Persoonlijke-kracht, zelfacceptatie en hartewensen

Dit weekend komen we vooral de energie van Saturnus, de Zon en Uranus tegen. De invloed van Saturnus betekent dat we ons bewust worden van onze innerlijke kracht. Naast je persoonlijke verantwoordelijkheden is het goed om ook voor je zelf dingen te doen die ons helpen om zelfvertrouwen te vergroten. Accepteer dus je eigen kunnen.


De Zon heeft nu ook een krachtige invloed op ons en maakt dat we eerlijk naar onszelf toe willen zijn over wie we zijn. Ga er dan ook ’s avonds even rustig voor zitten dit weekend. Steek een kaars aan en kijk in de vlam. Accepteer volledig wie je bent. Denk er ook eens over na hoe het licht van de vlam al het donkere eromheen volledig absorbeert… en hoe dit voor jou ook geldt voor je goede en mindere aspecten.


Engelencursus Nieuwsbrief 28 okt 2017En dan komt Uranus nog om de hoek die in ons de behoefte wakker maakt om onze diepste hartewensen te verwezenlijken. Uranus helpt ons ook om ons te realiseren dat we als ziel een veel in ons macht hebben en alles kunnen bereiken wat we willen. Het weekend en je daarin geplande activiteiten kunnen dit gevoel in de weg lopen en je wat frustreren. Neem in elk geval een klein stapje in de goede richting zodat je een begin hebt aan het bereiken van je dromen. Ik kom daar verderop in de nieuwsbrief nog een keer op terug met de kaartlegging. 


We zijn natuurlijk nog steeds in het begin van de 9 jaarcyclus en nogmaals wat nu in gang gezet wordt is bepalend voor de overige acht jaar. Bedenk ook dat we komende week november al in gaan en als je realistisch bent, dat je in december vooral geleefd wordt door alles wat tijdens en om de feestdagen gebeurd. Je hebt dus eigenlijk nog een maand om de belangrijke zaken af te handelen. 

  


Aardgebonden geesten en entiteiten loslaten 5 november 2017

 

Cursussen die komen

De meest overzichtelijke manier om je te laten weten welke workshops er aankomen is ze even in een lijstje te zetten. Bij deze kun je zien wat er in de komende weken aan workshops gegeven worden. We zien je graag in Capelle aan den IJssel of in Elst voor onze Engelenworkshops of doe de nieuwe thuis cursus.


 Datum Cursus Locatie
29-06-2024Tarot VerdiepingCapelle aan den IJssel


Kaartlegging om krachtig te zijn en je wensen in gang zetten

Deze legging is gemaakt om je te helpen een beter contact met jezelf te hebben, want wanneer je jezelf volledig accepteert en je eigen sterke kanten kent, dan kun je je hartewensen werkelijkheid laten worden.Daarom deze specifieke legging.


Stel terwijl je schudt in gedachten de vraag die bij elke positie staat hieronder, trek een kaart en schud voor de volgende kaart. Ga zo door tot je ze alle drie hebt liggen.Engelen kaartlegging om krachtig te zijn en je wensen in gang te zetten

 

De kaartbetekenis per positie

  1. Welk talent komt me goed van pas dat ik nog niet erken?

  2. Hoe kan ik een start maken aan het bereiken van een hartewens?

  3. Welk deel van mezelf accepteer ik nog niet volledig?


Houd bij het bekijken van de kaarten in gedachten waar elke kaart voor staat en koppel de indrukken die je krijgt bij de kaart aan de positiebetekenis.


Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online 3-kaartlegging om m krachtig je wensen te manifesteren gaan. Volg daar de instructies op het scherm. Wil je zelfstandiger de kaarten kunnen lezen dan zijn er mogelijkheden. We hebben tegenwoordig ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt. Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen.


Zelfacceptatie en je sterke kanten kennen hoort bij je Ziel 

Een boek dat prima past bij het thema van deze week is ENGELEN EN DE ZIEL want dit boek bespreekt hoe je ziel ten opzichte van jou als mens aanwezig is. Hoe je er goed mee samen kan werken en bij het boek zitten diverse technieken en downloads die je daarbij helpen. Engelen en de Ziel van Annelies Hoornik


 

Dit is weer de nieuwsbrief voor deze week. Ik wens je een geïnspireerde, creatieve en vooral ook authentieke week toe. Houd het in balans!!!
Annelies

Reacties van klanten op deze nieuwsbrief