Oud en Nieuw in 2020

De kerstdagen zijn al weer geweest en oudjaar staat bijna voor de deur. Tijd vliegt ondanks dat je door het jaar heen ook momenten hebt waarin de tijd erg langzaam lijkt te gaan. Wanneer je wacht bijvoorbeeld dan lijkt zo'n zelfde minuut ineens veel langer te duren. Dan zijn er momenten waarop de tijd wegglipt en je het niet eens merkt omdat je bezig bent. Meestal is dat wanneer je met jouw passie bezig bent. Dat zjin de momenten waarin je bezig bent met dingen die belangrijk zijn voor je ziel. Je gevoel voor tijd valt dan weg en ineens is het veel later dan je denkt. 


Engelencursus nieuwsbrief


Voor mij is dit jaar grotendeels voorbij gevlogen omdat mijn werk ook mijn zielepad is en ik heel vaak in die energie zit waarin de tijd wegglipt. Ik hoop dat dit voor jou ook zo is. Zelf ben ik van plan om dit komend jaar niet alleen voor anderen spiritueel bezig te zijn maar weer meer aan mijn eigen spirituele groei te werken. Dat is ook nodig. Dit betekent dat ik weer ga leren. Online dit keer en ik ben benieuwd wat het me zal brengen. 


gratis online engelen kaartleggingVoor 2020 wens ik jou ook spirituele groei op een manier die je ziel blij maakt. Want dat is wat je lichaam en geest blij en gezond maakt. Verderop in deze nieuwsbrief vind je ook een nieuwjaars legging om te doen zodat je alvast een overzicht krijgt van wat je komend jaar kan verwachten.

 

Cursussen die komen

Een nieuw jaar brengt nieuwe kansen om spiritueel te groeien. Ben je nog onbekend met engelenwerk dan is de Engelen Basis Kennis op 4 januari eventueel in combinatie met de Engelen Kaart Reading van 5 januari (samen als Engelen Basis en Kaart Reading weekend met korting) een leuk begin.


Ben je al wat langer bezig dan zal je de twee extra kaart workshops Holistische Oorsprong van Ziekten en Engelenwerk met groepen wel leuk vinden en zeker heel nuttig als je een eigen praktijk hebt. 


Tijdens de Magische Midwinter Momenten heb ik het al gehad over hoe belangrijk de schrikkeldag dit jaar is. Daar heb ik dan ook voor zaterdag 29 februari een aparte dag gepland om samen met de Engelen aan de vooruitgang van je ziel en de verschuiving naar een hoger bewustzijnsniveau te werken. Wil je meer weten over Schrikkeldag - Springplank voor je Ziel klik dan hier


Door op de afbeelding te klikken kom je in de lijst met alle cursussen en e-cursussen.

 

Engelen cursussen winter 2020 engelencursus

  

Online cursus Werken met Verlichte Meesters

In deze online cursus behandelen we 14 Verlichte Meesters. Deze liefdevolle wezens zijn er voor iedereen. Ze helpen je graag bij jouw levensvragen en situaties waar je het moeilijk mee hebt. Door met de Verlichte Meesters te werken maak je ook een persoonlijke groei door. Per Verlichte Meester krijg je geschiedenis/informatie, een channeling, een overzicht van waar deze Meester bij kan helpen, aanroepingen en een visualisatie/energie werk. Je kan de hele workshop online volgen en als je wilt het bonusmateriaal downloaden en printen om een Verlichte Meesters Journaal en een eigen kaartenset te maken. 

Omdat de workshop nieuw is geef ik je 10% korting op de originele prijs van € 54,45 dan betaal je €49,00 deze korting geldt tot en met oudjaarsdag. Pak dus je kans om deze bijzondere cursus nog met korting te starten. Lees er hier meer over en meld je aan


Online cursus Werken met Verlichte Meesters bij Engelencursus

 

 

Tarot Tip - Jouw Tarot Jaarkaart

Dit keer wil ik je uitleggen hoe je jouw Tarot Jaarkaart vindt voor komend jaar. Dit is de energie die door het jaar heen voor jou actief is. Het kan je steunen en soms ook hinderen maar is wel constant aanwezig. Het is dus goed om te weten welke energie jou beïnvloed in 2020.


Het is vrij simpel en je kan meteen meedoen. Tel bij 2020 de maand en dag van je verjaardag op. Ik ben van 28 april en in mijn geval is dat dus 2020 + 28 + 4 = 2052. Dan tel ik de afzonderlijke getallen van de 2052 weer bij elkaar op: 2 + 0 + 5 + 2 = 9. Wanneer je getal 23 of meer is dan tel je weer bij elkaar op tot je een getal hebt dat van 1 tot 22 loopt. In de Tarot heb je 22 Grote Arcana kaarten. Je getal komt dus overeen met een van deze kaarten. De Dwaas is in dit geval nummer 22. 


Voor mij is mijn jaarkaart voor 2020 nummer 9. IX in Romeinse weergave. Dat is de kaart van de Heremiet/Kluizenaar. Dit betekent dat de energie die voor mij belangrijk zal zijn door 2020 heen, die van inkeer, meditatie en werken aan mijn innerlijke wijsheid is. Dat komt goed uit, want ik had al plannen zoals je eerder hebt kunnen lezen voor een online studie die mij ondersteund in mijn spirituele groei. Ik vind meestal een afbeelding van de kaart en vergroot die uit om te printen en hang deze boven mijn pc, zodat ik de kaart regelmatig zie en er aan herinnerd wordt dat deze energie actief is in mijn leven. Dat helpt me om er door het jaar heen iets mee te doen. Leer ook hoe je de Tarot leest tijdens het Leer de Tarot Lezen weekend.

Wat is jouw Tarot Jaarkaart?


Tarot Jaarkaart Engelencursus nieuwsbrief

 


Een Nieuwjaars legging voor 2020

Traditioneel sluiten we 2019 af en beginnen 2020 met goede voornemens. Iedereen die met Engelen Orakel of Tarot kaarten werkt doen natuurlijk een nieuwjaarslegging. Bij deze legging heb je 9 kaarten nodig om te kijken wat de energieën van 2020 zullen zijn en hoe daar het beste mee om te gaan. Dit keer nodig ik je uit om de legging dubbel te doen. Want je komt vast meer dan 1 obstakel en 1 kans tegen. Heb je de kaarten waar je thuis mee werkt, gebruik dan het liefst 2 sets kaarten. En leg ze wel in 1 patroon maar meteen naast elkaar voor elke positie. Heb je geen kaarten en ga je deze legging online doen, doe het geheel dan gewoon 2 keer.

gratis online engelen kaartlegging

 

Laat de kaarten een voor een op je inwerken en besteed aandacht aan je indrukken en gevoelens. Noteer alles gewoon direct zonder het in twijfel te trekken. Vraag de engelen om meer inzichten wanneer dat nodig is. Ik wens je veel plezier met deze legging. 


Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. 

  

  

De kaartbetekenis per positie 


1 - Wat zeggen de engelen over afgelopen jaar?

2 - Hoe kan ik het beste mijn doelen halen?

3 - Welke stappen kan ik dit jaar het beste ondernemen?

4 - Waarover gaat de energie van 2019 die ik nog loslaat?

5 - Wat is mijn thema voor 2020?

6 - Welde kansen komen op mijn pad?

7 - Welke obstakels kom ik tegen?

8 - Welk van mijn talenten helpen me daarbij?

9 - Wat moet ik verder nog weten over het komende jaar?


 

Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online 9-kaart Niewjaars legging 2020 gaan. Volg daar de instructies op het scherm. We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt.  


 

Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.


 

Ik wens je een heel gelukkig, gezond en succesvol 2020 toe waarin al je wensen werkelijkheid worden. 

Annelies