Thanksgiving en Black Friday aanbiedingen

Wij vieren het in Nederland niet, maar het is in Amerika Thanksgiving Day, een dag waarop je dankbaar bent voor het goede in je leven. Met het jaar zoals we het nu hebben is het ook belangrijk om dankbaar te zijn en daar bewust stil bij te staan.


Ik ben bijvoorbeeld dankbaar dat tot nu toe mijn familie en ik gezond zijn gebleven dit jaar, dat ik ondanks de social distancing (nog steeds denk ik aan fysieke distancing) nog steeds goed contact heb met mijn vriendenkring. Ik ben dankbaar dat zowel mijn therapeut als trainer bereid zijn wekelijkse sessies via beelbellen met me te doen zodat ik aan mijn gezondheid kan blijven werken. 


Ook ben ik dankbaar dat ik in de eerste maanden van de coronacrisis mensen heb kunnen bijstaan met online sessies in facebook waarbij de engelen berichten doorgaven en energiewerk met de mensen deden om hun uit de stress te halen en te helpen door te gaan. Ik ben dankbaar voor de mensen die klant zijn gebleven toen de lesruimte dicht ging, dat ze zich over de drempel hebben gezet om onine les te krijgen in Zoom om tot de ontdekking te komen dat het nog steeds net zo gezellig en leerzaam is. Dat heeft mij in deze econisch moeilijke tijden geholpen om op de been te blijven :-)


Ik ben ook heel erg dankbaar voor al die mooie mensen die zo lief zijn geweest om vanuit de goedheid van hun hart een donatie te doen toen we in totale lockdown zaten. In die tijd heb ik maar even niet naar de bankrekening gekeken omdat ik daar niet vrolijk van werd en ik zag daarom maanden later pas al die lieve donaties.


Dat is voor mij reden genoeg om als een gebaar naar jou toe de Engelen Basis Kennis van 2 januari en de Engelen Kaart Reading van 3 januari 2021 met 10% korting aan te bieden. Deze groepsles wordt in Zoom gegeven, dus je hebt geen reistijd of reiskosten en je kan gewoon lekker thuis lunchen en eht even rust nemen van de les of wanneer je dat wilt socializen in de pauzes.


Je kan op de webpagina meer over de workshops Engelen Basis Kennis en Engelen Kaart Reading lezen en je daar aanmelden.


Gebruik wel de kortingscode: black-friday 


Je ziet bij aanmelden nog wel de oude prijs, maar in de bevestigingsemail en de bijgesloten rekening zie je de aangepaste prijs.

Engelen Basis Kennis en Engelen Kaart Reading workshops black friday deals
  
  

Engelen en Engelen Orakel met 50% korting zolang de voorraad strekt

Ook geldt het aanbod nog voor de laatste exemplaren van mijn eerste boek ENGELEN zal in zijn huidige vorm gaan verdwijnen. Ik ben dan ook dankbaar dat ENGELEN 12 jaar op de markt is geweest in deze fantastiche vormgeving. Het is het basis engelenboek voor veel mensen met theorie en praktijk en heeft o.a. downloads die je helpen je spirituele hygiene te doen en ander energiewerk. 

Ik heb nog een aantal exemplaren en het lijkt me een mooi moment om deze voor de feestdagen beide aan te bieden met 50% korting.

Dat maakt dat ENGELEN geen € 19,99 meer kost maar nu nog maar  € 9,99.


Ook ENGELEN ORAKEL is een product waar ik erg blij mee ben maar door de crisis is mijn uitgever Karakter genoodzaakt om voorraden zoveel mogelijk op te ruimen en dat betekent ook dat ENGELEN ORAKEL van de markt zal gaan. Deze set kun je zien als een kaartreading workshop in een doos. Leer je met deze set de engelenkaarten lezen, dan kan je elke engelen kaartenset lezen.

Ik heb ook hier nog een aantal exemplaren van en de geschenkdoos ENGELEN ORAKEL kost nu geen € 39,99 maar € 19,99. Wil je ze kado geven dan is nu het moment om ze te bestellen want de bezorgdiensten zijn allemaal erg druk, zeker met Sint en Kerst die binnenkort op de stoep staan!Engelen en Engelen Orakel in de aanbieding
Ik wens jou een fijne Thanksgiving... en sta ook even stil bij waar jij in dit vreemde jaar dankbaar voor kan zijn


Annelies