Afsluiten van oud zeer en balans vinden

De energie van deze week heeft met de afnemende maan veel te doen over het afsluiten van dingen. Dit keer vooral op emotioneel gebied. Een mooi moment om oud zeer achter je te laten. Het zal zich vanzelf aankondigen, of misschien is het iets dat zich de laatste tijd al aan het oppervlak van je bewustzijn heeft bevonden. Hoe dan ook… tijd om er iets mee te doen. Het hoe ervan komt bij mij duidelijk binnen als het verwerken van oude emoties zodat je het gedachtengoed dat erbij hoort los kan laten en daarmee het geheel achter je kan laten.


 

Engelencursus Nieuwsbrief

 

Kom naar de Tarot verdieping cursus op 29 juni bij Annelies of volg een leuke online cursus

   

Nou weten de meeste mensen wel dat met emoties ook vaak de behoefte aan eten naar voren komt. Het is een bekend verschijnsel. Maar emotioneel eten zal het probleem niet oplossen, het eten is iets dat we doen om ons tijdelijk beter te voelen en niet te hoeven kijken naar wat ons die emoties bezorgt. Het beste kunnen we ons dus matigen en er voor gaan zitten. Vaak is 10 minuten al meer dan genoeg om echt eerlijk met onszelf te zijn en zo tot het punt te komen dat we ons gedachtengoed aan kunnen passen en zo de situatie voor onszelf te veranderen.volle maan en nieuwe e-cursus Engelencursus nieuwsbrief

AVG

Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dit onder andere om de privacyrechten van bezoekers van websites beter te beschermen. Vanzelfsprekend gaan wij altijd met zorg om met de gegevens die je ons toevertrouwd. We delen nooit gegevens met anderen of voor commerciële doeleinden. Wij zijn daarom de afgelopen week bezig geweest om alles hiervoor op de website klaar te maken. Onze therapeuten hebben een email gehad met het verzoek om toestemming te geven, zodat ze in de therapeutenlijst kunnen blijven staan. Onze privacy policy, die je altijd in de grijze footer van onze website kunt vinden is verder uitgebreid... en natuurlijk heb je als klant of nieuwsbrieflezer altijd de mogelijkheid om je gemakkelijk af te melden voor de nieuwsbrief, je gegevens in te zien of te laten verwijderen.Cursussen die komen

Naast een nieuwsbrief schrijven geef ik natuurlijk ook workshops en consulten. Deze breng ik graag onder je aandacht. De afbeelding laat zien wat er in de komende maanden aan workshops gegeven worden. We zien je graag in Capelle aan den IJssel of in Elst voor een gezellige en nuttige engelendag. Klik op de afbeelding om alle cursussen te zien.

 

Engelen cursussen in mei en juni bij engelencursus

 

    

Oud zeer helen kaartlegging

Deze kaartlegging is gemaakt om je te helpen bij het verwerken van oud zeer. Je kunt deze legging doen met Engelen Orakel kaarten of met de Tarot. Wanneer je beide in huis hebt, dan is het ook een goed idee om de legging als volgt te doen. Neem een situatie in gedachten. Gebruik eerst de Engelen Orakel kaarten om de legging te doen zoals het plaatje aangeeft. Schud ze en leg alle kaarten direct open en pak vervolgens de Tarotkaarten schud ze en leg bij elke Engelen Orakel kaart een Tarot kaart. Zo geven ze samen het spirituele aspect en de praktische kant van elke kaartpositie aan. Dit maakt de legging extra krachtig.


oud zeer helen engelen kaartlegging

 
Bekijk elke kaart goed en houd in gedachten op welke positie deze ligt, dat vertelt je waar deze kaart exact over gaat. Heb je het dan nog niet helemaal duidelijk vraag dan aan de engelen om je meer informatie te geven zodat je het beter snapt.

  

  

De kaartbetekenis per positie

  1. Wat doet deze situatie met je?

  2. Wat is de blokkade met betrekking tot deze situatie?

  3. Welke emoties spelen op dit moment?

  4. Wat moet ik veranderen om de blokkade los te laten?

  5. Wat doet dat voor mijn emoties?

  6. Wat zal het resultaat van de verandering zijn?

 

Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online 6-kaart oud zeer helen legging gaan. Volg daar de instructies op het scherm. Je kan natuurlijk ook overwegen om een workshop zoals Leer de Tarot lezen of de Engelen Kaart Reading te volgen, zodat je geheel zelfstandig met de kaarten aan de slag kan gaan.


We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt.  Ik vind het altijd leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. 


 

Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.

  


Meer Engelen in je dagelijkse leven

Engelen verbeteren mijn leven al sinds 2000, ze brengen me kennis, helpen me bij keuzes. Ze weten me te steunen wanneer ik het moeilijk heb en zijn bijzonder goed gezelschap wanneer je alleen bent. Ook helpen ze me bij het maken van keuzes doordat ze me laten weten wat de beste optie op dat moment is en het gevoel voor humor van de gemiddelde engel is echt fantastisch. Wil jij ook meer Engelen in je dagelijkse leven? Doe dan de e-cursus Engelen in je Dagelijkse leven. De cursus bestaat uit een pdf van 68 pagina's en 5 visualisaties in mp3 formaat. Waar je veel van kunt leren om dagelijks praktisch te gebruiken.

 

  

Engelen in je dagelijkse leven e-cursus thuis studie


 

Dat is dan weer de nieuwsbrief voor deze week. Veel plezier met de legging en wie weet tot ziens bij de numerologie workshop of een van de andere specials die er aan komen!


Annelies

Reacties van klanten op deze nieuwsbrief