De huidige energie, dromen en een kaartlegging

De komende weken zal je wat minder vaak een nieuwsbrief van me ontvangen, want Rob en ik houden onze jaarlijkse grote vakantie altijd half november. We zijn in december weer terug zodat ik op tijd van mijn jet-lag bijgekomen ben om de Magische Midwinter momenten samen met jullie te kunnen vieren. Tot die tijd ontvang je wel nog een paar nieuwsbrieven die ik al vooruit gemaakt heb die klaar staan om later verzonden te worden.


engelencursus nieuwsbrief 13 november 2017

Deze week gaan we weer naar de voorschaduw van Mercusius Retrograde en dat drukt meteen al een flinke stempel op hoe je je voelt. Het kan zijn dat je erg druk droomt en het kan overdag zelfs voelen alsof je droomt. DIt biedt manifestatie mogelijkheden. Sta jezelf dan ook toe om aan je wensen te denken op de meest positieve manier, zodat de energie daar naartoe kan. Dat helpt om het werkelijkheid te maken. Later in de nieuwsbrief een kaartlegging om je wensen te verwezenlijken.


Mercurius heeft ook invloed op onze communicatie in elke zin van het woord. Dat betekent dat er veel berichten van de engelen doorkomen, dat je digitale communicatie hierdoor beïnvloed wordt en er mogelijk ook wat miscommunicatie is. Blijf dus kalm en praat met je engelen. 


Volgende maand is het weer tijd voor de jaarlijkse Magische Midwinter Momenten. De dag waarop je alles hoort over de Engelenpoorten van 2018. De dag dat we al het energiewerk en de voorbereidingen al treffen om van 2018 een fantastisch jaar te maken. Je krijgt heling, inzichten, channelingen en een klein midwinter ritueel zodat je van 2018 met volle teugen kan genieten in plaats van overal obstakels tegen te komen. Want het potentieel daarvoor is er werk. Kom ook! en meld je aan via deze link.

  


Magische Midwinter Momenten 17 december 2017

 

Cursussen die komen

De meest overzichtelijke manier om je te laten weten welke workshops er aankomen is ze even in een lijstje te zetten. Bij deze kun je zien wat er in de komende weken aan workshops gegeven worden. We zien je graag in Capelle aan den IJssel of in Elst voor onze Engelenworkshops of doe de nieuwe wicca thuis cursus.


 Datum Cursus Locatie
29-06-2024Tarot VerdiepingCapelle aan den IJssel


Van droom naar realiteit kaartlegging

Deze legging is er voor gemaakt om je te helpen je droom/wens in je leven te verwezenlijken en deze legging kan zowel met de engelenkaarten gedaan worden als met de Tarot en geeft je wat meer diepgang dan een standaard 3-kaartlegging. Wil je echt diep gaan en je hebt zowel engelen orakelkaarten als tarot in huis. Dan kun je eerst een legging doen met de engelenkaarten. Leg ze dan wat ruimer neer. Trek vervolgens nog eens 6 kaarten op dezelde manier uit de Tarot en leg deze aan de al gelegde kaarten om zo naast de vooral spirituele inzichten van de engelenkaarten nu ook de praktische kant van de Tarot erbij te zien.


Denk even na over jouw wens - je droom - terwijl je de kaarten schudt. Leg ze vervolgens zoals de afbeelding hieronder aangeeft. Laat de kaarten een voor een op je inwerken, besteed aandacht aan je indrukken en gevoelens en hoe de betekenis per positie hier meespeelt. Vraag de engelen om meer inzichten wanneer dat nodig is. Bekijk de kaarten in kolommen en laat hun mogelijke betekenis ook bij je binnenkomen als je naar de rijen kijkt.

Engelen kaartlegging nieuwsbrief engelencursus van droom naar realiteit

 

De kaartbetekenis per positie

 

1 - Hoe realistisch is je droom?

2 - Welke (on)bewuste blokkade heb je die je droom/wens ervan weerhouden realiteit te worden.?

3 - Hoe kun je deze blokkade loslaten?

4 - Wat is echt nodig om dit realiteit te laten worden?
5 - Wat kun je beter niet doen?

6 - Wat is de optimale manifestatie van je droom/wens?

 


Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online 6-kaart van droom naar realiteit legging gaan. Volg daar de instructies op het scherm. Houd er wel erg in dat alle kaarten online naast elkaar gelegd worden in plaats van in het patroon hierboven. Maar de legging is nog steeds correct.


Wil je zelfstandiger de kaarten kunnen lezen dan zijn er mogelijkheden. We hebben tegenwoordig ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt. Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen.


Orakelen kan onder andere met engelenkaarten 

Wil je thuis ook leren hoe je engelenkaarten kan leggen? Dan is het Engelen Orakel de thuisstudie voor jou. De mooie doos bevat een boek met alle uitleg en oefeningen die je nodig hebt om de engelenkaarten schoon te maken, te leggen en de berichten te ontvangen. Tevens zit er een bijpassende engelen kaartenset bij waarmee je onmiddelijk aan de slag kan. Wanneer je de technieken eenmaal onder de knie hebt kan je deze toepassen met elke engelenkaartenset en een reading geven. Engelen Orakel kaarten en boek van Annelies Hoornik


 

Dit is weer de nieuwsbrief voor deze week.Veel plezier met de kaartlegging en blijf dromen en wensen en speel in op de kansen die de kaartlegging en de inzichten die samen met deze energie met zich meebrengt. Omdat we op vakantie zijn zullen bestellingen onregelmatig - maar zeker voor de kerst - geleverd worden. Wil je iets voor Sinterklaas ontvangen, zet het dan in het opmerkingenveld. We zullen ons best doen om het dan voor je te regelen. Bestel alleen niet 1 dag van tevoren, want dan lukt het echt niet meer.

 
Annelies

Reacties van klanten op deze nieuwsbrief