je je heel goed voelt. Wanneer je dit soort soms confronterende waarheden over jezelf liever vermijdt dan kun je je heel ongemakkelijk voelen in de komende dagen. Hiervoor heb ik een kaartlegging gemaakt die vind je verderop in deze nieuwsbrief.


Volle maan van oktober


Cursus overzicht

De engelen staan weer klaar om je te leren hoe je allerlei leuke en nuttige dingen kunt doen met hun hulp. Onder andere kunnen ze je helpen met het ontwikkelen van je helderziendheid tijdens de Derde Oog workshop. Je kunt leren hoe te helen met de Aquarius Angels Healing workshop. Daabij leer je direct alle soorten klachten aan te pakken met de engelen op een heel efficiënte en effectieve manier... en dat is niet het enige, er is van alles te doen. Dus klik gerust op de naam van een workshop als de naam je aantrekt om meer te lezen over de inhoud ervan. Wil je erbij zijn meld je dan meteen even aan via de website. Datum Cursus Locatie

Verborgen innerlijke waarheid kaartlegging

Dit keer een engelenkaartlegging waarbij je inzichten krijgt in je verborgen innerlijke waarheid. De drie-kaartlegging is een van de meest gebruikte leggingen bij het kaartlezen. Het geeft een reading die in een korte tijd te doen is en genoeg informatie geeft om verder mee te kunnen..

 
Je kunt deze legging zowel met engelenkaarten als met de Tarot doen. Omdat het om innerlijke zaken gaat zou ik zelf in eerste instantie kiezen voor de engelenkaarten. Met de Tarot zou ik voor de eerst 2 kaarten alleen de grote Arkana gebruiken en voor de laatste kaart de kleine Arkana.
 

Allereerst vraag je aan de engelen welke verborgen innerlijke waarheid je zieledoelen remt, dan schud en kies je 3 kaarten die je van links naar rechts neerlegt.


De betekenis van de positie van de kaarten

1 – Welke verborgen innerlijke waarheid speelt nu voor mij?
2 – Welk deel van mijn zieledoelen wordt hierdoor geremd?
3 – Hoe kan ik hier het beste mee om gaan?3-kaartlegging verborgen innerlijke waarheid

 


Laat van elke kaart de tekst en afbeelding bij je binnen komen. Houd daarbij in de gaten waar elke kaart voor staat in zijn huidige positie. De indrukken die je krijgt kunnen beelden, en gevoelens zijn. Wanneer je met vragen blijft zitten dan kun je in gedachten de engelen vragen stellen om alles verder te verduidelijken.


Ik vind het leuk om feedback te krijgen over je kaartlegging of de nieuwsbrief dus mail me gerust.


Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online 3-kaartlegging om innerlijke waarheden bloot te leggen doen. Volg gewoon de instructies op het scherm. We hebben tegenwoordig ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt. Ben je nieuwsgierig aan het worden naar de Tarotkaarten en hoe je die leest, dan kun je je ook inschrijven voor de Tarot workshop.


Wil je zelf ook met de engelenkaarten gaan werken dan kun je het ENGELEN ORAKEL bestellen. Dit is een kaartlees workshop in-a-box. De doos heeft de kaarten die je ook bij de online leggingen gebruikt en een lesboek met alle uitleg en oefeningen om er een succes van te maken. Wanneer je gewoon vooraan begint (hoofdstuk 1 is geschiedenis en kan je eventueel overslaan) en de oefeningen doet zoals je ze tegenkomt, dan leer je het vanzelf. Er gaat natuurlijk niks boven leren in een groep met ervaren begeleiding die je door de moeilijke momente heen helpt, als dat je trekt kun je je ook aanmelden voor de Engelen Kaart Reading workshop.Leer de engelenkaarten te leggen en lezen met deze workshop in a box
Veel plezier met de legging en een leuke en goede manier om dingen los te laten is ze op te schrijven en na volle maan los te laten. Ik hoop dat je de nieuwsbrief weer interessant gevonden hebt. Tot de volgende keer!

Annelies


Reacties van klanten op deze nieuwsbrief