Een mentale en energetische spagaat

De zon is op 21 November in boogschutter brengt ons net voor de volledige Mercurius retrograde in een mentale en energetische spagaat. We zijn ongekend optimistisch terwijl de kans op communicatie stoornissen vanaf begin december juist erg groot is. Dat betekent dat je mogelijk voor het tekenen van een contract staat - en dat beter kan laten wachten tot na de retrograde op 23 december- maar door de invloed van boogschutter denkt dat het allemaal wel mee zal vallen. Achteraf blijken er dan misverstanden te zijn geweest en is het contract niet wat je hoopte. Je hebt over de dingen heen gelezen die belangrijk voor je zijn en niet klopten. Dit is een typisch scenario dat kan gebeuren in deze periode.


Engelencursus Nieuwsbrief 26 november 2017Wees dus geduldig en het is prima om optimistisch te zijn over dat dit ook binnen 3 weken weer ophoudt. Blijf lachen en laat je niet van de wijs brengen. In deze periode valt in Amerika ook Thanksgiving en dat is nu juist heel toepasselijk want je kunt je totaal kwijtraken in de focus op alles wat verkeerd gaat of je richten op die dingen waar je dankbaar voor kan zijn. Dat laatste helpt je door de drukke en dit jaar waarschijnlijk extra chaotische feestmaand.

  


engelencursus nieuwsbrief 26 november 2017

 

Cursussen die komen

De meest overzichtelijke manier om je te laten weten welke workshops er aankomen is ze even in een lijstje te zetten. Bij deze kun je zien wat er in de komende weken aan workshops gegeven worden. We zien je graag in Capelle aan den IJssel of in Elst voor onze Engelenworkshops.


 Datum Cursus Locatie
29-06-2024Tarot VerdiepingCapelle aan den IJssel

Thuisstudie

Wil je in de maanden die komen iets voor jezelf doen? Begin dan aan een thuisstudie Wicca. De Wicca Eerste Graad jaargang is er onder andere om je een betere connectie met de natuur en haar energetische getijden te laten maken. Te gaan begrijpen en bewust te ervaren hoe je beïnvloed wordt door de energieën om je heen en hoe jij onbewust ,maar als je eenmaal leert hoe ook bewust, de omgeving met jouw energie beïnvloed. Je leert wat magisch werk is en hoe men vroeger met het goddelijke principe omgaat. Dit abstracte begrip leer je veel persoonlijker kennen, waardoor je spiritualiteit een groeispurt kan maken. Die wordt ook ondersteund door de oefeningen die je doet. Er wordt natuurlijk alleen met witte magie gewerkt. 


Wicca eerste graad - jaargang e-cursus bij Engelencursus thuisstudie


Houd je hoofd koel kaartlegging

In een periode waarin chaos door miscommunicatie en drukte ontstaat is het van belang je hoofd koel te houden. Deze kaartlegging helpt je hierbij. Denk aan de situatie/persoon waar je je zorgen over maakt terwijl je de kaarten schudt. Leg ze vervolgens naast elkaar van links naar rechts open neer. Deze legging doe je het liefst met de Tarot, maar met engelenkaarten kun je er ook nog een goede legging van maken, de Tarot is alleen net even iets praktischer en handiger voor deze legging. Houd je ook niet in en gebruik deze legging regelmatig omdat deze voorschaduw en dan de uiteindelijke retrograde tot 22 december duren. Je hebt dus nog even te gaan voor wat betreft je hoofd koel houden. Engelen kaartlegging nieuwsbrief engelencursusHoud je hoofd koel legging

 

De kaartbetekenis per positie

  1. Wat dreigt er mis te gaan?

  2. Waardoor komt dit?

  3. Hoe los je dit het beste op?


Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online 3-kaart houd je hoofd koel legging gaan. Volg daar de instructies op het scherm. Wil je zelfstandiger de kaarten kunnen lezen dan zijn er mogelijkheden. We hebben tegenwoordig ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt. Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen.


Geef een ander dit leuke kado voor de kerst

Ken je iemand die gek is op engelen en engelenkaartjes, maar niet goed weet hoe ze ook te lezen? Dan is het Engelen Orakel het ideale kerstkado. De mooie doos bevat een boek met alle uitleg en oefeningen die je nodig hebt om de engelenkaarten schoon te maken, te leggen en de berichten te ontvangen. Tevens zit er een bijpassende engelen kaartenset bij waarmee je onmiddelijk aan de slag kan. Wanneer je de technieken eenmaal onder de knie hebt kan je deze toepassen met elke engelenkaartenset en een reading geven. Het is letterlijk een kaartreading workshop in een doos.Engelen Orakel kaarten en boek van Annelies Hoornik


 

Dit is weer de nieuwsbrief voor deze week.Veel plezier met de kaartlegging en blijf rustig en geaard, kom je deze uitdagende tijd goed door. Bestellingen zullen na 10 december maar voor de kerst bezorgd worden, want we zijn een paar weken in het buitenland.

 
Annelies