Nieuwe Maan in Ram voor een nieuwe start

Komende donderdag is het om 10:52 nieuwe maan in Ram. Dit is dus in de ochtend. Deze nieuwe maan heeft te maken met een nieuwe start. De Ram is het dierenriemteken dat te maken heeft met passie en de Ram neemt ook de leiding. In de Tarot is de Ram terug te vinden in en verbonden met de kaart van de Keizer. Deze energie vraagt dat je actie onderneemt op jouw plan en daarin ook de verantwoordelijkheid en de leiding neemt. Dan kan het tot een succes uitgroeien. De engel die je daar het beste bij kan helpen is Aartsengel Metatron. Hij kan je helpen de juiste prioriteiten te stellen en gemotiveerd te blijven om tot actie over te gaan. .


Engelencursus nieuwsbrief


Deze energie heeft ook grip op mij, ik ben al even bezig een begin te maken aan een nieuw project en een onderdeel daarvan is dat ik ook een nieuw stukje aan de nieuwsbrief toevoeg met een Tarot tip voor mijn Tarot studenten. Deze groep begint nu ook gestaag te groeien en het is natuurlijk leuk als zij ook iets van hun gading in de nieuwsbrief tegenkomen. Verderop vind je voor de nieuwe start trouwens een kaartlegging.  

 

Thuis je plannen uitwerken met een Engelen Overleg

Bij nieuwe plannen hoort letterlijk ook een plan, welke stappen ga je ondernemen? Wanneer je dat moeilijk vindt om te bedenken en de kaartlegging je wel richting geeft maar te abstract voor je is dat kan je ook met het Engelen Overleg aan de slag gaan. Zo haal je het vage van een kaartreading voor jezelf weg en creëer je een duidelijk inzichten en stappenplan voor jezefl.


Engelen Overleg is de thuis-cursus die je precies uitlegt hoe je voor jezelf tijdens zo'n overleg per onderwerp steeds een lijstje met inzichten en actiestappen maakt. Wanneer je die inzichten ook echt in je opneemt en begrijpt en de actiestappen uitvoert dan verandert er veel voor je. Lees hier meer over deze thuiscursusEngelen Overleg Thuis-cursus bij engelencursus Annelies Hoornik

 

  Tarot Tip

Pak de koningen eens uit je Tarot kaartenset. Leg ze naast elkaar en pak intuitief de kaart die je het meest aanspreekt. Daarna pak je de kaart die je het minst aanspreekt. De eerste koning laat je zien waarin je sterk bent en de controle hebt over het element (zwaarden, staven, bekers of munten) en de tweede kaart laat je zien waar je zwakke plek is. Schud de overige kaarten en trek er een. Deze kaart legt je uit hoe je het beste met de zwakke koning om kan gaan om daar ook sterker te worden.


Cursussen die komen

Deze maand geef ik workshops die samen het mediumschap traject vormen. Daarin leer je hoe je op een goede manier een mooi bericht voor jezelf of een ander kan ontvangen van een dierbare overledene. We richten ons voornamelijk op het werken met een persoon (jezelf of een ander) voor een bericht van heling of liefde van de dierbare. Dit brengt zo'n vooruitgan in het rouwproces. Het brengt vaak mooie emotionele momenten.


Het lijkt misschien alsof er op 13 april 2 workshops zijn. In dit geval is de Medium Reading combi een combinatie van de Engelen Basis Kennis, Engelen Kaart Reading en de Medium Reading workshops. Door ze ineens samen te boeken krijg je een leuke korting. Ik kijk ook wer uit naar het Aquarius Angels Healing weekend begin mei. Daarin voel je de fantastische engelenenergie altijd zo goed en er zijn zulke mooie helingen. Door op de afbeelding te klikken kom je in de lijst met alle cursussen, kijk ook eens bij de groeiende lijst van thuis studie cursussen

.

 

Engelen cursussen 2019 engelencursus Annelies Hoornik

  

 

E-cursus Wicca Eerste Graad

De Wicca Eerste Graad is een perfecte manier om weer beter in contact te komen met de natuur om je heen en de jaargetijden. Het helpt je de energie in en om je heen beter te begrijpen en daarmee in overeenstemming te leven. Het helpt je te onthaasten en je weer meer jezelf te voelen. Het zijn mooie lessen om de basis van Wicca te leren en te ervaren door de oefeningen en het magische werk die bij de lessen gevoegd zijn. Ben je nieuwsgierig of er ook klaar voor om dit te ontdekken?  Klik dan hier!


Wicca eerste graad Thuis-cursussen online leren ecursus

Ben jij klaar met de Eerste Graad en toe aan de Tweede Graad?
Klik dan hier

 

Nieuwe Maan in Ram legging  

Soms kan het beginnen aan een nieuw plan je nerveus maken waardoor je er niet aan begint. Je blijft dan treuzelen en zo komt er niets van de grond. Deze legging is speciaal gemaakt om je te helpen bij je nieuwe project zodat je weet welke energie er omheen aanwezig is, hoe je prioteiten te stellen, de eerste stap en hoe je hierin ook de leiding kan nemen om er een succes van te maken. 


Nodig Aartsengel Metatron uit bij deze kaartreading, met name voor de prioriteiten en de motivatie om door te gaan.

 
gratis online engelen kaartlegging

 

Laat de kaarten een voor een op je inwerken en besteed aandacht aan je indrukken en gevoelens. Noteer alles gewoon direct zonder het in twijfel te trekken. Vraag de Aartsengel om meer inzichten wanneer dat nodig is. Veel plezier met deze legging.


Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. 

  

  

De kaartbetekenis per positie 

  1. Hoe is de energie rond je nieuwe project?

  2. Hoe zet je je prioriteiten?

  3. Hoe blijf je gemotiveerd?

  4. Hoe neem je de leiding?

  5. Wat is er nodig om hier een succes van te maken?

  6. Wat is de eerst stap om te nemen?

 

Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online Nieuwe maan in Ram legging gaan. Volg daar de instructies op het scherm. We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt.  

 

 

Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.Voor zover weer de nieuwsbrief. Ik wens je veel plezier met de kaartlegging en de Tarot Tip. Wie weet zie ik je bij een van de workshops of anders lees je weer van me in de volgende nieuwsbrief.

 

Annelies

 
Reacties van klanten op deze nieuwsbrief