De Engelenkring en onzekerheden

Engelencursus Nieuwsbrief Engelenkring en onzekerheden

Tijdens de Engelenkring sla ik altijd een boek met 365 engelenberichten en affirmaties open. Wat we daar aantreffen wordt dan de focus van de avond. Afgelopen woensdag was dat een stukje tekst over onzekerheden. Gebruikelijk is dat ik dan al lezend de tekst in het Nederlands vertaal voor de aanwezigen. 


Naar aanleiding van de tekst en het gesprek dat in de groepjes volgde had ik een legging ontworpen waar we mee aan de slag gingen. Het waren mooie readingen en aan het eind van de avond vroeg ik me af of ik de legging eventueel voor de nieuwsbrief zou gebruiken. Ik dacht het eigenlijk niet.


We hebben de avond afgesloten met een korte visualisatie om eventuele weerstand tegen de verandering en het loslaten van de onzekerheid nog door de engelen geheeld werd en daarna is iedereen naar huis gegaan. 


Nou ben ik er voor gaan zitten om de energie van komende week te channelen en onze ziel gaat een drukke tijd tegemoet waarin onze innerlijke kracht aangewakkerd wordt. Dit gaat vaak samen met onzekere gevoelens. Het is juist nu zo nodig dat we luisteren naar onze innerlijke stem en die vernieuwde innerlijke kracht gebruiken. Met name om ons te richten op projecten die nog afgehandeld kunnen worden.


Voor sommige mensen zijn de voorbereidingen voor Pasen ook stressvol, dus probeer ook tijd voor jezelf te vinden. Ik heb de kaartlegging die tijdens de Engelenkring ontstond daarom ook in de nieuwsbrief geplaatst. Je vindt deze verderop.Kom naar de Tarot verdieping cursus op 29 juni bij Annelies of volg een leuke online cursus


Engelencursus workshops in april en mei 2018Cursussen die komen

Naast een nieuwsbrief schrijven geef ik natuurlijk ook workshops en ik breng ze graag onder je aandacht. De afbeelding laat zien wat er in de komende maanden aan workshops gegeven worden. We zien je graag in Capelle aan den IJssel of in Elst voor een gezellige en nuttige engelendag. Klik op de afbeelding om alle cursussen te zien.

Praktiserend Engelen Expert®

Op 14 april kun je weer beginnen met de eerste workshop voor het certificeringstraject Praktiserend Engelen Expert, de Engelen Basis Kennis, deze kan dan in mei weer opgevolgd worden met een Engelen Kaart Reading workshop. Wanneer je ook de Helen met Engelen en de Manifesteren met Engelen doet, hoef je alleen nog maar de intentieverklaring te tekenen en de opdrachten te doen om je te certificeren.


De PEE certificering zoals deze ook kort genoemd wordt staat voor kwaliteit in engelenwerk. Wanneer je een praktijk hebt of wilt starten dan geeft je dat een goed gevoel om een PEE certificaat aan de muur te kunnen hangen. Mensen weten dan dat je een goede kennis van engelen en hun tecnieken hebt, zodat je jouw klanten in een veilige omgeving en egovrij een reading of healing kan geven. De Engelen Basis Kennis wordt tegenwoordig geaccrediteerd via de KTNO.


Je kan de Engelen Basis Kennis natuurlijk ook volgen zonder je te certificeren gewoon omdat het een leuke cursus is.  Lees er hier meer over en meld je aan...
Wicca eerste graad - jaargang e-cursus bij Engelencursus thuisstudieWicca thuisstudie

Wil je een snel en sterk spiritueel en persoonlijk groeipad? Begin dan aan een thuisstudie Wicca.


De Wicca Eerste Graad jaargang is er onder andere om je een betere connectie met de natuur en haar energetische getijden te laten maken. Je leert hoe je beïnvloed wordt door de energieën om je heen en hoe jij onbewust - maar als je eenmaal leert hoe - ook bewust, de omgeving met jouw energie beïnvloed.


Je leert wat magisch werk is en hoe men vroeger met het goddelijke archetype omging. Dit abstracte begrip leer je veel persoonlijker kennen, waardoor je een groeispurt maakt. Zo leer je de eeuwenoude principes en energieën gebruiken in je dagelijkse leven. Hierdoor krijg je meer grip, meer innerlijke rust en controle. Het helpt je om je spirituele spierkracht sterk te ontwikkelen zodat je magische werk - waarmee je jouw doelen bereikt - ook veel sterker wordt.


Dit alles wordt ondersteund met de oefeningen, achtergonden, kleine ritueeltjes en magisch energiewerk. Er wordt vanzelfsprekend alleen met witte magie gewerkt. 


Lees er hier meer over en meld je aan...

  Onzekerheden kaartlegging

Deze 4-kaartlegging heb ik gemaakt omdat de huidige energie onzekerheid met zich mee brengt. Je kunt het al voelen aankomen en daardoor besluiteloos en inactief te worden. Maar het is juist nu dat je die onzekerheden los kan laten en inruilen voor iets positiefs.


Neem even een moment om je onzekerheid aan de engelen voor te leggen en schud dan je kaarten. Dit kan zowel met de Engelen Orakelkaarten gedaan worden als met de Tarot. Leg vervolgens de kaarten zoals in de afbeelding hieronder is aangegeven.
Engelen kaartlegging engelencursus nieuwsbrief

 
Bekijk elke kaart goed en houd in gedachten op welke positie deze ligt, dat vertelt je waar deze kaart exact over gaat. Heb je het dan nog niet helemaal duidelijk vraag dan aan de engelen om je meer informatie te geven zodat je het beter snapt.


De kaartbetekenis per positie

  1. Welk negatief effect heeft mijn onzekerheid op mijn leven?

  2. Wat is er nodig om deze onzekerheid los te laten?

  3. Wat krijg ik ervoor terug wanneer ik de onzekerheid losgelaten heb?

  4. Welk positief effect heeft dit nieuwe in mijn leven?


Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online 4-kaart Onzekerhedenlegging gaan. Volg daar de instructies op het scherm.


We hebben tegenwoordig ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt. Wil je zelfstandiger de kaarten kunnen lezen dan zijn er mogelijkheden in de vorm van een workshop of de thuisstudie die je hieronder vindt. 


Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.


Meer inzicht in je leven brengen?

Wil je zelf ook leren om de engelen kaarten thuis te leggen? Dat kan met deze cursus. De doos bevat het boek en de engelen orakel kaarten. Het boek legt je stap voor stap uit hoe je de berichten van de engelen via je kaarten kan ontvangen. Je leert steeds een stukje meer, zodat het gemakkelijk en soepel gaat. Er staan door het boek heen veel oefeningen die je daarbij helpen en leuke leggingen waar je veel van leert en zelf mee aan de slag kan gaan. ben je nieuwsgierig en wil je meer weten?

Klik dan hier!Engel orkakel boek met kaarten thuis cursus


 

Dit is weer de nieuwsbrief voor deze week. Veel plezier met de kaartlegging en ik hoop dat je jouw onzekerheid weet los te laten en er iets moois voor terugkrijgt. Wie weet tot ziens bij een van de komende workshops!


Annelies


Reacties van klanten op deze nieuwsbrief