Karma is een bitch

Deze week staat de energie in het teken van karma. Er zullen dingen naar voren komen die te maken hebben met karma. Je kan er op wachten en dan op zoek gaan naar mogelijkheden om dit op te lossen. Een aantal mensen weet hoe ze me karma om kunnen gaan. Anderen zoeken hulp bij een therapeut. Zelf kom ik tijdens consulten vaak karma gerelateerde problemen tegen, vooral wanneer het gaat om relaties en financiën.

 

Karma is een bitch Engelencursus nieuwsbrief

 

Aankomend weekend geef ik daarom ook maar weer eens een karma-toekomst sessies geven workshop, voor iedereen die het heft nu wel eens in eigen handen wil nemen. Kun je met kaarten omgaan, dan kun je via deze methode snel leren hoe je de karmische oorzaak van een probleem vindt en heelt. Je krijgt ook direct inzichten in wat dit voor positieve verandering in het hier en nu oplevert. Natuurlijk heb ik ook een legging gemaakt om in elk geval wat algemeen inzicht in je karma te krijgen.


Kom naar de Tarot verdieping cursus op 29 juni bij Annelies of volg een leuke online cursus


Cursussen die komen

Naast een nieuwsbrief schrijven geef ik natuurlijk ook workshops en consulten. Deze breng ik graag onder je aandacht. De afbeelding laat zien wat er in de komende maanden aan workshops gegeven worden. We zien je graag in Capelle aan den IJssel of in Elst voor een gezellige en nuttige engelendag. Klik op de afbeelding om alle cursussen te zien.

  

 

Engelen cursussen in april en mei bij engelencursus

 

    

Een algemeen karma overzicht legging

Weten wat karma in je leven doet helpt je begrijpen waarom zaken wel of niet goed voor je werken. Hiervoor is deze legging gemaakt. Je kan deze legging doen met Engelen Orakel kaarten en de Tarot. Beide zijn even geschikt hiervoor.

 

Schud de kaarten. Leg vervolgens de kaarten zoals in de afbeelding hieronder is aangegeven.


Algemene karma kaartlegging

 
Bekijk elke kaart goed en houd in gedachten op welke positie deze ligt, dat vertelt je waar deze kaart exact over gaat. Heb je het dan nog niet helemaal duidelijk vraag dan aan de engelen om je meer informatie te geven zodat je het beter snapt.

  

  

De kaartbetekenis per positie

  1. Karma dat nog uitgewerkt moet worden
  2. De belangrijkste les dit leven
  3. Les geleerd in een vorig leven
  4. Les uit een vorig leven die nog geleerd moet worden

 

Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online 4-kaart karma legging gaan. Volg daar de instructies op het scherm.


We hebben tegenwoordig ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt. Wil je zelfstandiger de kaarten kunnen lezen dan zijn er mogelijkheden in de vorm van een workshop of de thuisstudie die je hieronder vindt. 


Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. 


 

Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.

 


Meer inzicht in je leven brengen?

Wil je zelf ook leren om de engelen kaarten thuis te leggen? Dat kan met deze cursus. De doos bevat het boek en de engelen orakel kaarten. Het boek legt je stap voor stap uit hoe je de berichten van de engelen via je kaarten kan ontvangen. Je leert steeds een stukje meer, zodat het gemakkelijk en soepel gaat. Er staan door het boek heen veel oefeningen die je daarbij helpen en leuke leggingen waar je veel van leert en zelf mee aan de slag kan gaan. ben je nieuwsgierig en wil je meer weten?

Klik dan hier!

Engel orkakel boek met kaarten thuis cursus


Wicca thuisstudie

Wil je een snel en sterk spiritueel en persoonlijk groeipad? Begin dan aan een thuisstudie Wicca.

 

De Wicca Eerste Graad jaargang is er onder andere om je een betere connectie met de natuur en haar energetische getijden te laten maken. Je leert hoe je beïnvloed wordt door de energieën om je heen en hoe jij onbewust - maar als je eenmaal leert hoe - ook bewust, de omgeving met jouw energie beïnvloed.

 

Je leert wat magisch werk is en hoe men vroeger met het goddelijke archetype omging. Dit abstracte begrip leer je veel persoonlijker kennen, waardoor je een groeispurt maakt. Zo leer je de eeuwenoude principes en energieën gebruiken in je dagelijkse leven. Hierdoor krijg je meer grip, meer innerlijke rust en controle. Het helpt je om je spirituele spierkracht sterk te ontwikkelen zodat je magische werk - waarmee je jouw doelen bereikt - ook veel sterker wordt.

 

Dit alles wordt ondersteund met de oefeningen, achtergronden, kleine ritueeltjes en magisch energiewerk. Er wordt vanzelfsprekend alleen met witte magie gewerkt. 

 

Lees er hier meer over en meld je aan...

  

Wicca eerste graad - jaargang e-cursus bij Engelencursus thuisstudie


 

Dat was het voor deze keer. Ik hoop dat je veel inzichten krijgt uit de kaartlegging. Wie weet tot ziens bij een consult of een van de komende workshops!


Annelies

Reacties van klanten op deze nieuwsbrief