Kerst en vrede

Allereerst wil ik jullie van Rob en mij een heel gelukkig kerstfeest wensen. Dit zijn dagen die heel gemengd worden ontvangen. Voor veel mensen is het een tijd van gezelligheid en het geven van geschenken, voor anderen is het een tijd van eenzaamheid en gemis. Voor bijna iedereen is dit een maand die veel drukker is dan het zou moeten zijn. Traditioneel is de maand december - en vooral de periode rond midwinter die op de 21e was - er een waarin dieren in een diepe winterslaap zijn. De mensen zaten vroeger in deze koude donkere periode ook veel binnen en er was niet veel meer te doen op het land of in de natuur. Gedwongen rust is hoe je het ook kan noemen.


engelencursus nieuwsbrief 25 december 2017 Kerst


Tegenwoordig is er zoveel dat je kan doen ondanks dat het winter is, dat mensen in hetzelfde tempo of nog net iets harder doorgaan rond midwinter. De rust is ver te zoeken, en daarmee is ook de innerlijke vrede zoek. Ook wordt er rond de kerst veel gesproken over vrede op Aarde, maar wie begint daarmee? Verbeter de Wereld en begin bij jezelf is een gezegde dat hier goed van pas komt... Daarom dit keer onder andere een kerstlegging die zich richt op innerlijke vrede en meer over de 2018 engelen horoscoop.


De 2017 Kerstlegging voor innerlijke vrede

Deze kerst legging is er om je te helpen je innerlijke vrede te vinden, of deze nou door drukte of gemis verstoord is. 


Allereerst vraag je in gedachten aan de engelen: Wat brengt mij complete innerlijke vrede? Dan kies je 3 kaarten uit  de kaartenset hieronder. Dan schud je de kaarten terwijl je aan de engelen vraagt wat zij hierover willen zeggen. Vervolgens leg je de kaarten van links naar rechts. Dit kan met engelenkaarten en de Tarot. Mocht je helemaal los willen gaan en beide kaarten willen gebruiken. Trek dan eerst 3 engelenkaarten die je neerlegt en vervolgens doe je hetzelfde met de Tarotkaarten die je dan als schaduw in een rij onder de engelenkaarten legt. Dan zie je het spirituele en praktische advies tegelijk.engelencursus nieuwsbrief 25 december 2017 Kerst


Laat de kaarten een voor een op je inwerken, besteed aandacht aan je indrukken en gevoelens en hoe de betekenis per positie hier meespeelt. Vraag de engelen om meer inzichten wanneer dat nodig is. 


De eerste kaart laat je zien wat jou innerlijke vrede brengt
De tweede kaart laat zien waarom die innerlijke vrede nog niet compleet is
De derde kaart laat zien wat je kan doen om deze innerlijke vrede te bereiken


Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online 3-kaart kerstlegging doen. Volg daarna de instructies op het scherm. We hebben tegenwoordig ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt.


Cursussen die komen

De meest overzichtelijke manier om je te laten weten welke workshops er aankomen is ze even in een lijstje te zetten. Bij deze kun je zien wat er in de komende weken aan workshops gegeven worden. We zien je graag in Capelle aan den IJssel of in Elst voor onze Engelenworkshops of doe de wicca thuis cursus.


 Datum Cursus Locatie
29-06-2024Tarot VerdiepingCapelle aan den IJssel

De Engelen Horoscoop voor 2018 en januari

De Engelen Horoscoop voor 2018

Vanaf volgende maand zal de Engelen Horoscoop via onze eigen website gebracht worden. Voorheen was deze via de Paravisie website al sinds jaren maandelijks te volgen. Het voelt goed om dit nu bij ons te houden in plaats van ergens anders te plaatsen. De Engelen Horoscoop geeft in eerste instantie de informatie die geldt voor het hele jaar en daarna specifiek per maand. De pagina is zo opgebouwd dat je aan het eind van elke maand door kan klikken naar de volgende maand en zo meer leest over de energie van die maand. De uitdagingen en kansen en vooral ook de Engelenpoorten. Bij elke maand vind je ook actiestappen zodat je die maand optimaal door kan komen.


De eerste heb ik alvast klaargezet voor je en ik zal je daar in de volgende nieuwsbrief nog wel aan herinneren. Via Facebook doe ik over het algemeen ook postjes dat de pagina met de nieuwe maand info klaarstaat en ook net voor de Engelenpoorten. Voel je vrij je vrienden dit te laten weten, want veel mensen zullen het wel via de Paravisie gelezen hebben, maar niet weten dat het verplaatst wordt naar deze website.


Dat was het voor deze kerstnieuwsbrief. Nogmaals een fijne kerst gewenst en probeer je innerlijke vrede en rust te vinden.

Annelies


Reacties van klanten op deze nieuwsbrief