Persoonlijke momenten

Begin oktober is wanneer ik het vaak wat moeilijker heb. Mijn moeder zou de 13e jarig zijn geweest maar ze is iets meer dan tien jaar geleden overleden. Dit maakt dat ik dan wat meer met mezelf worstel. Dat uit zich op verschillende manieren. Het kan zijn dat ik op de bank ga zitten en helemaal niets meer doe anders dan de koelkast plunderen of ik schiet naar de andere kant door en stort me op mijn werk. Dit keer was het dus werken. Nou heb ik ook wel het nodige liggen dat gedaan moet worden, dus het pakt redelijk uit. Gelukkig is het dit jaar, na al die tijd, ook wat verzacht en niet meer zoals in het begin toen het me soms een maand of langer uit mijn doen had.


Engelencursus nieuwsbrief


Dat was ook de reden dat ik na al die jaren ook eindelijk eens tijdens de Medium Reading Geven workshop open stond om readingen te ontvangen die te maken hadden met mijn moeder en dat was goed. Het heeft me inzichten gegeven die ik zelf niet had gekregen. Vooral omdat het te dichtbij is en je eigen emoties en gedachten dan in de weg lopen van het ontvangen van een bericht van een dierbare. Voor jou heb ik dit keer een kaartlegging waarin jij contact kan maken met een dierbare overledene om een bericht te ontvangen.

 

Cursussen die komen

Op het plaatje zie je wat er in de komende maanden aan workshops gegeven wordt. We zien je graag in Capelle aan den IJssel of in Elst voor een gezellige en nuttige engelendag. Door op de afbeelding te klikken kom je in de lijst met alle cursussen en e-cursussen.

 

Engelen cursussen herfst2018 engelencursus

  

Wicca thuisstudie

Eind oktober is het Halloween, de nacht van 31 oktober op 1 november is wanneer de sluier tussen de werelden dun is. Je kan dan gemakkelijk contact maken met je dierbare overledenen. Het is ook de tijd dat officieel de donkere helft van het jaar begint. Dit is de tijd waarin we meer binnen zijn en innerlijk werk doen. Dan is het meteen ook het Wicca nieuwjaar en een ideaal moment om eens na te denken over wat jij nodig hebt. Wil je een snel en sterk spiritueel groeipad? Begin dan aan de thuis-cursus Wicca.

 

De Wicca Eerste Graad jaargang is er onder andere om je een betere connectie met de natuur en haar energetische getijden te laten maken. Je leert hoe je beïnvloed wordt door de energieën om je heen en hoe jij onbewust - maar als je eenmaal leert hoe - ook bewust, de omgeving met jouw energie beïnvloedt.

 

Je leert wat magisch werk is en hoe men vroeger met het goddelijke archetype omging. Dit abstracte begrip leer je veel persoonlijker kennen, waardoor je een groeispurt maakt. Zo leer je de eeuwenoude principes en energieënte gebruiken in je dagelijkse leven. Hierdoor krijg je meer grip, meer innerlijke rust en controle. Het helpt je om je spirituele spierkracht sterk te ontwikkelen zodat je magische werk - waarmee je jouw doelen bereikt - ook veel sterker wordt.

 

Dit alles wordt ondersteund met de oefeningen, achtergronden, kleine ritueeltjes en magisch energiewerk. Er wordt vanzelfsprekend alleen met witte magie gewerkt..

 

Lees er hier meer over en meld je aan...

  

Wicca eerste graad - jaargang e-cursus bij Engelencursus thuisstudie


Voor de mensen die de eerste jaargang al doen: de Tweede Graad
is inmiddels beschikbaar wanneer je door wilt stromen naar een hoger niveau.

 


De Dierbare Overledene kaartlegging

Heb jij ook een dierbare verloren en vraag je je af wat ze je nog willen laten weten? Vanuit hun plek in het Licht zien onze dierbaren alles veel duidelijker dan wij en kunnen ons dan ook helende en liefdevolle berichten brengen. Denk voordat je de kaarten schudt even aan de dierbare overledene waar je de legging mee wilt doen. Nodig hem/haar in gedachten uit om bij je te zijn.


Deze legging kan goed met zowel de engelen orakelkaarten als de Tarot gedaan worden. Een extra laag krijg je wanneer je eerste 3 orakel kaarten neerlegt en leest, en er vervolgens een laag Tarot overheen legt.

 
gratis online engelen kaartlegging

 

Laat de kaarten een voor een op je inwerken en besteed aandacht aan je indrukken en gevoelens. Noteer alles gewoon direct zonder het in twijfel te trekken. Vraag de engelen om meer inzichten wanneer dat nodig is. Veel plezier met deze legging.


Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. 

  

  

De kaartbetekenis per positie 

  1. Wat kan je me vertellen over onze relatie als zielen t.o.v. elkaar?

  2. Wat kan er nog geheeld worden tussen ons?

  3. Wat is je boodschap voor mij?

 

Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online 3-kaart dierbare overledene legging gaan. Volg daar de instructies op het scherm. We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt. Wil je zelfstandiger de kaarten kunnen lezen dan zijn er mogelijkheden in de vorm van een workshop of de thuisstudie die je hieronder vindt. 


 

Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.

 

Wil jij ook direct van de engelen horen wat ze jou te melden hebben?

Dat kan met deze thuis-cursus. De doos bevat het boek en de engelen orakel kaarten. Het boek legt je stap voor stap uit hoe je de berichten van de engelen via je engelenkaarten kan ontvangen. Je leert steeds een stukje meer, zodat het gemakkelijk en soepel gaat. Er staan door het boek heen veel oefeningen die je daarbij helpen en leuke leggingen waar je veel van leert en zelf mee aan de slag kan gaan. Wanneer je eenmaal geleerd hebt hoe de engelenkaarten te lezen met dit boek en de bij behorende kaarten, dan kun je met elke engelen kaartenset de boodschappen ontvangen en ben je niet beperkt tot één setje kaarten.
Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten? Klik dan hier!

Engel orkakel boek met kaarten thuis cursus


 

Ik hoop dat jij ook geniet van onze mooie nazomer. Veel plezier weer met de engelen kaartlegging en tot de volgende nieuwsbrief. 


Annelies

Reacties van klanten op deze nieuwsbrief