Boeken  |  Kaartensets  |  CD's  |  Annelies  |  Waardebonnen  |  Downloads

Top 10  |  Nieuw  |  Afrekenen  |  Klantenservice   


 

Op reis door visioenenland


Titel: Op reis door visioenenland
Auteur: Anitsa Kronenberg
isbn: 9789079995363
Uitgeverij: Angelo
Taal: Nederlands

Prijs: € 19.99
Klant beoordelingDit boek is het verslag van vele ontdekkingsreizen door een wereld waarvan de bewoners zich niet met een menselijke stem kunnen uiten, maar o zo veel te zeggen hebben.

 

Anitsa Kronenberg richt zich door middel van meditatie op de etherische wereld die achter de materiële wereld schuil gaat. Ze komt in contact met dieren, stenen, natuurwezens, gidsen en zelfs voorwerpen. Ze ontdekt dat intelligent bewustzijn niet voorbehouden is aan de mensheid. Intelligent bewustzijn is overal. Het is verrassend te merken hoe zeer de etherische wereld invloed heeft op ons dagelijks bestaan, zonder dat we ons dat bewust zijn. Voor Anitsa is het of ze een film instapt en daar handelend kan optreden.

 

De etherische wereld heeft een andere structuur dan de stoffelijke wereld, enigszins vergelijkbaar met de logica van de droom. Je verplaatst je er niet van a naar b, maar situaties nemen je als het ware mee zodat je van gebeurtenis naar gebeurtenis schiet. Voor Anitsa zijn deze plotselinge wendingen inmiddels gewoon, net als het feit dat inzichten en beelden over diverse zaken tegelijkertijd in haar binnenkomen. Rationaliteit die in onze wereld zo belangrijk wordt geacht, is in die wereld irrelevant. Toch komen de kracht en logica van de boodschappen duidelijk naar voren. Anitsa leert er om met problemen om te gaan. Ze wordt geholpen zichzelf en anderen te genezen. En ze leert de tekenen in de natuur te verstaan.

 

Met dit boek wil Anitsa mensen aanmoedigen om ook contact te maken met deze wereld waar we allemaal deel van uitmaken en die voor iedereen toegankelijk is. De vraag hoe je dat moet doen, is niet eens zo belangrijk. Ieder mens zal deze werelden immers op zijn eigen manier kunnen binnentreden. Belangrijk is alleen dat mensen op het idee gebracht worden om dat te gaan doen.

 

In dit boek laat Anitsa uitsluitend haar ervaringen spreken, zonder oordeel en niet uitgaande van enige theorie. Dit doet zij in een taal waarin liefde en mededogen voor al het bestaande moeiteloos doorklinken. Het toont hoezeer zij heeft geput uit een zuivere bron. Vele diepzinnige inzichten en uitspraken passeren de revue zoals: negatieve krachten zijn in wezen bondgenoten, die alles doen om de mens zichzelf bewust te doen worden; aftakeling en verval hebben een zuiverende en liefdevolle werking; het uitgangspunt van iedere heling is liefde.

 

Het kernthema van dit boek is bewustwording. Het belang van bewustwording komt tot uitdrukking in een tweetal inzichten, die misschien wel tot de mooiste behoren die Anitsa uit haar ervaringen verkrijgt, namelijk dat de mens de grote taak heeft om tot voortrekker te dienen voor het hele evolutionaire proces en de verantwoordelijkheid heeft om de Aarde op een harmonieuze manier te beheren. Zelf zegt Anitsa over haar boek: “Het is te mooi om niet te delen”. Laat het u inspireren om uw eigen pad naar deze werelden te vinden.

 

Kortom, een boek voor ieder beschouwelijk ingesteld mens die de astrale wereld wil verkennen.