Superbloedwolfmaan met eclips


Dat is toch wel een hele mond vol, maar wat betekent het? Maandagochtend rond 6 uur is er een volle maan, vanwege de tijd van het jaar wordt deze ook wel de bloedmaan, ijsmaan of wolfmaan genoemd. De maan is relatief dichtbij de Aarde vergeleken met andere manen en heet daarom ook een supermaan en dit keer is er ook nog een volledige maansverduistering die in Nederland ook te zien is. Wil je de hele eclips volgen dan moet je om half 4 ’s morgens opstaan, want het begint om 3:36 en zal volledig verduisteren rond 6:13 en vervolgens om 8:50 weer normaal zijn. Afijn dat is hoe de naam tot stand is gekomen, maar nu even over wat het voor je betekent.


Engelencursus nieuwsbrief

 

 

Een volle maan is staat normaal voor iets afronden en loslaten. De maan brengt ons in contact met onze emoties en verbind je met de vrouwelijke energie. Nu tijdens de verduistering heeft dat vooral te maken innerlijk werk, je richten op je eigen emoties met betrekking tot bijvoorbeeld je moeder, maar ook je gevoel van veiligheid dat normaal door je moeder verzorgd wordt in je jeugd. Het is dan ook heel goed mogelijk dat je nu al wat overweldigd voelt door de energie en dat uit zich in zorgen over bijvoorbeeld geld, je werk en door de verandering die je zou willen doorvoeren, maar die voelt alsof het zoveel is. Kleine dingen kunnen je dan ineens emotioneel uit balans halen en dat kan ervoor zorgen dat je te heftig reageert naar je omgeving. Dat kan voor stress in je relatie zorgen.


 Engelencursus nieuwsbrief

 


Bedenk echter wel dat je niet de enige persoon bent die hier doorheen gaat. We leven allemaal onder deze zelfde Superbloedwolfmaan. Wees dus aardig voor jezelf en anderen en ga flexibel om met de energie die nu actief is en nog wel een paar dagen doorgaat. Het goede nieuws is dat deze energie ook helend is voor al die emoties en je er sterker uit komt. Daardoor kan je dan ook op een positieve manier verandering in je leven aanbrengen. Hiervoor vind je verderop een kaartlegging.Cursussen die komen

 

Ben jij ook toe aan verandering? Kom dan eens naar de Zentangle Basis avond op woensdag 23 januari. Een gezellige avond waarin je leert hoe je Zentangle maakt. Echt iedereen kan dit omdat er geen tekentalent voor nodig is. Het is heel ontspannend en leuk om te doen. Wil je je liever ontwikkelen op spiritueel gebied dan kan je in februari bijvoorbeeld ook werken aan je Innerlijke Kind of je Derde Oog. Voor de kaartreaders onder ons is het mogelijk om een Keltische Verdieping te volgen. Keus genoeg. 

 

We zien je graag in Capelle aan den IJssel of in Elst voor een gezellige workshop. Door op de afbeelding te klikken kom je in de lijst met alle cursussen, kijk ook eens bij de groeiende lijst van thuis studie cursussen.

 

Engelen cursussen december 2018 en januari 2019 engelencursus

  

 


Maak thuis kennis met de Aquarius Angels

De Aquarius Angels willen zich graag aan je voorstellen en direct één op één met jou werken. Daarom is deze thuis-cursus gemaakt. Je dan nu fijn thuis op je eigen bank en wanneer het jou schikt de speciale liefdevolle helende energie van de Aquarius Angels zefl ervaren en hun berichten horen en ontvangen. Tijdens deze E-cursus maak je contact met elk van deze 12 bijzondere engelen en leer je ze van dichtbij kennen. Elke engel zal je omhullen met helend licht en jou een boodschap geven passend bij het onderwerp dat je op dat moment naar voren brengt. Zo ervaar je hun liefdevolle begeleiding en heling.

 

Wil je meer weten? Uitgebreide informatie vind je hier 

  

Engelen in je dagelijkse leven e-cursus thuis studie

 

 

Vrouwelijke energie maanlegging   

De balans tussen de mannelijke en vrouwelijke energie is bepalend voor hoe je in jouw leven met situaties omgaat en ook of je bijvoorbeeld te bezorgd bent over mensen en dingen, je vaak schuldig voelt, te sensitief bent en meer. Om hier wat aan te doen heb ik deze kaartlegging voor je gemaakt. Je kan deze legging zowel met engelen orakelkaarten doen of ook met de Tarot werken.


Nodig dit keer als je wilt aartsengelen Gabriël uit om je bij deze legging te helpen.

 
gratis online engelen kaartlegging

 

Laat de kaarten een voor een op je inwerken en besteed aandacht aan je indrukken en gevoelens. Noteer alles gewoon direct zonder het in twijfel te trekken. Vraag de engelen om meer inzichten wanneer dat nodig is. Veel plezier met deze legging.


Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. 

  

  

De kaartbetekenis per positie 

  1. Wat komt er momenteel aan vrouwelijke energie los?

  2. Hoe beïnvloedt me dat in deze periode?

  3. Wat verandert er wanneer ik de moeder energie heel in mijn leven?

  4. Hoe heel ik de moederenergie in mijn leven?

 

Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online Vrouwelijke energie maanlegging gaan. Volg daar de instructies op het scherm. We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt.  

 

 

Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.


Thuis elke dag contact met jouw Engelen

Engelen verbeteren mijn leven al sinds 2000, ze brengen me kennis. Ze weten me te steunen wanneer ik het moeilijk heb en zijn bijzonder goed gezelschap wanneer je alleen bent. Ook helpen ze me bij het maken van keuzes doordat ze me laten weten wat de beste optie op dat moment is en het gevoel voor humor van de gemiddelde engel is echt fantastisch.

 

Wil jij ook meer Engelen in je dagelijkse leven? Dat kan door je wat meer in ze te verdiepen. Om je daarbij te helpen is deze e-cursus Engelen in je Dagelijkse leven ontworpen. De e-cursus bestaat uit een pdf van 68 mooi vorm gegeven pagina's met informatie en technieken en 5 visualisaties in mp3 formaat waar je veel van kunt leren en zo dagelijks praktisch te gebruiken.

 

  

Engelen in je dagelijkse leven e-cursus thuis studie

 

  

Dat is het weer voor nu. Wees aardig voor jezelf en anderen in deze emotioneel uitdagende dagen. Wie weet zie ik je binnenkort bij een van mijn workshops of voor een consult. 

 

Annelies

 
Reacties van klanten op deze nieuwsbrief