Oud en nieuw 2017 met Nieuwjaarslegging

Denk jij dat ook wel eens dat de tijd vliegt? Ik zeker wel. Soms kijk ik vooruit en denk dat wat voor me ligt nog zover weg is en dan ineens kijk je terug. Dit jaar bijvoorbeeld heeft voor mij diverse hoogte- en dieptepunten gehad en is voorbij gevlogen. De twee beste momenten in dit jaar waren voor mij onze bruiloft en gewoon een heel ontspannen wandeling door een dierentuin tijdens onze vakantie... Het is ook een jaar geweest waarin beslissingen genomen zijn die in het komend jaar hun manifestatie zullen hebben. Ik verheug me daarop en vraag me af hoe jouw jaar geweest is. Rond oud en nieuw is het ook gebruikelijk om met kaarten een legging te doen om het oude jaar los te laten en het nieuwe te verwelkomen. Daarvoor is de legging die je verderop in deze Engelencursus nieuwsbrief vindt.


 

engelencursus nieuwsbrief gelukkig nieuwjaar 2018

  


Voor het komende jaar wens ik je een bijzonder jaar toe waarin je met blije verwondering de Wereld om je heen nog beter leert kennen. Een jaar waarin je gezondheid optimaal is en je vooral ook gelukkig en succesvol bent. Maak er wat moois van!


Begin het nieuwe jaar goed met een kennismaking met de engelen. De Engelen Basis Kennis is er om jou te helpen de Aartsengelen en je Beschermengelen meer bij jouw dagelijkse leven te betrekken. Dogma's worden besproken, je leert wat je van de engelen kunt verwachten... dat ze een fantastisch gevoel voor humor hebben en natuurlijk gaan we ook samen met de engelen aan de slag...  Lees meer over deze workshop of meld je aan.

  


Engelen Basis Kennis op 6 januari 2017

 

Cursussen die in het eerste kwartaal gegeven worden

De meest overzichtelijke manier om je te laten weten welke workshops er aankomen is ze even in een lijstje te zetten. Bij deze kun je zien wat er in de komende weken aan workshops gegeven worden. We zien je graag in Capelle aan den IJssel of in Elst voor onze Engelenworkshops of doe de wicca thuiscursus.


 Datum Cursus Locatie
29-06-2024Tarot VerdiepingCapelle aan den IJssel


Zelf thuis leren is leuk

Je kan in je eigen tempo het lesmateriaal in je opnemen. Gezellig met een kop thee of koffie erbij. Je kan dingen uitproberen en nog eens herlezen voordat je verder gaat. Dit maakt het zo fijn om met Wicca thuis bezig te zijn. Het is natuurlijk ook leuk in een groep, maar dat station ben ik inmiddels een aantal jaren voorbij vanwege de hoeveelheid werk die daarmee gepaard gaat en mijn gebrek aan tijd om dit allemaal uit te voeren. Uiteindelijk is Wicca een heel individueel pad en daarmee uitermate geschikt om zelf thuis dingen uit te proberen en te ervaren en zo op jouw spirituele groeipad grote stappen te maken. Heb je toch de behoefte om Wicca samen te doen, dan is de Facebook groep voor onze thuiscursisten een goede plek om je ervaringen te delen en me te doen met de tips die gegeven worden voor bijvoorbeeld volle maan ritueeltjes en meer.

  

Wicca eerste graad - jaargang e-cursus bij Engelencursus


Nieuwjaarslegging

De Nieuwjaarslegging helpt je om te zien wat je uit het oude jaar meeneemt en wat het komende jaar je zal brengen. Deze legging neemt iets meer tijd maar geeft je dan ook een goed inzicht in wat komen gaat.
 
Allereerst stel je in gedachten de vraag "Wat willen jullie me vertellen over het nieuwe jaar?" aan de engelen, dan schud je de kaarten en kiest er 7 uit die je legt volgens het patroon hieronder. 


Laat de kaarten een voor een op je inwerken, besteed aandacht aan je indrukken en gevoelens en hoe de betekenis per positie hier meespeelt. Vraag de engelen om meer inzichten wanneer dat nodig is. Maak aantekeningen zodat je hier later in het jaar nog eens op terug kan kijken en de adviezen en inzichten niet verloren gaan.


Nieuwjaars Engelen kaartlegging nieuwsbrief engelencursus

 

De kaartbetekenis per positie

 

1 - Wat is het hoofdthema van het komende jaar?

2 - Welke energieën uit 2017 laat ik los?

3 - Welke talenten neem ik mee naar 2018?

4 - Welke grote kans krijg ik in 2018?

5 - Welk obstakel komt in 2018 op mijn pad?

6 - Hoe kan ik het beste met dit obstakel omgaan?

7 - Hoe maak ik van mijn doelen en dromen werkelijkheid in 2018?Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online 7-kaart Nieuwjaarslegging doen. Volg daar de instructies op het scherm. Bedenk wel dat de kaarten op het scherm gewoon in een rechte lijn getoond worden, maar dat de positionele betekenis nog steeds correct is.


Wil je zelfstandiger de kaarten kunnen lezen dan zijn er mogelijkheden. We hebben tegenwoordig ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt. Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen.


Hoe doe je dat nou, kaartleggen? 

Wil je thuis ook leren hoe je engelenkaarten kan leggen? Dan is het Engelen Orakel de thuisstudie voor jou. De mooie doos bevat een boek met alle uitleg en oefeningen die je nodig hebt om de engelenkaarten schoon te maken, te leggen en de berichten te ontvangen. Tevens zit er een bijpassende engelen kaartenset bij waarmee je onmiddellijk aan de slag kan. Wanneer je de technieken eenmaal onder de knie hebt kan je deze toepassen met elke engelenkaartenset en een reading geven. Engelen Orakel kaarten en boek van Annelies Hoornik


 

Dit is alweer de laatste nieuwsbrief voor dit jaar. Veel plezier met de kaartlegging en maak er een veilige oudjaarsavond van zodat je in 2018 weer volop van alles kunt genieten.

 
Annelies

Reacties van klanten op deze nieuwsbrief