Pittige energie en emoties

De energie van dit moment vraagt dat je eerlijk bent naar jezelf toe, want er komt een belangrijke boodschap van je ziel aan die een verstrekkend gevolg heeft. Dit brengt ook sterke emoties met zich mee, maar kijk wel uit dat je deze emoties niet bij anderen dumpt of je daarop af reageert. Het is nodig te weten wat je motiveert en het oude zeer van die emoties los te laten. Het is belangrijk om deze week het wat rustiger aan te doen en alert te zijn op de tekenen en boodschappen die je krijgt omdat ze belangrijk zijn. De aankomende volle maan van donderdagnacht zal ook je nachtrust wat beïnvloeden en daardoor kunnen emoties wat ontregelt raken. Engelencursus Nieuwsbrief 25 februari 2018Daarnaast zal een groot deel van dit jaar op de één of andere manier beïnvloed worden door de voorschaduw en retrograde van Neptunus. Dit betekent dat er veel behoefte is aan spirtitualiteit, innerlijke rust en vrede en dat onze zieledoelen meer in ons bewustzijn komen. Tijd dus om daar op te letten en er voor te zorgen dat je daar dan ook wat mee doet. 


Als met al een goed moment om je aandacht te richten op wat belangrijk is, je bewust te zijn van waar je tijd in steekt dat helemaal niet zo belangrijk is als jij denkt en je innerlijke motivatie te herkennen zodat je gericht deze belangrijke periode voor je ziel ingaat. Daarvoor vind je verderop een kaartlegging.


Boek een consult bij Annelies of volg een leuke online cursus

  

Cursussen die komen

Naast een nieuwsbrief schrijven geef ik natuurlijk ook workshops en ik breng ze graag onder je aandacht. De afbeelding laat zien wat er in de komende maanden aan workshops gegeven worden. We zien je graag in Capelle aan den IJssel of in Elst voor een gezellige en nuttige engelendag.


Engelencursus workshops in maart en april 2018

Thuisstudie

Wil je in de maanden die komen iets voor jezelf doen? Begin dan aan een thuisstudie Wicca. De Wicca Eerste Graad jaargang is er onder andere om je een betere connectie met de natuur en haar energetische getijden te laten maken. Te gaan begrijpen en bewust te ervaren hoe je beïnvloed wordt door de energieën om je heen en hoe jij onbewust ,maar als je eenmaal leert hoe ook bewust, de omgeving met jouw energie beïnvloed. Je leert wat magisch werk is en hoe men vroeger met het goddelijke principe omgaat. Dit abstracte begrip leer je veel persoonlijker kennen, waardoor je spiritualiteit een groeispurt kan maken. Die wordt ook ondersteund door de oefeningen die je doet. Er wordt natuurlijk alleen met witte magie gewerkt. 


Wicca eerste graad - jaargang e-cursus bij Engelencursus thuisstudie


Zielefocus kaartlegging

De energie die deze week van start gaat vraagt dat je in elk geval wat meer gefocussed op je ziel verder gaat. Deze kaartlegging is ervoor gemaakt je daarbij te helpen en kun je met de Engelen Orakelkaarten doen of met de Tarot. Wanneer je met de Tarot werkt, gebruik dan voor de vierde kaart alleen de grote Arcana. Voor de rest kun je alle kaarten van je Tarot gebruiken.Engelen kaartlegging zielefocus engelencursus nieuwsbrief

 

De kaartbetekenis per positie

  1. Welk oud zeer kan ik nu loslaten?

  2. Wat is op dit moment belangrijk voor mij?

  3. Wat is op dit moment niet belangrijk voor mij?

  4. Wat is mijn innerlijke motivatie?

  5. Welke boodschap hebben mijn Beschermengelen voor mij?


Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online 5-kaart Zielefocus legging gaan. Volg daar de instructies op het scherm. Wil je zelfstandiger de kaarten kunnen lezen dan zijn er mogelijkheden. We hebben tegenwoordig ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt. Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen.Meer innerlijke spirituele inzichten ontvangen?

Lees dan het boek Op Reis door Visioenenland. Dit boek laat de reis van de schrijfster zien en hoe dit haar diepe inzichten gebracht heeft. Ze heeft dit bij elkaar gevoegd in een soepel leesbaar boek met elkaar opvolgende belevenissen tijdens haar meditaties en helingen. Het is een uitstekend boek om je zelfvertrouwen mee te onderbouwen op spiritueel gebied omdat het groeiproces heel herkenbaar en zo duidelijk te volgen is. Wil je meer weten of bestellen? Klik dan hier!Op reis door Visioenenland van Anitsa Kronenberg


 

Dit is weer de nieuwsbrief voor deze week. Veel plezier met de kaartlegging en gun jezelf genoeg rust om naar je ziel te luisteren en bedenk dat iedereen deze week onder emotionele stress staat. Wees aardig voor elkaar. 


Annelies

Reacties van klanten op deze nieuwsbrief