Plannen, motivatie en advies

Maandag komen onder de invloed van de maan en de planeten een aantal nieuwe ideeën gemakkelijk naar voren en dinsdag zal er ook motivatie zijn om er wat mee te doen. Het kan wel zijn dat je nog vragen hebt in hoe je daar het beste mee kan omgaan. Wat je huidige obstakel is, hoe je jezelf kan helpen en welke vooruitgang je kan boeken, zijn de zaken die je onder andere uit deze legging kunt halen.

 

Plan motivatie advies Engelencursus nieuwsbrief

 

Kom naar de Tarot verdieping cursus op 29 juni bij Annelies of volg een leuke online cursus

  

De komende tijd staat verder ook in het teken van het accepteren van zaken uit je verleden en ze daardoor los kunnen laten. Dat noemt men ook wel schaduwwerk. Kijken naar niet alleen die kant van jezelf waarvan je denkt en weet dat die goed is, maar ook je zwakke plekken bekijken en verbeteren. Dat zorgt ervoor dat je je stukken beter gaat voelen. Het is alsof je een lenteschoonmaak in jezelf doet.


Cursussen die komen

Naast een nieuwsbrief schrijven geef ik natuurlijk ook workshops en consulten. Deze breng ik graag onder je aandacht. De afbeelding laat zien wat er in de komende maanden aan workshops gegeven worden. We zien je graag in Capelle aan den IJssel of in Elst voor een gezellige en nuttige engelendag. Klik op de afbeelding om alle cursussen te zien.

 

Engelen cursussen in mei en juni bij engelencursus

 

    

Advies  kaartlegging

Deze week hebben we een legging voor het krijgen van advies voor jezelf. Dit helpt je bij het uitvoeren van je plannen en ook bij het kijken naar je zwakke plekken en die te versterken. Je kunt deze legging met zowel de Engelenkaarten als de Tarot doen. Neem een een situatie in gedachten. Schud de kaarten. Leg vervolgens de kaarten zoals in de afbeelding hieronder is aangegeven.


plannen motivatie en advies engelen kaartlegging

 
Bekijk elke kaart goed en houd in gedachten op welke positie deze ligt, dat vertelt je waar deze kaart exact over gaat. Heb je het dan nog niet helemaal duidelijk vraag dan aan de engelen om je meer informatie te geven zodat je het beter snapt.

  

  

De kaartbetekenis per positie

  1. Jij zoals je je nu voelt

  2. Ben je op het juiste pad?

  3. Wat is nu een obstakel?

  4. Wat kan ik hier van leren?

  5. Wat helpt me hierbij

  6. Welke vooruitgang kan ik maken?

 

Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online 6-kaart advieslegging gaan. Volg daar de instructies op het scherm.


We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt. Wil je zelfstandiger de kaarten kunnen lezen dan zijn er mogelijkheden in de vorm van een workshop of de thuisstudie die je hieronder vindt. 


Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. 


 

Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.

 


Meer inzicht in je leven brengen?

Wil je zelf ook leren om de engelen kaarten thuis te leggen? Dat kan met deze cursus. De doos bevat het boek en de engelen orakel kaarten. Het boek legt je stap voor stap uit hoe je de berichten van de engelen via je kaarten kan ontvangen. Je leert steeds een stukje meer, zodat het gemakkelijk en soepel gaat. Er staan door het boek heen veel oefeningen die je daarbij helpen en leuke leggingen waar je veel van leert en zelf mee aan de slag kan gaan. ben je nieuwsgierig en wil je meer weten?

Klik dan hier!

Engel orkakel boek met kaarten thuis cursus


Wicca thuisstudie

Wil je een snel en sterk spiritueel en persoonlijk groeipad? Begin dan aan een thuisstudie Wicca.

 

De Wicca Eerste Graad jaargang is er onder andere om je een betere connectie met de natuur en haar energetische getijden te laten maken. Je leert hoe je beïnvloed wordt door de energieën om je heen en hoe jij onbewust - maar als je eenmaal leert hoe - ook bewust, de omgeving met jouw energie beïnvloed.

 

Je leert wat magisch werk is en hoe men vroeger met het goddelijke archetype omging. Dit abstracte begrip leer je veel persoonlijker kennen, waardoor je een groeispurt maakt. Zo leer je de eeuwenoude principes en energieën gebruiken in je dagelijkse leven. Hierdoor krijg je meer grip, meer innerlijke rust en controle. Het helpt je om je spirituele spierkracht sterk te ontwikkelen zodat je magische werk - waarmee je jouw doelen bereikt - ook veel sterker wordt.

 

Dit alles wordt ondersteund met de oefeningen, achtergronden, kleine ritueeltjes en magisch energiewerk. Er wordt vanzelfsprekend alleen met witte magie gewerkt. 

 

Lees er hier meer over en meld je aan...

  

Wicca eerste graad - jaargang e-cursus bij Engelencursus thuisstudie


 

Dat was het voor deze keer. Ik hoop dat je veel inzichten krijgt uit de kaartlegging. Wie weet tot ziens bij een consult of een van de komende workshops!


Annelies

Reacties van klanten op deze nieuwsbrief