Start je zielepad nu voor de komende jaren

Terwijl ik inzoom op de energie van deze week merk ik dat de Ziel erg trekt naar het opzetten van dingen die belangrijk zullen zijn in de komende jaren. Het is dus een belangrijke week waarin we echt even reëel moeten zijn naar onszelf toe. Wat is het waar jij echt behoefte aan hebt? Welk deel van je dagelijkse leven is toe aan verandering zodat je er weer energie van krijgt? Het betekent ook dat je daarmee meteen aan de slag gaat. Het zal dus wat karakter vragen om naast je gebruikelijke bezigheden wat van je tijd en energie te investeren in jouw toekomst. Door heel goed te weten wat je wilt en daar dan ook je keuzes in te maken, kun je een nieuw pad aanleggen voor je Ziel om te bewandelen. Simpel gezegd komt dit niet zomaar aanwaaien. Je moet er wel wat voor doen, maar dan krijg je er ook veel voldoening voor terug.


Engelencursus nieuwsbrief 

 

Thuis-cursus Engelen Overleg

Het is een feit dat een kaartreading voor jezelf het moeilijkste is om te doen. Voor anderen gaat het vaak nog wel, zeker voor de mensen die de Engelen Kaart Reading cursus bij me gedaan hebben. Maar voor jezelf een kaartreading geven valt tegen vooral omdat je er zelf bij betrokken bent. Emotioneel of mentaal. Je wilt graag een bepaalde uitkomst of je bent bang voor een eventuele uitkomst. Dat maakt dat je niet objectief de kaarten kan lezen. 


Gelukkig is daar een oplossing voor in de vorm van een Engelen Overleg. Een thuis-cursus die je precies uitlegt hoe je voor jezelf tijdens zo'n overleg per onderwerp steeds een lijstje met inzichten en actiestappen maakt. Wanneer je die inzichten ook echt in je opneemt en begrijpt en de actiestappen uitvoert dan verandert er veel voor je. Lees hier meer over deze nieuwe thuiscursusEngelen Overleg Thuis-cursus bij engelencursus Annelies Hoornik


  

Cursussen die komen

Op 23 en 24 maart geef ik de Leer de Tarot Lezen workshop. In de Paravisie van maart staat er een ook artikel over in omdat het een nieuwe manier van leren is die heel goed werkt. Half maart kan je ook weer de Aquarius Angels Healing workshop volgen. Door op de afbeelding te klikken kom je in de lijst met alle cursussen, kijk ook eens bij de groeiende lijst van thuisstudie cursussen.

 

Engelen cursussen 2019 engelencursus Annelies Hoornik

  

 

E-cursus Wicca Eerste en Tweede Graad

De Wicca Eerste Graad is een perfecte manier om weer beter in contact te komen met de natuur om je heen en de jaargetijden. Het helpt je de energie in en om je heen beter te begrijpen en daarmee in overeenstemming te leven. Dit doe je door te leren over de Godinnen en Goden, de kosmishce getijden, met oefeningen en magische werk dat goed voelbaar is. Het helpt je te onthaasten en je weer meer jezelf te voelen. Het zijn mooie lessen om de basis van Wicca te leren begrijpen en te ervaren . Ben je nieuwsgierig of er ook klaar voor om dit te ontdekken?  Klik dan hier!


Heb je het eerste jaar al afgerond en ben je toe aan meer verdieping? Kijk dan hier voor de uitgebreide informatie over de 12 Wicca Tweede Graad Jaargang lessen


Wicca eerste graad Thuis-cursussen online leren ecursus

 Wicca Tweede Graad Jaargang 12 lessen

 


 

Jouw Zielepad legging  

De legging is dit keer gemaakt om je te helpen bij het ontdekken wat niet langer bij je past in je leven en vooral ook om te ontdekken waar je Ziel behoefte aan heeft. Dan is het natuurlijk ook fijn als je weet hoe je daar het beste mee om kan gaan. Je kan deze legging zowel met engelen orakelkaarten doen als met de Tarot.


Nodig dit keer als je wilt Aartsengel Michael uit om je bij deze legging te helpen.

 
gratis online engelen kaartlegging

 

Laat de kaarten een voor een op je inwerken en besteed aandacht aan je indrukken en gevoelens. Noteer alles gewoon direct zonder het in twijfel te trekken. Vraag de engelen om meer inzichten wanneer dat nodig is. Veel plezier met deze legging.


Ik vind het leuk om te horen hoe je de nieuwsbrief vindt en hoe je legging was, dus voel je vrij om me een mailtje te sturen. 

  

  

De kaartbetekenis per positie 

  1. Waaraan heeft mijn Ziel behoefte om in de komende jaren vooruit te kunnen?

  2. Wat geeft mijn onderbewustzijn aan dat moet veranderen?

  3. Hoe kan ik die verandering het best doorvoeren?

  4. Wat zal mijn Zielepad volgen aan positieve verandering brengen?

 

Heb je geen kaarten in huis of weet je niet goed hoe de kaarten voor jezelf te lezen, dan kun je de online Zielepad kaartlegging gaan. Volg daar de instructies op het scherm. We hebben ook een pagina met het overzicht van de beschikbare gratis online leggingen die regelmatig bijgewerkt wordt.  

 

 

Kom ook naar het Leer de Tarot Lezen weekend op 9 en 10 maart.Dat was de nieuwsbrief weer voor deze week. Maak gebruik van de kans om het pad in te slaan waar je Ziel de komende jaren blij van wordt. Wie weet zie ik je bij de Aquarius Angels Healing of bij de Leer Tarot Lezen worskhops en anders tot volgende week.

 

Annelies

 
Reacties van klanten op deze nieuwsbrief