Super Vollemaan op dinsdag

Ik hoop dat je een leuke Valentijnsdag gehad hebt. Rob en ik doen er al jaren niets aan, meestal omdat we het vergeten en ik van mening ben dat we beter het hele jaar elkaar kunnen waarderen dan één dag speciaal. Donderdagochtend had ik het me wel herinnerd en Rob een fijne Valentijnsdag gewenst en dat heeft Rob aangezet tot het kopen van bloemen. Toch wel leuk hoor, maar vooral omdat het een verrassing was.


Maar waar ik het deze week over wil hebben is de Super Volle Maan van dinsdag. Deze is om 16:53 helemaal vol en mooi dichtbij de Aarde. Ondanks dat je normaal bij volle maan dingen afsluit, brengt deze een energie die allerlei plannen aanwakkert waar dan ook energie in gestoken wil en kan worden. Maar zorg wel dat je ook alle informatie hebt voor je er volop in duikt. Blijft objectief in je keuzes voordat je tot actie overgaat en vraag zo nodig ook anderen om hulp. Je zal merken dat gaandeweg deze week die plannen escaleren en volop in actie zijn. Zorg dus dat je tot dinsdag je rust ook pakt, want daarna ben je wel even druk met alles wat op je pad komt. Zorg dan ook goed voor jezelf en houd de balans tussen bezig zijn en ontspannen. Om hier mee om te gaan heb ik een kaartlegging voor je gemaakt, die vind je verderop in de nieuwsbrief.


Engelencursus nieuwsbrief 

 

Thuis-cursus Engelen Overleg

Het is een feit dat een kaartreading voor jezelf het moeilijkste is om te doen. Voor anderen gaat het vaak nog wel, zeker voor de mensen die de Engelen Kaart Reading cursus bij me gedaan hebben. Maar voor jezelf een kaartreading geven valt tegen vooral omdat je er zelf bij betrokken bent. Emotioneel of mentaal. Je wilt graag een bepaalde uitkomst of je bent bang voor een eventuele uitkomst. Dat maakt dat je niet objectief de kaarten kan lezen. 


Gelukkig is daar een oplossing voor in de vorm van een Engelen Overleg. Een thuis-cursus die je precies uitlegt hoe je voor jezelf tijdens zo'n overleg per onderwerp steeds een lijstje met inzichten en actiestappen maakt. Wanneer je die inzichten ook echt in je opneemt en begrijpt en de actiestappen uitvoert dan verandert er veel voor je. Lees hier meer over deze nieuwe thuiscursusEngelen Overleg Thuis-cursus bij engelencursus Annelies Hoornik


  

Cursussen die komen

Op 23 en 24 maart geef ik de Leer de Tarot Lezen workshop. In de Paravisie van maart staat er een ook artikel over in omdat het een nieuwe manier van leren is die heel goed werkt. Half maart kan je ook weer de Aquarius Angels Healing workshop volgen. Door op de afbeelding te klikken kom je in de lijst met alle cursussen, kijk ook eens bij de groeiende lijst van thuisstudie cursussen.

 

Engelen cursussen 2019 engelencursus Annelies Hoornik

  

 

E-cursus Wicca Eerste Graad

De Wicca Eerste Graad is een perfecte manier om weer beter in contact te komen met de natuur om je heen en de jaargetijden. Het helpt je de energie in en om je heen beter te begrijpen en daarmee in overeenstemming te leven. Dit doe je door te leren over de Godinnen en Goden, de kosmishce getijden, met oefeningen en magische werk dat goed voelbaar is. Het helpt je te onthaasten en je weer meer jezelf te voelen. Het zijn mooie lessen om de basis van Wicca te leren begrijpen en te ervaren . Ben je nieuwsgierig of er ook klaar voor om dit te ontdekken?  Klik dan hier!


Wicca eerste graad Thuis-cursussen online leren ecursus


 

Super Vollemaan Escalatie legging  

Deze Super Volle maan triggert het nodige dat je aanzet tot actie en het is belangrijk om met de juiste kennis en keuzes van start te gaan en de balans te bewaren. Daarom heb ik deze kaartlegging voor je gemaakt. Je kan deze legging zowel met engelen orakelkaarten doen als met de Tarot. In dit geval denk ik dat de Tarot praktischer antwoorden geeft waar je meer uit kan halen.


Nodig dit keer als je wilt aartsengelen Raguel uit om je bij deze legging te helpen.

 
gratis online engelen kaartlegging

 

Laat de kaarten een voor een op je inwerken en besteed aandacht aan je indrukken en gevoelens. Noteer alles gewoon direct zonder het in twijfel te trekken. Vraag de engelen om meer inzichten wanneer dat nodig is. Veel plezier met deze legging.


Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. 

  

  

De kaartbetekenis per positie 

  1. Hoe kan ik me het beste voorbereiden op de komende tijd?

  2. Waar heb ik meer informatie over nodig?

  3. Hoe kan ik mijn energie het beste verdelen zodat ik energiek blijf?

 

Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online Super Vollemaan escalatie legging gaan. Volg daar de instructies op het scherm. We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt.  

 

 

Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.Dat was de nieuwsbrief weer voor deze week. Ik hoop dat je plezier van de Super Vollemaan en de legging ervoor hebt en je deze week je balans bewaard. Wie weet zie ik je binnenkort bij een workshop of voor een consult en anders tot volgende week.

 

Annelies

 
Reacties van klanten op deze nieuwsbrief